|
Nu esti logat.
Lomexin ovule - mod de administrare-4#58 2009-05-07 11:40:15
Re: Lomexin ovule - mod de administrareE posibil ca D-na Doctor sa-mi fi prescris 4 ovule Lomexin? The !! will be whatever we make it Offline #59 2009-05-10 13:01:02
Re: Lomexin ovule - mod de administrarevine cam tarziu mesajul meu dar poate este de folos Liliana.. am avut exact acelasi tratament ca si tine.. 2 ovule Lomexim (de 600 mg) [vine unul in cutie] si 2 pastile Flucovim (care tot asa sunt una in cutie). Nu ti-a prescris 4 ovule ci 2 deci! Si se pare ca iei unul intr-o zi (gen luni) si urmatorul peste trei zile (gen joi), in prima saptamana ai o pastila de flucovim (tot luni sa zicem) si a 2a pastila lunea viiitoare. Ciudat ca medicul nu a explicat schema desi e f simpla. Mie asa mi-a zis..babeste Iar la mine tratamentul a avut efect, l-am avut anul trecut, si nici pana in ziua de azi nu am mai avut probleme cu candidoza. (ce-i drept, l-am luat la nici o saptamana de la primele simptome). Succes! Offline #60 2009-05-13 23:59:23
Re: Lomexin ovule - mod de administrareMultumesc pentru raspuns. The !! will be whatever we make it Offline #61 2009-06-06 19:12:43
Re: Lomexin ovule - mod de administrareSalut. de cate ori am o problema medicala la care nu ii cunosc raspunsul ajung la acest site, si de foarte multe ori gasesc raspunsul ... Acum am o problema destul de grava care ma scoate din sarite si culmea e ca sunt si in perioada de sesiune si nu ma lasa sa invat... Am fost diagnosticata cu candida acum 5 luni doctorul mi-a dat Lomexin Ovule sa pun 2 la interval de 3 zile, totul bine si frumos mi-a trecut atunci nu mai aveam nici un simptom insa acum o luna am mers la baie si am urinat iar dupa aceea am inceput sa am o usturime parca aveam "foc" inauntru si niste intepaturi groaznice... vazand ca in seara aceea persista simptomele am zis sa merg sa-mi iau un ovul de lomexin sa vad daca are efect, neavand cum sa ajung la doctor atunci, mi-am cumparat si un unguent cotrimazol si dupa doua zile incepuse sa se amelioreze situatia... apoi am mers la doctor acesta mi-a dat in continuare 6 ovule de cervugid si se liniste-se de tot.... Apoi mi-a venit menstruatia si in ultima zi cand aproape sa se termine au inceput iar simptomele acelea groaznice, asta a fost acum o saptamana, am fost la doctor si mi-a dat iar LOMEXIN sa pun unul in seara aceea si unul peste 5 zile insa faza proasta e ca mie nu-mi trece deloc senzatia aceea de usturime si de intepaturi si nu mai stiu ce sa fac imi vine sa o i-au razna am sunat doctorul si mia zis sa ma spal cu ceai de musetel la exterior sa-mi pun o sticla cu apa calda si sa i-au un no-spa. Insa mie nu-mi trece cu nimic si nu mai stiu ce sa fac imi afecteaza toata starea generala si plus ca am de invatat o groaza. Va rog ajutati-ma cu un sfat ca mie jena sa-mi sun din nou doctorul sa il intreb ce sa fac, si de la ce s-ar fi putut face aceasta ingrozitoare situatie. Mentionez ca am o relatie sexuala activa si o fac mereu cu prezervativ. Va multumesc. Offline #62 2009-06-06 21:27:17
Re: Lomexin ovule - mod de administrarein tot acest timp o analiza de secretie ai facut? eu zic ca asta ar fi primul lucru pe care ar trebui sa-l faci pt a stii exact cu ce te confrunti. si daca iese tot candida, fa o antifungigrama sa vezi la ce medicamente e sensibila Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-06 21:57:45
