|
Nu esti logat.
Cum se vindeca ipohondria?#1 2007-05-08 13:39:28
Cum se vindeca ipohondria?Dupa cum am observat suntem multe persoane pe acest forum ce avem tendinta de a exagera de a intra in panica...asa ca va rog daca stiti un remediu (in afara de ceaiul de tei si psihologul) la aceasta problema va rog sa mi-o spuneti:) Offline #2 2007-05-08 19:06:07
Re: Cum se vindeca ipohondria?offf pai cred ca totul tine de noi si eu am probleme de genul asta,cred ca il mostenesc pe tata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-08 23:25:09
Re: Cum se vindeca ipohondria?eu sunt paranoia rau!!! iau anticonceptionale,le iau foarte corect.imi pun alarma la telefon ca sa nu uit...nu am uitat in viata mea o pastila si....tot ma gandesc la o sarcina,chiar in momentul asta....credeti ca ar putea fii ceva? nu...e doar creierul meu tampit :-| Dear Cupid,next time hit both ! Offline #4 2007-05-09 14:04:32
Re: Cum se vindeca ipohondria?prin autosugestie doar Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #5 2007-05-09 21:04:29
Re: Cum se vindeca ipohondria?off, mai bine am face un club! Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-10 11:07:44
Re: Cum se vindeca ipohondria?atente da, insa nu exagerat de atente.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-10 14:47:54
Re: Cum se vindeca ipohondria?Gata!!! facem club:) Offline #8 2007-05-10 14:52:57
Re: Cum se vindeca ipohondria?Toate suntem asa cred... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2007-05-10 16:54:33
Re: Cum se vindeca ipohondria?
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-05-10 23:46:11
Re: Cum se vindeca ipohondria?eu nu mai am leac .va pup si ,fetelor,invatati sa va controlati (eu nu prea pot ) Dear Cupid,next time hit both ! Offline #11 2007-05-11 18:15:40
Re: Cum se vindeca ipohondria?cred ca ma inscriu si in acest club To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #12 2007-05-11 19:07:08
Re: Cum se vindeca ipohondria?si eu .. si eu I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #13 2007-05-29 11:21:40
Re: Cum se vindeca ipohondria?Am fost la doctor si mi-a spus ca nu am nimic.....deci sufar sigur de ipohondrie, asa ca incep sa ma vindec!!! Constientizarea e primul pas! Offline #14 2007-05-29 14:15:55
Re: Cum se vindeca ipohondria?eu sunt si mai ipohondra. adica cum mi-e rau, cum ma gandesc ca am cine stie ce boala grava. e foarte nasoala senzatia. sunt constienta ca am o problema, dar nu ma pot controla. Offline #15 2007-05-29 18:16:24
Re: Cum se vindeca ipohondria?
Da...si eu fac la fel. Nu exagerez, sa ma duc pe la doctori sa-i bat la cap ca sunt bolnava si ca ei nu se pricep daca nu si-au dat seama...dar in mintea mea tot ramane un gand...ca cine stie ce am. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2007-05-29 18:39:16
Re: Cum se vindeca ipohondria?ca sa mai spun ca de cand am aflat ca fina mea are tumoare craniana, de fiecare data cand ma doare capul ma gandesc daca am si eu. chiar e o boala ipohondria asta si nu stiu cum se poate trata. dar din cauza ei am momente dese de depresie.e foarte aiurea Offline #17 2007-05-30 10:33:48
Re: Cum se vindeca ipohondria?la psiholog se trateaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-06-06 16:03:25
Re: Cum se vindeca ipohondria?Cred ca toate suntem mai mult sau mai putin. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #19 2007-06-06 16:09:12
Re: Cum se vindeca ipohondria?mitzili...asa am patit si eu...cand mi s a mutat de duminica dimineata duminica seara si apoi luni dimineata...se micsoreaza durata menstrei...si ne creste noua tensiunea happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|