homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum invatati???

#1 2007-05-04 16:02:13

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cum invatati???

am si eu o intrebare cum invatati?eu am de invatat 7 sau 8 cometarii la romana la poezii pana joi si simt ca innebunsc.nu cred ca o sa ma timp sa le invat pe toate.cand aveam cate 2-3 hai 4 le luam pe fiecare in parte bucatica cu bucatica si pur si simplu le toceam.acum nu stiu cum o sa fac ca sunt atat de multe.....si la ora proful preda ca disperatul date generale despre autor si putin despre opera.asta o ora si o ora citeste alte poezii de autorul respectiv iar la urmatoarea ora trece la urmatorul si tot asa.si desigur noi acasa trebuie sa ne facem cometariile(normal ca le luam de pe net)cred ca o iau razna.
voi cum inatati?cum ma sfatuiti sa fac?

expect the worst , hope for the best!

#2 2007-05-04 16:12:48

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: cum invatati???

yikes cum sa memorezi comentariile??? pe vremeeeeeeeeeeeaaaaa meeeeeaaaaaaaaaaaa (adica pana acum 4 ani) imi faceam singura comentariile. si la teze sau la lucrari scriam ce debitasem eu. mai bagam si idei din comentariile pe care nu le dadea profa, dar numai ce imi placea sau cu ce eram de acord.

Nobody home

#3 2007-05-04 16:17:18

_yohana_
Platinum member

pai altfel nu scriu nimic. neutral si daca fac singura comentariile nu scriu nicio pagina.le iau din carti sau de pe net si incep sa le tocesc....... ca ltfel incasez un 3.aa..si profu meu nu a data NICIOADATA un cometariu.nici macar un plan ...nimic.
p.s asa am facut si la examenul din cls a 8a.pe alea le citeam in fiecare seara cam cu 2 luni inainte de exemen lol

sunt cam anormala...?:-?

Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-05-04 16:18:22)

#4 2007-05-04 16:39:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hmmm pai nu prea ma stresam la teza la romana ,adica  citem de 2-3 ori ce aveam si gata.me descurcam aveam numai 9 si 10 la teze .in general scriem eu de la mine(si chiar bine big_smile) si mai citem si opera critica asa ca ma juta si asta.offff vreau si eu sa am doar 8 comentarii de invatat pt. sesiunea care vine.acum am pt. fiecare exemen peste 300 de pag.chiar mai mult smile.eu te sfatuiesc sa citesti fiecare comentariu de cateva oro reti cateva ideei principale si dupa paote te descurci si dezvolti tu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-05-04 17:07:36

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu in liceu nu invatam niciodata la romana mereu la lucrari si teze scriam de la mine adica faceam pe loc si era bine k aveam numa 9 si 10 asa am facut si la bac am citit din carti dar am incercat sa redau cu cuvintele mele

Avem 1 an si 5 lunite

Publicitate

loading...

#6 2007-05-04 17:51:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu la capacitate am reusit sa tocesc apoape toate comentariile (restu au ramas neinvatate). de atunci nu am mai invatat nimic (decat la mate). ce am mai invatat totusi cu cate o ora inainte de vreo lucrare (dar nu la romana k am ivnatat sa debitez singura) imi faceam o schema ceva de unde retineam ce era mai important (adica fara detalii)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-05-06 09:29:37

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

eu nu am invatat niciodata comentarii.nu sunt genul sa tocesc.am citit opera in intregime, apoi critica literara pe marginea operei.am avut noroc de un profesor super tare care ne era si diriginte si care ne-a invatat sa facem noi o analiza literara a aoperei.isi dadea seama daca era un comentariu tocit din culegere sau facut de noi.puteai sa il scrii super corect daca era din vreo carte mai mult de 6 nu luai.asa ca interesantar fi sa inveti cum se face un comentariu,apoi sa incerci sa faci si tu unul.dar daca ai un prof care iti impune sa inveti pe dinafara comentarii atunci eaiurea nu ai ce sa faci.succes.e bine ca citeste alte scrieri de acelasi autor pt ca asa va dezvaluie putin din stilul acelui autor,din ceea ce are particular opera lui.de ex bacovia......exprima pesimism in toate poeziile lui.....nu doar in una.succes

