homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lesin

#1 2007-05-07 11:33:08

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

lesin

astazi eram cu prietenul in metrou ma grabaeam si nu am mancat nimic in ideea ca o sa manac cand ajung la mine.dar din pacate in metrou am lesinat nu am apucat sa ii spun decat ca mi se face rau m-am trezit cateva minute mai tarziu pe peron la eroilor.pret de cateva minute nu am stiut de mine eu am si o lipsa de calciu .inafar de faptul ca nu am mancat se poate sa mi se facut rau si din alta cauza?. o sa merg la doctor acum am mancat am luat si calciu si satau linistita nu ma stresez dar am mai patit asta doar o sg. data pe la 14 ani si atunci la fel era caldura mare afara si nu mancasem bine.daca puteti sa imi dati un sfat doctoressa va sunt recunascatoare smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-05-07 11:36:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: lesin

nu mai umbla nemincata.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-05-07 11:39:08

evilpink
Banat

asta am degand sa fac nu mai plec din casa pana nu mananc ceva.va multumesc pt. raspuns smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-05-27 12:54:10

evilpink
Banat

iar am patit-o.eram in unirii si brusc am inceput sa transpir si nici sa nu mai vad bine de auzit,auzeam tot.maine ma duc acasa si la doctor.acum iau calciu cu magneziu fiole.orice sfat e bine venit si inainte sa plec in oras am mancat.sunt tare ingrijorata sad

puss puss puss

#5 2007-05-27 13:17:30

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu am patit asa anul trecut.. am lesinat de vreo 3 ori. tot asa, nu vedeam absolut nimic, dar de auzit auzeam... mama mi-a spus ca aveam pupilele f f dilatate, iar irisul avea nuante galbene sad eu am o lipsa fff mare de calciu., si din pacate, chiar daca iau Ca, nu se depune cum trebuie... nu-l asimilez cum tb.  acum beau multa apa, nu ies fara sa mananc ceva, cat de putin, evit autobuzele aglomerate...

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#6 2007-05-27 13:17:42

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

raluca cand iesi pe strada si e cald rau (ca acum) puneti ceva pe cap..si i-ati niste apa ceva (la tine..sau pe drum), poate sa ti se faca rau si de la caldura

#7 2007-05-27 13:20:33

evilpink
Banat

si eu tot la calciu ma gandesc iar in momentul asta imi e tare rau ma simt slabita si fara forta merg prin garsoniera si ma tin de pereti.ma gandesc cu groza ca miercuri si vinerea asta o sa am examene si poate le ratez.restante asta imi trebuie sad

puss puss puss

#8 2007-05-27 13:24:57

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

papusha nu te mai gandi la examene..importanta este sanatatea ta, examenele oricum le iei..stai linistita. Mananca multe fructe sa iti iei vitaminele de care ai nevoie si sa ai energie. Sanatate muulta iti doresc !

#9 2007-05-27 13:26:25

evilpink
Banat

k,multumesc frumos pt. raspunsuri smile

puss puss puss

#10 2007-05-27 14:34:25

evilpink
Banat

ultimele analize alexia le-am facut anul trecut de calciu etc.etc. si au iesit bine am mai facut de curand la ficat pt.ac si mi-au iesit bine.normal ca asta o sa fac maine sau poimaine analize la sange si ma duc si la endrocrine smile.si da mai mult ca sigur sunt anemica am probleme cu calciu nu asimilez smile

puss puss puss

#11 2007-05-27 15:11:57

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

de al anemie, leshini foarte repede..asa k fa ti cat mai repede analizele

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#12 2007-05-27 15:19:32

evilpink
Banat

intrebare eu acum iau calciu ca nu imi e bine dar daca imi fac analize zilele care urmeaza tocmai din cauza asta nu ar putea sa arate un rezultat fals? si cam cat timp inainte de analize sa nu iau calciu ?

puss puss puss

#13 2007-05-27 16:18:02

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu am patit-o p-asta, am luat calciu dimineata inainte sa ies din casa, de teama sa nu lesin, mi-am facut analizele in aceeasi zi si mi-au iesit super bine neutral nici urma de lipsa de CA, cand colo eram varza la capitolul asta..

