|
Nu esti logat.
Metode de indreptat parul??#1 2007-05-01 21:06:36
metode de indreptat parul??am un par care nici cret nu e, nici drept nu e e undeva la mijloc, cu mult volum si firul f aspru... as vrea sa mi-l indrept, macar din cand in cand... dar nu stiu cum! faza cu uscatorul si peria de par folosite simultan nu merge la mine, pt ca dup-aia arata ca o matura voi cum procedati? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-05-01 21:10:43
Re: metode de indreptat parul??coaforul da cele mai bune rezultate..pt. ca acolo il indreapta cu peria si cu uscatorul(mult mai sanatos decat cu aparatul de indreptat,care poate arde)..si cu muulllltttttaaaa rabdare Offline #3 2007-05-01 21:11:44
Re: metode de indreptat parul??pai da... da' la coafor nu ma pot duce din 2 in 2 zile Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-05-01 21:13:50
Re: metode de indreptat parul??
pai nici nu e nevoie..un indreptat la coafor poate rezista 4-5 zile..in general rezista pana atunci cand te speli din nou.Sau te speli o data la 2 zile? :-/ Offline #5 2007-05-01 21:16:47
Re: metode de indreptat parul??da, ma spal o data la 2 zile stiu ca nu prea e bine, dara sa m-am obisnuit, altfel am senzatia ca e murdar Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-01 21:19:12
Re: metode de indreptat parul??atunci ramane placa..(dar poate arde)..sau peria velform.Da o cautare sa vezi ce parere au fetele de ea Offline #7 2007-05-01 22:48:38
Re: metode de indreptat parul??mersi mult am cautat despre ea si am gasit Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-05-01 23:16:10
Re: metode de indreptat parul??mai este un topic despre asta...cauta l si vezi ce s a mai scris acolo... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-05-01 23:56:41
Re: metode de indreptat parul??e topicul "metode de descurcat parul", dar sigur se poate ajuta si de acolo. si eu am parul exact ca tine ivy, te sfatuiesc calduros sa iti iei placa de intins parul, neaparat ceramica. eu am de vreo 2 ani asa ceva (Rowenta, aprox 1,2 mil costa, dar sunt multe modele) si o folosesc cel putin o data saptamanal.. si parul e super ok, adik nu mi l-am distrus... ai nevoie intr-adevar de protectie mai mare, tb sa folosesti mai des masti de par, eventual cele pe baza de ulei de masline, dar nu e mare filozofie. Ultima oara a fost editat de senorita (2007-05-01 23:58:13) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #10 2008-10-15 09:25:23
Re: metode de indreptat parul??deci pe mine ma dispera parul meu...nu stiu ce sa-i mai fac.... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: ma chinui sa-l usuc pe biguduri, sa-l usuc cu peria suvita cu suvita...ca dupa 2 ore sa sa onduleze iar....si dimineata fiecare suvita sta in legea ei, una dreapta, una incretita, una hais, una cea....nu mai poci! urasc toata tevatura asat cu indreptatul parului....care oricum tine 2 zile si nici alea ca lumea....il las si cret, il usuc cu difuzor, da' parca-s afro.... m-am saturat ce sa-i mai fac? placa in el nu mai bag ca si-asa e vai de steaua lui... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-10-15 09:40:49
Re: metode de indreptat parul??in afara stiu ca exista metode care indreapta parul cel putin o luna, pana incepe el sa creasca prea mult, se face la coafor si poate rezista pana la 3 luni, depinde de cat de repede creste parul la radacina sa se poata vedea diferenta. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #12 2008-10-15 09:44:50
asa e si parul meu ivy...si la mine nu functioneaza nici placa. doar la coafor cand ma face coafeza mai sta. in rest, pe langa faptul ca nu se indreapta calumea se onduleaza in 10 minute maxim. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2008-10-15 09:45:01
Re: metode de indreptat parul??la geta voinea am auzit de asa o chestie....da' n-am sa ma duc eu acolo pentru asta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2008-10-15 09:46:12
Re: metode de indreptat parul??pai se poate face permanent.. dar iti distrugi parul Offline #15 2008-10-15 09:46:37
Re: metode de indreptat parul??totul tine de dorinta, depinde cat de mult doresti acest lucru There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #16 2008-10-15 09:48:10
Re: metode de indreptat parul??as incerca si eu cu permanent...dar ma tem ca nu o sa mai am nici un fir in cap si asa ca m`am jucat prea mult cu culorile in ultimul timp. ba blond ba brunet Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #17 2008-10-15 09:48:55
asa, dar nu ma imaginez facand drumuri la cateva luni la bucuresti numai pentru chestia asta... in plus, dpdv financiar ar deveni un moft, nu o necesitate. deci nu e o solutie asta pentru mine. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2008-10-15 10:48:58
Re: metode de indreptat parul??mi-am facut si eu "anti-permanent" se numeste...cica par drept permanent.. Dance like nobody is watchin.... Offline #19 2008-10-15 15:11:35
Re: metode de indreptat parul??e o prostie inderptarea permanenta.e de fapt o crema.dupa ce ai spalat parul sta tot cum vrea el.si-au facut 2 colege,una cu crema de la l'oreal si una de la wella.cea care si-a facut cu wella ava parul mult mai cret si statea ma bine ca cea care avea parul mai putin cret si si-a facut cu l'oreal.ambele au folosit in continuare placa. Ultima oara a fost editat de oana_ (2008-10-15 15:12:09) expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|