|
Nu esti logat.
Cum se vindeca ipohondria?-2#20 2007-06-08 10:37:28
Re: Cum se vindeca ipohondria?OOOof i-ar m-au apucat crizele. V-am spus k mie imi vine vineri dimineata. Si luna trecuta nu mi-a venit dim si m-au apucat toate cele. Mi-a venit seara, asta dupa o partida. Si acum iar nu mi-a venit. Si nici iubitu nu e in oras ca sa "rezolve situatia". Si eu stau ca pe ghimpi ca nu imi vine. Si iau si AC You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #21 2007-06-08 10:45:51
Re: Cum se vindeca ipohondria?off...scumpa mea, va veni diseara...nu te stresa..cu sau fara sex, tot va veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-06-10 16:52:55
Re: Cum se vindeca ipohondria?Bineinteles ca aveai dreptate doctoressa. Mi-a venit vineri dupa-amiaza Offline #23 2007-06-10 16:58:46
Re: Cum se vindeca ipohondria?off doamne... si eu ;luna trecuta am disperat lumea k am zis k nu-mi mai vine.. era a4a zi si eu disperam deja..dar mi-a venit exact in seara aceea (a4a zi), iar luna asta nu mi-a venit intr-o vineri in a4a zi ci sambata dimineata..asa ca nu mereu e ceas ceas, my poate intarzia si 1 -2 zile. desi din moment ce ai antico nu ar trebuii s te stresezi. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #24 2007-06-10 18:49:03Re: Cum se vindeca ipohondria?mda... nici una nu ma ia pe mine, fetelor! pe cuvant de stiu ce sa mai fac cu mine... sunt ferm convinsa ca mi-e rau, si ca simt ceva acolo (si sunt perfect constienta ca nu am de ce). lui nici nu ii mai zic, ca e super stresat. da' eu tot innebunesc. maine am examen... si n-am reusit sa invat chiar nimic! e groaznic. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-15 04:28:29
Re: Cum se vindeca ipohondria?Eu mai am o pasarica cu candida...am avut vara trecuta si de atunci tot mi-e frica sa nu revina (ca am scapat mmuuult prea usor de ea...am tot citit pe aici cum se chinuiau fetele, iar eu am facut tratament 5 zile, nici ala corect, iar la restul am renuntat ca nu-l mai suportam...si mi-a trecut....dar de atunci tot mi-e frica sa nu apara iar...). Iau aproape in fiecare luna cate un flucovim...sau cum mi se pare ca am o usoara mancarime.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #26 2008-01-07 20:48:42
Re: Cum se vindeca ipohondria?iata din nou s-a instalat ipohondria:(...singura mi-o fac:( Offline #27 2008-01-07 21:33:05Re: Cum se vindeca ipohondria?femeie... RESPIRA ADANC SI CULCA-TE LINISTITA! una peste alta, sunt slabe sanse, un scaun pe zi e normal, chiar daca e mai apos. din ce spun fetele, cand sunt mai multe scaune moi e buba, ca e posibil sa se elimine pastila, dar la tine nu e cazul. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #28 2008-01-07 21:38:28
Re: Cum se vindeca ipohondria?intr-un scaun normal elimini 250 de grame de materii fecale. intr-unul moale tot cam atata. dintr-o parte intr-alta intestinul tau gros are 1,5 metri. nu mai punem la socoteala si intestinul subtire...crezi ca intr-un metru jumate de intestin se afla doar 250 de grame de materii fecale? de asta se spune ca e nevoie de mai multe scaune moi...pt ca atunci e clar ca tranzitul e accelerat si creste riscul ca pastila sa nu aiba timpo sa fie absorbita....scuze de exolicatia mai "pe romaneste"... mami de minuni Offline #29 2008-01-07 21:42:52
Re: Cum se vindeca ipohondria?Multumesc....e linistitor ca si altii sunt de acord cu creierul meu:).....dar mi se strange stomacul cand ma gandesc ca poate cine stie.... Offline #30 2008-01-07 21:57:54
Re: Cum se vindeca ipohondria?cel mai bine asa mami de minuni Offline #31 2008-01-08 19:13:37
Re: Cum se vindeca ipohondria?evident...m-am panicat degeaba. Mi-a venit azi...un pic cam dubioasa (am eliminat un fel de cheag care semana mai mult cu o pielita...dar vom vedea cum va evolua:) Offline #32 2008-03-26 13:23:36
Re: Cum se vindeca ipohondria?revin cu panica... Offline #33 2008-03-26 14:52:16
Re: Cum se vindeca ipohondria?pink...te ai protejat cum trebuie...deci lasa stresul...nu e sarcina...pur si simplu ai cicluri neregulate din nou... happy with him...inlove with him... Offline #34 2008-03-27 11:44:49
Re: Cum se vindeca ipohondria?aveai dreptate...tocmai mi-a venit bucuria Offline #35 2008-05-07 19:18:46
Re: Cum se vindeca ipohondria?ipohondria = Preocupare excesiva pentru propria sanatate, cu teama obsesiva de a fi bolnav. Ipohondria este un sindrom foarte raspandit. In grade diferite, ipohondria se gaseste la anxiosi, la deprimati, la psihastenici. In formele sale grave, ea imbraca un aspect delirant si halucinatoriu. Tratamentul ipohondriei depinde de structura psihologica a subiectului. In majoritatea cazurilor, ea asociaza luarea de sedative cu masurile de igiena (relaxare, exercitiu fizic) si cu o psihoterapie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #36 2008-05-07 19:51:56
Re: Cum se vindeca ipohondria?cica taurii sunt cei mai ipohondrii din tto zodiacul....cred ca asa e #37 2008-05-07 20:02:08
Re: Cum se vindeca ipohondria?eu stiam de fecioare ca sunt ipohondre...oricum eu sunt taur si am ascendent in fecioara si recunosc ca de multe ori imi fac griji degeaba si exagerez in privinta sanatatii „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2008-05-07 20:16:07
Re: Cum se vindeca ipohondria?si eu tot taur sunt, tata tot taur bunicul tot taur si toti suntem niste prapastiosi ne vaitam din orice kkt ...si prietenul meu e taur, dar el nu e asa fricos © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|