homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac cu parul asta?

#1 2007-05-04 10:37:49

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

ce sa fac cu parul asta?

am parul cu firul subtire.as putea spune ca se ingrasa la 2 zile.in ultima vreme am folosit un sampon pentru volum de la revlon dar am facut matreata si am renuntat la el.folosesc acum head n solders.ceea ce vreau sa zic e ca de la orice sampon mi se elecrizeaza parul.nu prea folosesc produse de styling pentru ca ar insemna sa imi spal parul zilnic.......arata groaznic dimineata.nu stiu ce sa mai fac cu el.va rog un sfat pt mine.parul meu se ingrasa la radacina si e uscat la varfuri.ce as putea sa fac?multumesc

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

#2 2007-05-04 11:52:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ce sa fac cu parul asta?

wow si al meu se ingrasa repede la 3 zile trebuie sa ma spal pe cap si vad ca patesc asta decand iau ac.sora mea isi pune pe par dupa ce se spala un amestec de galbenus de au si putina miere sta cam juma de ora si se limpezeste asta pt. varvuri despicate si par uscat smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-05-04 12:27:09

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si eu mai am probleme cu matrata...la 3 luni tot trebuie sa schimb samponul...ideea e ca le-am cam incercat pe toate si nu mai am optiuni...voi ce folositi?

#4 2007-05-04 13:05:39

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

onnixx te sfatuiesc sa folosesti de la loreal kerastase resistence,este un sampon pt volum,apoi si masca tot din colectia asta (nu uita ca masca sa o ti 20 min in cap apoi te clatesti bine),sunt nijte tuburi verzi,se gasesc numai in saloane,nu sunt in comert,si apoi incearca vreo 2 sap sa te speli la 3 zile chiar 4,si ai sa vezi ce par rezistent ai sa ai,plus dupa ce te speli sa nu freci parul cu prosopul,ti-l pui in cap si atat,il lasi un pic si apoi dupa ce te usuci date cu fixativ nu prea mult,loreal professionnel pt fixare flexibila si o coafura naturala,ai sa vezi ca nu ti se va mai ingrasa asa de tare,si vei avea un par mult mai sanatos,fixativul tot la saloane..si eu am un fir ff subtire si astea m-au ajutat ff mult

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#5 2007-05-04 13:20:08

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

voi va plangeti? eu trebuie sa ma spal zilnic pe cap, ca altfel a doua zi parul meu arata oribil si mi-e rusine sa ies cu el asa...

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-05-04 13:29:23

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

fetelor... apropo de sampon; am citit zilele trecute un articol unde se afirma ca schimbatul des al tipului de sampon dauzeaza parului este un adevarat mit! de la marile saloane, pana la propria casa... se recomanda folosirea comcomitenta a mai multor tipuri de sampoane. Este recomandata cel putin schimbarea samponului la sfarsitul tubului.... chiar si combinatii la fiecare baie: de exemplu putem pune intr-un tub 1/3 sampon antimatreata, o alta treime de sampon pentru volum, o alta treime de sampon pt par vopsit...! eeeh.... ce ziceti de asta?

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#7 2007-05-04 13:38:12

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu sunt multumita de pantene-ul meu pentru volum. nu-l combin cu nimic si nici nu-l schimb.

Nobody home

#8 2007-05-04 13:42:50

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

da e o veste buna asta...si eu as folosii mai intai de regenerare apoi de volum,am folosit mult timp loreal nutrigloss si deja nu mai arata bine parul..iar acum l-am schimbat cu kerastase pt volum,imi place mult cum arata parul meu,si eu faceam baie la 2 zile uneori chiar in fiecare zi,fiindca tot ca nashira nu-mi statea bn parul,dar mi l-am distrus rau asa....:(ca se distruge nuj ce sebum si apoi iti cade parul ff tare,plus ca nu mai arata sanatos,bn daca folosesti sampon pt uz frecvent e mai bine,dar chiar si asa,in fiecare zi e prea de tot....sad pt parul tau....daca as putea sa ma rad in cap de mai multe ori sa mi indeseasca parul si apoi sa nu-l mai chinui cu tot felul de vopsele si spume,fixativ,placa ,etc etc....dar cred ca daca mi-as tunde parul mai scurt de umeri nu as mai iesii din casa:((((.....frumusetea stiu ca se vede in par,daca ai un par bine ingrijit si frumos esti si tu frumoasa:)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#9 2007-05-04 13:48:39

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

eu ma spal cam de 2-3 ori pe saptamana; cu acelasi sampon, cu combinatii... nici eu nu mai stiu! si tot nu-i mai dau de cap sad am parul pana la jumatatea spatelui... destul de des si cu firul gros... dar se despica fooooarte repede varfurile... si cat am eu grija de el asa cum pot mai bine... tot are uneori aspect neingrijit sad voi ce-i faceti sa fie mereu fresh... sa aiba volum? sa fie SANATOS, intr-un cuvant!

