|
Nu esti logat.
Ce va face fericite?#1 2007-04-26 15:38:40
ce va face fericite?asta e intrebarea ca va face pe voi fericite fetelor? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-04-26 16:32:57
Re: ce va face fericite?kiar si o prajitura mikutza la timpul potrivit ma face fericita.cand stau in bratele iubitului, cand ma plimb de mana cu el...kiar si cand merg la facultate si ma int cu colegii sunt fericita.cam tot ma face pe mine fericita...tot ce e bun Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-04-26 16:35:16
Re: ce va face fericite?
micile bucurii ale vietii http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-04-26 16:40:06Re: ce va face fericite?o secunda, un zambet, o floare, un sarut, un "te iubesc, iuvi mea!", o lacrima(de bucurie )... o plimbare, o zi cu iubitul meu... o noapte de dragoste... o mangaiere de la mama, un cuvant frumos de la tata... o zi cu bani de cumparaturi o nota buna... o apreciere sincera, la momentul potrivit... sunt atateea lucruri care ma fac fericita! cred ca, pentru a fi fericite... trebuie doar sa cautam fericirea in lucrurile marute si sa invatam sa ne bucuram de fiecare clipa... Ultima oara a fost editat de annna (2007-04-26 16:40:45) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #5 2007-04-26 17:50:52
Re: ce va face fericite?bubi meu mic...noul meu papagal Ozi partide de tennis cu bubi si kdn imi zike "bv" si mai sunt... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-26 18:45:16
Re: ce va face fericite?un telefon sau un mesaj de la iubi meu.cand imi spune "te iubesc".cand iau note bune,si ma felicita ai mei,cand imi cumpar ceva nou.si cred ca mai sunt dar nu-mi mai vin acum expect the worst , hope for the best! Offline #7 2007-04-26 18:56:10
Re: ce va face fericite?asta pe mine m-au facut fericita soarele, sucul din greg's, prietenele mele traznite, cu care am facut poze multe, tipul din metrou care mi-a zambit, netul care a binevoit sa functioneze la capacitate maxima... Nobody home Offline #8 2007-04-26 20:10:10
Re: ce va face fericite?Hmm... pe mine ma fac fericita (ordinea nu conteaza): Ultima oara a fost editat de senorita (2007-04-26 20:23:04) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #9 2007-04-26 21:01:29
Re: ce va face fericite?plangeam odata din cauza unor amintiri mai urate ... si el mi-a zis ca ma iubeste mult si ca nu sunt singura ... si vb aia mi-a redat zambetul si chiar m-a facut fericita atunci ...depinde de moment.... deobicei nu am nevoie de mult sa ma faca fericita .... si ca dau 3 lei pe o pereche de cercei(cam degeaba cei drept) si mie imi palc ma face fericita it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #10 2007-04-27 22:28:26
Re: ce va face fericite?hm...pe fiecare om il strange o gheata...si fericirea este privita de multi in mod diferit...pe mine ma face fericit un lucru pe care l-am inceput si pe care l-am terminat cu bine... cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #11 2007-04-28 10:48:15
Re: ce va face fericite?la mine fericirea e relativa... in momemte diferite lucruri diferite ma fac fericit... si de multe ori sunt sanse ca lucruri care ma faceau fericit sa imi provoace tristete si invers... Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-04-28 11:15:00) "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline #12 2007-04-28 11:26:44
Re: ce va face fericite?e adresata tuturor, nu numai fetelor http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2007-04-28 11:31:10
Re: ce va face fericite?cred ca va trebui sa pune titluri "universale", nu "feministe". ni se inmultesc masculii. Nobody home Offline #14 2007-04-28 11:59:02
Re: ce va face fericite?
intrebarea era adresata tuturor membrilor acestui forum.nu doar fetelor am scris eu in graba titlul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-28 12:33:36
Re: ce va face fericite?momentele in care iubitul meu sa strange in brate si stiu ca acolo e locul meu si nu as vrea sa ma aflu niciunde in alta parte... cand adormim imbratisati si ne trezim cu un pupic... cand ne uitam unul in ochii celuilalt si ne regasim acolo.. adanc! Offline #16 2007-04-29 10:19:22
Re: ce va face fericite?sunt fericita atunci cand reusesc sa fac tot ce imi propun intr-o zi Offline #17 2007-04-30 16:09:25
Re: ce va face fericite?sunt fericita atunci cand stie sa se poarte... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2007-04-30 16:18:32
Re: ce va face fericite?mananc bomboane de ciocolata (cu visine in interior), citesc o carte care imi place, ascult melodii optimiste, fac caterinca cu o prietena foarte buna, afara e soare.... ce m-ar putea face mai fericita?? i have the world. Nobody home Offline #19 2007-04-30 20:07:41
Re: ce va face fericite?sunt fericita cand ajut un om,cand sunt iubita si respectata.sunt fericita cand simt ca ma doreste,cand imi sopteste ca ma ubeste si cand ii simt rasuflarea in ceafa si bratele in jurul meu.ador sa il vad dormind si imi place sa il inve;esc si sa il sarut pe frunte.sunt fericita cu el..si atat.eram happy cand pisoiul meu feliz venea sa ma pupaceasca dimineata..isi punea boticul rece pe fata mea...acum el nu mai esi asta din rautatea oamenilor...pentru al caror comportament nu sunt fericita. ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|