homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se vindeca ipohondria?

#1 2007-05-08 13:39:28

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

Cum se vindeca ipohondria?

Dupa cum am observat suntem multe persoane pe acest forum ce avem tendinta de a exagera de a intra in panica...asa ca va rog daca stiti un remediu (in afara de ceaiul de tei si psihologul) la aceasta problema va rog sa mi-o spuneti:)
De ceva vreme ma tot analizez si parca cu cat ma documentez mai mult cu atat mi se pare ca am ceva:
-nu am mancarimi sau iritatii sau ceva mai evident care sa trebuiasca sa ma ingrijoreze dar...am secretia alba mai consistenta fara miros ciudat(de cand cu pastilele...ca nu mai am secretia aceea mai abundenta din perioada de ovulatie...cred)....si nu imi mai aduc aminte cum era inainte (ca atunci nu ii acordam importanta)ca sa o pot compara.
- in schimb, de fiecare data cand ma gandesc la faptul ca poate as avea ceva....simt ceva pe acolo...(numai creierul asta e de vina) ca un gadilici lol(si nu e nici un simptom la ceva gadiliciul:)))...si ba mi se pare ca o fii o iritatie..sau o mancarime...dar de fiecare data cand ma ocup cu altceva si nu ma gandesc la asa ceva , nu mai simt nimic (deci sigur e creierul)
-m-am programat la ginecolog pe 23...asa ca mai am de asteptat pana obtin o confirmare
Pana atunci......sfaturi va rog:)

#2 2007-05-08 19:06:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Cum se vindeca ipohondria?

offf pai cred ca totul tine de noi si eu am probleme de genul asta,cred ca il mostenesc pe tata rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-05-08 23:25:09

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

eu sunt paranoia rau!!! iau anticonceptionale,le iau foarte corect.imi  pun alarma la telefon ca sa nu uit...nu am uitat in viata mea o pastila si....tot ma gandesc la o sarcina,chiar in momentul asta....credeti ca ar putea fii ceva? nu...e doar creierul meu tampit :-|

Dear Cupid,next time hit both !

#4 2007-05-09 14:04:32

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

prin autosugestie doar

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#5 2007-05-09 21:04:29

viez
New member
Inregistrat: 2007-03-05

off, mai bine am face un club! smile
si eu sunt la fel.
acord atentie tuturor detaliilor si apoi stau cu emotie sa vad daca senzatia respectiva se mai repeta sau se agraveaza etc.
nu cred sa existe tratament, sincer.
dar la urma urmei e bine sa fim atente cu ce ni se intampla, nu? asa putem sa prevenim.

Publicitate

loading...

#6 2007-05-10 11:07:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

atente da, insa nu exagerat de atente....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-05-10 14:47:54

pink_brain
Full member

Gata!!! facem club:)
De acum de fiecare data cand ne prinde o faza de panica....o postam aici iar ceilalti o distrug prin argumente logice....si deci ne linistim...smile
Ce parere aveti?

#8 2007-05-10 14:52:57

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

smile Toate suntem asa cred...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#9 2007-05-10 16:54:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pink_brain a scris:

Gata!!! facem club:)
De acum de fiecare data cand ne prinde o faza de panica....o postam aici iar ceilalti o distrug prin argumente logice....si deci ne linistim...smile
Ce parere aveti?

subscriu rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2007-05-10 23:46:11

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

eu nu mai am leac rotfl .va pup si ,fetelor,invatati sa va controlati (eu nu prea pot sad )

Dear Cupid,next time hit both !

#11 2007-05-11 18:15:40

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

cred ca ma inscriu si in acest club

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#12 2007-05-11 19:07:08

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

si eu ..   si eu big_smile

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#13 2007-05-29 11:21:40

pink_brain
Full member

Am fost la doctor si mi-a spus ca nu am nimic.....deci sufar sigur de ipohondrie, asa ca incep sa ma vindec!!! Constientizarea e primul pas!
Spor!

#14 2007-05-29 14:15:55

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

eu sunt si mai ipohondra. adica cum mi-e rau, cum ma gandesc ca am cine stie ce boala grava. e foarte nasoala senzatia. sunt constienta ca am o problema, dar nu ma pot controla.

#15 2007-05-29 18:16:24

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ioana dinu a scris:

eu sunt si mai ipohondra. adica cum mi-e rau, cum ma gandesc ca am cine stie ce boala grava.

Da...si eu fac la fel. Nu exagerez, sa ma duc pe la doctori sa-i bat la cap ca sunt bolnava si ca ei nu se pricep daca nu si-au dat seama...dar in mintea mea tot ramane un gand...ca cine stie ce am.
Sa va dau un exemplu: cand eram mica (prin clasa 1) a dat peste mine un coleg care fugea prin curtea scolii....si am cazut rau si m-am lovit cu capul de ciment. In ziua aia am fost putin ametita...dar apoi mi-a trecut...nici nu le-am zis parintilor (nu stiu exact d ece...probabil mi-era frica sa nu ma duca la doctor si sa-mi faca injectii, sau sa nu ma mai lase in spatele blocului sa ma joc ca sunt bolnava). Apoi...nu stiu pe unde am auzit ca loviturile la cap pot provoca cheaguri de sange...ani de zile am fost convinsa ca e posibil sa am si eu un cheag de sange...si de fiecare data cand ma durea capul ma gandeam ca o fi de la el. Dar n-am spus la nimeni...imi era frica sa nu ma duca sa imi faca analize si sa-mi zica ca o sa mor... smile
Uf...grele tare cu noi... Chiar ca trebuie sa deschidem un club.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#16 2007-05-29 18:39:16

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

ca sa mai spun ca de cand am aflat ca fina mea are tumoare craniana, de fiecare data cand ma doare capul ma gandesc daca am si eu. chiar e o boala ipohondria asta si nu stiu cum se poate trata. dar din cauza ei am momente dese de depresie.e foarte aiurea

#17 2007-05-30 10:33:48

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

la psiholog se trateaza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2007-06-06 16:03:25

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Cred ca toate suntem mai mult sau mai putin.
Eu mi-am inceput viata sexuala de 7 luni, si iau AC de mai bine de 2 ani. Tot eu am fost cea care i-am zis prietenului sa nu mai folosim prezervativ ca suntem in siguranta cu AC, dar acum cand se apropie ziua in care trebuie sa imi vina mi se pare k o iau razna.
De exemplu, mie imi vine mereu vinerea dimineata. Cand ma trezesc stiu k tre sa ma duc la baie cu tamponelul. Luna trecuta , ma trezesc vineri imi iau absorbantu, ma duc la baie, si stupoare , nici o picatura de sange. La munca am stat ca pe ghimpi, am facut ture la baie sa vad daca a venit, de zicea lumea ca sunt stricata la stomac. Mi-am sunat prietenu sa ii spun "ce mi-a facut!!!!", am mai sunat o prietena sa ma plang si la ea.
Spre seara mi-a venit

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#19 2007-06-06 16:09:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mitzili...asa am patit si eu...cand mi s a mutat de duminica dimineata duminica seara si apoi luni dimineata...se micsoreaza durata menstrei...si ne creste noua tensiunea tongue

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.