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

#8 2007-05-06 12:16:21

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

onnixx a scris:

eu nu am invatat niciodata comentarii.nu sunt genul sa tocesc.am citit opera in intregime, apoi critica literara pe marginea operei.am avut noroc de un profesor super tare care ne era si diriginte si care ne-a invatat sa facem noi o analiza literara a aoperei.isi dadea seama daca era un comentariu tocit din culegere sau facut de noi.puteai sa il scrii super corect daca era din vreo carte mai mult de 6 nu luai.asa ca interesantar fi sa inveti cum se face un comentariu,apoi sa incerci sa faci si tu unul.dar daca ai un prof care iti impune sa inveti pe dinafara comentarii atunci eaiurea nu ai ce sa faci.succes.e bine ca citeste alte scrieri de acelasi autor pt ca asa va dezvaluie putin din stilul acelui autor,din ceea ce are particular opera lui.de ex bacovia......exprima pesimism in toate poeziile lui.....nu doar in una.succes

SUbscriu big_smile acelasi gen de profesor l-am avut si eu...si tot din cauza lui ma si indrept spre litere big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2007-05-06 15:18:37

_yohana_
Platinum member

ralucaelena a scris:

eu te sfatuiesc sa citesti fiecare comentariu de cateva oro reti cateva ideei principale si dupa paote te descurci si dezvolti tu smile

asa o sa fac.sper sa reusesc neutral ms mult

#10 2007-05-06 15:26:11

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

am de invatat pt maine si nu-mi sta deloc gandul la scoala.. citesc si nu retin nimic.. nici nu mai stiu ce am citit sad

#11 2007-05-06 17:15:30

_yohana_
Platinum member

exact asta mi se intampla si mie

#12 2008-08-18 14:12:15

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

pai... eu de exemplu am o groaza la drept de invatat... am scris ce era mai important de retinut...si acum ma chinui cu toceala....sper sa-mi iasa...ca nu prea imi sta mintea..ma gandesc la mare..ca mai e un pic si plec hjarta

#13 2008-08-18 14:46:13

evilpink
Banat

in ce an esti la drept? eu am licenta anul asta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2008-08-18 14:53:41

CrazyDeeDee
Full member

nu-s studenta la drept..am doar examen big_smile

#15 2008-08-18 14:55:53

evilpink
Banat

rotfl ok.bafta atunci

puss puss puss

#16 2008-08-18 15:24:10

CrazyDeeDee
Full member

evilpink a scris:

rotfl ok.bafta atunci

sa fie signof10 puss

#17 2008-08-18 16:50:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nici eu n-am tocit... decat citate. restul aberam eu... ceea ce mi-a salbvat fundul de multe ori (profilor le placea CUM aberez si nu erau foarte atenti la CE aberam). rotfl

asa mi-am saltat multe note si in facultate... dintre care cea mai tare a fost meterorologia de anul 1, unde din 2 sub unul nu-l stiam deloc deloc.... dar, cu ce stiam din urma, nitica logica si un limbaj academic nitel lipsa printrer studentii de la noi... am luat 10.... asta cadn eu nu stiam daca trec sau nu wink bafta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#18 2008-08-18 18:40:16

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

CrazyDeeDee a scris:

nu-s studenta la drept..am doar examen big_smile

drept de care?

time is precious.....

#19 2008-08-18 20:00:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

katami a scris:

nici eu n-am tocit... decat citate. restul aberam eu... ceea ce mi-a salbvat fundul de multe ori (profilor le placea CUM aberez si nu erau foarte atenti la CE aberam). rotfl

si eu obisnuiesc sa invat citate... tummenupp da' bine
niciodata n am inteles cum e posibil sa inveti comentariul unei opere....
inteleg sa inveti inceputul, sau o idee care ti se pare buna dar 3-4 pagini... :f?rv?nad:
eu dintotdeauna mi le-am facut singura, ma inspiram putin din carti da' niciodata nu copiam de acolo...
anu asta o sa am si eu bacu si mi e frica.. la alte materii nu prea pot sa invat logic... fiindca na... la geografie, istorie nu prea poti sa aberezi... trebuie si putina toceala...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.