Just like a tattoo
I'll always have you...

#14 2007-05-27 17:14:56

evilpink
Banat

fetele am vb. cu ai mei vin in seara asta in buc sa ma ia acasa in tgv. si de dim. la doctor mergem smile

puss puss puss

#15 2007-05-27 20:01:03

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Cand mergi la anlize nu ai voie sa iei nici un fel de medicamente si trebuie sa fi nemancata. Daca iei calciu vor iesi si analizele de calciu bune iar tu vei renunta la calciu pt ca analiza a fost buna. Mai bine vorbeste cu un medic care iti va explica ce ai de facut inainte de a merge la colectare de sange. Nu uita sa-i spui sa iti faca si anlizele pt. glanda tiroida. Si eu am probleme cand este foarte cald. Nu lesin insa am ameteli. Totul din cauza unei boli a glandei tiroide.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#16 2007-05-27 20:11:33

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

si mie mi s-a intamplat acelasi lucru de mai multe ori.cu siguranta e de la lipsa de calciu si probabil si de magneziu si de fier.nu mai lua calciu inainte de analize pt ca or sa-ti iasa bine cu toate ca tu ai lipsa,asa ca nu rezolvi nimic pana la urma.bea multe lichide.sa ai tot timpul la tine o sticla cu apa,ceva pe cap si eventual niste calciu in cazul in care ti se va intampla iar(doamne fereste!).si sfatul meu e sa-ti faci si analize pt glanda tiroida si o electrocardiograma sa vezi daca nu cumva ai probleme cu inima.

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

#17 2007-05-27 22:31:39

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

app de faza asta si mie mi s'a mai intamplat o data eram la bunicamea si ma luasera caldurile si am vrut sa ma duc pana in bucatarie sa'i spun mamei ca imi e putin rau dar pana sa ajung acolo m'au luat transpiratiile si nu mai vedeam nimic si in loc sa ajung in bucatarie am ajuns in dormitor si cu mainile in pamantul de la ghivecele de flori ca avea niste flori pe o masa.eu va sfatuiesc desi.... nici eu nu prea fac asa sa mancati inainte sa plecati mai ales pe caldurile astea ca in bucurestiul asta daca te vede cineva ca iti e rau nici nu se uita la tine credeti'ma unei prietene i s'a facut rau in troleu si l'a rugat pe un domn daca poate sa se ridice de pe scaun sa se aseze si ca sa vedeti cata lipsa de bun simt el i'a deschis geamul si nu s'a ridicat de pe scaun asa ca.....aveti grija de voi

Avem 1 an si 5 lunite

#18 2007-05-28 02:19:44

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Si eu am lesinat de 4 ori pana acum. Ultima oara acum un an jumate....imediat mi-am facut toate analizele si aveam lipsa de calciu. Dupa tratament, la urmatoarele analize, era mai bine...calciul normal (desi tot spre limita de jos...dar normal). smile Eu am luat calciu sandoz...cica e foarte bun...are exact doza zilnica pentru cei cu lipsa de Ca plus alte vitamine sa-l fixeze. La mine a facut mult bine...desi mai uitam cateodata si nu-l luam chiar zilnic. Mi-a recomandat doctorita sa iau un tub (10 pastile efervescente) pe luna...adica zece zile...apoi pauza pana luna viitoare si vad ca a mers (dupa 2 luni eram deja mai bine).

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-05-28 02:21:56)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#19 2007-05-28 10:20:44

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu am patit asa acu vreo 9 ani.si aveam tot lipsa de calciu.am mai luat vitamine intre timp..acu cateva zile mi-am luat de la ozone vitamine efervescente multivit.am auzit k is bune si se absorb rpd.si mai fac cate o cura cu vitamine din astea...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.