Re: Lomexin ovule - mod de administrareDa am facut in prima faza, adica acum 5 luni si imi iesise candida si stafilococ auriu . Va multumesc pentru interesul acordat. Offline #64 2009-06-06 23:00:30
Re: Lomexin ovule - mod de administrarecel mai probabil e din cauza unei infectii care afecteaza si zona vulvara si de acolo usturimea la urinat. pt stafilococ nu ai facut tratament? Offline #65 2009-06-07 12:35:42
Re: Lomexin ovule - mod de administrarePentru stafilococ am luat azitrox si mi- a dat rezultate bune... cred ca o sa ajung saptamana viitoare la un alt doctor sa mai vad o parere deoarece doctorul la care merg de 6 luni de zile, in fiecare luna deoarece am si un chist, acum nu ma ajutat prea mult, sa mai vad si alta parere.... si sper sa-mi treaca deoarece nu pot sta cu ceaiul si cu pastilele langa mine mereu si cu senzatiile alea groaznice... Va multumesc pentru timpul acordat.... Offline #66 2009-06-10 08:51:33
Re: Lomexin ovule - mod de administrarecel mai bine ar fi sa te duci tu la doctor si sa vb cu el si sa ii pui toate aceste intrebari Offline #67 2009-06-10 21:39:30
Re: Lomexin ovule - mod de administrareSalut,am si eu o problema.Am avut mancarimi si scurgere vaginala,mi s-a spus ca am candidoza,si am primit si tratament.DAR mi-e cam ciudat tratamentul...Am primit si eu Lomexin crema si Lomexin 600mg.Din ovule am primit o singura capsula,pe care trebuie sa o introduc si sa o mentin acolo3 zile in continu. Am citit tot ce ati scris voi aici pe forum,dar nu am vazut pe nimeni scriind ca tine acolo 3 zile o capsula. Ultima oara a fost editat de beius (2009-06-10 21:48:09) Offline #68 2009-06-10 21:42:03
Re: Lomexin ovule - mod de administrarecum sa nu , ba chiar lomeximul , daca numa insel Offline #69 2009-06-10 21:53:58
Re: Lomexin ovule - mod de administrareMersi pentru raspuns! Ultima oara a fost editat de beius (2009-06-10 22:36:03) Offline #70 2009-06-11 09:27:30
Re: Lomexin ovule - mod de administrarepai nu stiu ce a vrut sa zica ... sa il scoti??? Offline #71 2009-06-12 18:35:36
Re: Lomexin ovule - mod de administrareda...a zis ca daca vreau imi scrie pe reteta si o pompa,dar se poate scoate si cu degetul... Offline #72 2009-06-12 18:54:36
Re: Lomexin ovule - mod de administrareprobabil sa te speli ca sa inlaturi resturile ovulului, dar nu e neaparat necesar Offline #73 2009-06-18 23:07:54
Re: Lomexin ovule - mod de administrarebuna! is noua pe aici, e prima oara cand postez, dar o sa trec direct la subiect : dupa un examen de secretie am fost diagnosticata cu candidoza, care revine cam la trei luni. am fost din nou la medic si mi'a spus sa folosesc ovule lomexin 600mg, 1 la 2 zile, crema lomexin si fluconazol 150 mg de doua ori, la interval de o sapt. dupa ce am pus ovulul am avut secretie glabuie branzoasa abundenta, doua zile. aseara am pus al doilea ovul, si astazi la fel, aceeasi secretie. asa actioneaza ovulul?..sau pur si simplu nu isi face efectul? when your dreams turn into dust, vacuum! Offline #74 2009-06-19 10:45:15
Re: Lomexin ovule - mod de administrareCeea ce numesti tu secretie, este de fapt ovulul care se scurge. Stai linistita ca isi face efectul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #75 2009-06-19 18:17:07
Re: Lomexin ovule - mod de administrareoke, multzumesc o sa astept sa vad rezultatele tratamentului when your dreams turn into dust, vacuum! Offline #76 2009-10-20 22:53:03
Re: Lomexin ovule - mod de administrareFetele trebuie sa ma apuc acum de lomexin 2 ovule/600 mg fiecare Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|