|
Nu esti logat.
Metode de indreptat parul??-2#20 2008-10-15 15:17:22
Re: metode de indreptat parul??pt indreptat mg la salon fetelor e cel mai bn ..be the best ...fuck the rest )) Offline #21 2008-10-15 21:38:41
Re: metode de indreptat parul??
nicolle, prietenul la care ma fac eu face permanent intins.... super fain e.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #22 2008-10-15 22:22:10
Re: metode de indreptat parul??pitzi si tine ceva timp "lucrarea" lui? eu as vrea putin cret parul..astept sa mai creasca putin ca am fost vacuta si l-am scurtat. zi un pret daca stii Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #23 2008-10-15 22:24:27
pai permanentul cret difera la pret de cel intins... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #24 2008-10-16 01:34:40
Re: metode de indreptat parul??ma bate gandul sa imi cumpar si eu o placa .. ca nu mi-am intins parul niciodata.. dar la cat e de rar acum mi-e teama ca mai rau il distrug Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-16 08:21:49
Re: metode de indreptat parul??hai mah k nu se distruge paru asa usor se distruge dak te faci tot tp...si in fiecare zi nu asa de 2 ori pe saptamana` eu ma intind d cativa ani...bine mai rar da paru meu n`are absolut nik...nici macar varfuri despicate si`l tund o data la an si de`acuma inainte la 2 ani #26 2008-10-16 09:08:09
Re: metode de indreptat parul??fosta mea colega de servici mi-a povestit ca ea impreuna cu verisoara ei au gasit o metoda de indreptat parul care este foarte ieftina si anume foloseau fierul de calcat. Una sedea pe un scaun iar cealalta ii intindea parul pe masa si il calca cu fierul de calcat punand o carpa peste el pentru a nu se arde. Ati mai auzit o asemenea tampenie? Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-16 09:09:12) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #27 2008-10-16 09:09:09
Re: metode de indreptat parul??baciu, sa stii ca am auzit si eu nu vreau sa ma gandesc ce par aveau... Offline #28 2008-10-16 14:14:33
Re: metode de indreptat parul??Cel mai bine pentru a folosi placa este urmarea unui tratament pt par. Cunosc foarte multe persoane care folosesc placa de par o data la doua zile si au parul foarte frumos dar folosesc in acelasi timp si o masca de par si balsam. Offline #29 2008-10-16 14:22:04
si eu am auzit numai ca nu imi dau seama cum indrepti un par ondulat de la radacina cu fierul Offline #30 2008-10-16 15:59:39
Re: metode de indreptat parul??parul meu este cam ondulat... adica de cand m-am tot vopsit nu prea mai stau buclele asa bine definite, dar important este ca tot stau... le invidiez ingrozitor de mult pe cele care au parul drept de la mama natura... cred ca este una din cele mai mari dorinte ale mele...desi stiu ca este imposibila... Offline #31 2008-10-16 16:20:48
Re: metode de indreptat parul??eu mi-am luat peria rotativa de la rowenta (am mai scris la un topic parca...) si sunt f multumita Just like a tattoo I'll always have you... Offline #32 2008-10-16 16:54:02
aveam si eu o colega care facea la fel #33 2008-10-16 17:28:50
Re: metode de indreptat parul??si la radacini cum ajungea cu fierul??? de cate ori s-or fi ars fetele alea... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #34 2008-10-16 17:30:24
Re: metode de indreptat parul??bine iti dai seama k nu functioneaza la paru cretz #35 2008-10-17 22:11:19
si eu am aceeasi problema a parului.are toane, cand vrea e mai cret...cand "se supara" nu mai sta in nici o directie..am avut de tras cu el .pot sa iti zic ca placa de par functioneaza dar iti recomand cea de ceramica pentru ca caldura se repartizeaza egal si leziunile firului de par sunt minime. de asemenea, foloseste placa a doua zi dupa ce te-ai spalat pe par si inainte aplica un spray/balsam termoprotector. om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #36 2008-10-18 17:33:52
Re: metode de indreptat parul??fetelor,o sa sune tare ciudat. Maine ma duc la o nunta si am incercat o coafura draguta care mi-a iesit destul de bine pentru prima incercare.Problema este parul meu cret care in partea jos unde este lasat liber sta cam aiurea. As vrea sa stea buclele frumos aranajate iar el sta cret si ciufulit parca:((. Aveti cumva vreo idee cum as putea sa mi-l ondulez frumos si cat de cat egal? asta fara ondulator pentru ca nu am (la cat de creata sunt numai de ondulator nu am nevoie in casa:P) si nici nu am de la cine sa imprumut la ora asta......aaaa....bineinteles ca tot pentru ca sunt creata nu am nici bigudiuri ..heeelp Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #37 2008-10-18 17:36:13
Re: metode de indreptat parul??il usuci pe deget il invarti pe deget si il usuci asa. sau cu o perie rotunda si feon "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #38 2008-10-18 17:37:46
Re: metode de indreptat parul??hhhmmm.....poate varianta cu uscatul pe deget sa mearga ca cea cu peria o sa il "flocaiasca" tare. Am nevioe sa stea suvite frumos definite....vreau prea multe nu? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|