Ultima oara a fost editat de annna (2007-05-04 13:51:44)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#10 2007-05-04 14:07:58

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

eu mi-am luat nivea ptr par blond si e super fain....inainte imi placea sunsilk, cel ptr par vopsit sau cel ptr regenerare...si ovservasem ca in ultimul timp parul meu nu mai era asa de moale, era mai degraba aspru...asa ca l-am schimbat urgent...si eu am pb cu despicarea varfurilor, si pana acum n-am gasit nici o solutie...

#11 2007-05-06 09:19:32

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

multumesc  pentru pareri.o sa incerc si o masca de par..parul meu era super inainte...stralucea si arata f bine chiar si cu un sampon mai ieftinutz.asta e.poate e de vina poluarea,stresul...pupici si ms inca o data

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

#12 2007-05-07 13:04:58

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Nashira a scris:

voi va plangeti? eu trebuie sa ma spal zilnic pe cap, ca altfel a doua zi parul meu arata oribil si mi-e rusine sa ies cu el asa...

daca ai rezista de vreo 2 3 ori sa nul speli mai multe zile ... nu tiar fi chiar asa .... daca nu ai avea de iesit din casa sau sati pui o sapca ... sal lasi asa murdar cum ii vreo 3 4 zile...si isi mai revine ... pt faptul ca il speli asa des se ingrasa asa rpd

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#13 2007-05-07 14:21:04

cristina_c
New member
Inregistrat: 2006-06-16

Parul meu este si mai gras (cred ca stabilesc acum recordul) se ingrasa intr-o zi, trebuie sa-l spal zilnic...de vina este stresul..eu folosesc un sampon de la TIS este medicinal pt par gras, matreata...este un tratament defapt trebuie urmat o luna de zile.

If you are going through hell, keep going

#14 2009-03-05 18:13:07

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Fete nu stiu ce sa fac cu parul asta. E moale si fin, ondulat/cret pe deasupra si nu sta orice i-as face. Daca bag mana prin el se mai indreapta arata mai rau nici drept nici cret, daca vreau sa-l fac mai cret se lasa ca e moale, daca il indrept cu placa se onduleaza, dar nu-mi sta prea bine asa. L-as vrea putin mai ondulat de atat si sa stea unifrom, nu mai cret in stanga si mai drept in dreapta. E aiurea. Poate aveti cumva vreo metoda sa ma sfatuiti ca nu mai stiu ce sa-i fac kapitulation

#15 2009-03-05 18:14:24

skumpi
Vizitator

sa`i bagi un pic d spuma in el inainte sa`l usti ...

#16 2009-03-05 18:16:19

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Am incercat scumpi, dar daca folosesc spuma pt parul cret se lasa pentru ca parul cret s-ar presupune ca are foarte mult volum si trebuie temperat, mie imi trebuie pentru volum iar cu aceea mai mult se indreapta:(

#17 2009-03-05 18:37:07

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

ptr par gras eu recomand saponul de la pantene clarifying cred ca se numeste ..dupa ce te speli cu el iti lasa parul super curat aproape scartaie cand dai cu mana sa storci apa din par tongue in afara de asta am auzit de la klorane de acel sampon uscat ca ar fi foarte bun si mai ales cel cu urzica pentru par gras....ceva care mai previne ingrasarea este de la oasis+ este o pudra matifianta si te dai cu ea in par ...absoarbe sebunul si mai ofera si volum la par ...e destul de buna...

#18 2009-03-05 18:45:18

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Si eu trebuie sa-mi spal podoaba la 2zile.Mi l-am dereglat dupa ce am folosit o masca cu masline de la Avon.Am incercat numai sampoane din comert.
  Imi rezista 4zile cand foloseam spuma pt volum dar si pica mult.
  Ma dispera!!!Mai ales cand trebuie sa plec pt cateva zile din localitate si nu pot sa-mi car dupa mine toate ustensilele de uscat+aranjat pt ca, daca il las sa se usuce de la sine putere, arat ca o curca plouata, fara volum si nearanjat.
  klorane  am folosit vreo 6luni si tot degeaba.

Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-03-05 18:46:59)

#19 2009-03-05 19:16:52

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

mai e ceva sampon de la kerastase bun..nu mai stiu exact cums e numea dar era ptr par gras si era cu capac gri ..poti intreba la saloane. sau poti incerca cu pantene mie mi se pare destul de bun.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.