homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea...

#1 2007-05-15 00:54:52

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea...

saptamana trecuta a fost ziua mea...prietena mea locuieste la doua casa de mine...si ne cunoastem de 7 ani. eram de nedespartit pana anul asta k ea e clasa a 12-a si cik nu mai are timp de iesit din casa... o inteleg...si eu am terminat liceul dar tot imi faceam timp de ea...in fine...revenind la subiect, mi-a facut cea mai nasolala faza si anume a uitat complet de ziua mea. atat ea, cat si fratele ei , si iubitul ei...eu ii consideram pe toti 3 k fiindu-mi prieteni buni. si faza cea mai naspa e k atunci cand le-am spus k au uitat de mine au zis "scuze, n-am uitat, dar ce sa faci wow(world of warcraft - jocul lor preferat) ne ocupa tot timpul"...va dati seama ce naspa m-am simtit...cand si-au dat seama ce tare m-am suparat, au venit toti trei la mine cu cadouri si scuze...oricum...nu stiu dak o sa le-o iert vreodata in totalitate...voi ce ziceti...urata faza, nu?

29+

#2 2007-05-15 08:49:06

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea...

faza e urata din partea celor 2 baieti... nu poti sa uiti de ziua unui prieten pt ca stai si te joci toata ziua neutral dar situatia prietenei tale poate fi inteleasa... poate ca a avut o zi mai grea, tinand cont ca e a 12a. tin minte ca si eu intr-a 12a nu gaseam prea mult  timp pt nimic altceva decat toceala aia infioratoare... asa e cand termini liceul. pe ea nu cred ca trebuie sa fii foarte suparata, intelege-o si asa ii arati cat de buna prietena ii poti fi smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-05-15 09:11:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

draga fallingstar...te cred ca te simti jignita...si mie mi s a int sa uit ziua unei dintre cele mai bune prietene...mi am amintit dupa vreo 5 ore cand deja trecuse ziua ei...am sunat o la 5 dimineata...i am urat la multi ani si m a iertat...se poate intampla...poate si alte pers sunt ca si mine...am zile cand nu realizez ce data e...daca e marti sau vineri...stresul oboseala...nu stiu...vezi daca dupa bac o sa fie la fel de nepasatoare...atuci eu zic ca nu ti mai merita prietenia
ps: din pacate wow creaza dependenta...stiu multi care se drogheaza cu jocul asta...dar sincer nu i inteleg tongue

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-05-15 12:30:40

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..de mine uita de fiecare data..in fiecare an..dar cind are nevoie fugutza la mine..off..da tot prietene sintem..fiindca eu nu pot sa tin suparare pe cineva mult timp..chiar de ma uraste cineva, eu iubesc pe toata lumea smile

mariah carey - bye bye

#5 2007-05-15 13:05:14

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

sa stii ca faza cu  prietenii cie mai buni e o tampenie.prieteniile nu mai sunt ca alta data...acum poti spune ca ai cunostinte si mai putin prieteni.cred ca cea mai buna prietena ar trebui sa fie mama.eu personal il consider pe tata cel mai bun prieten...in rest ceilalti sunt amici ,cunostinte.bineinteles ca si iubitul meu e f apripiat de mine...vb orice cu el....este cel mai aproape de mine ca ai mei stau in alt oras.asta e...mai am si la serv colege cu care ma inteleg super bine dar nu pot spune ca imi sunt pritenele cele mai bune.am fost tradata de cea pe careeu o consider prietena cea mai buna.am o prietena  adevarata dar din pacate nu e langa mine...s-a mutat la sf gheorghe cu iubitul ei.mai am prieteni cu care ies la distractii...in rest cunostinte....asa ca nu am motive sa sufar din cauza lipsei de atentie din partea lor.pupici

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

Publicitate

loading...

#6 2007-05-15 13:50:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

fallingstar a scris:

"scuze, n-am uitat, dar ce sa faci wow(world of warcraft - jocul lor preferat) ne ocupa tot timpul

asta e nesimtire curata, nu stres.
sau poate sa fie si stres, k se joaca prea mult si cand mai ia pauza de la joc se gandeste k totusi are bacu

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-05-15 16:38:59

fallingstar
Full member

da deadrose...exact asa consider si eu...e vorba de indiferenta si nesimtire, nu de altceva
poate e mai bine k s-a intamplat asa, macar mi-am dat seama ce "prieteni" am...

29+

#8 2007-05-15 18:54:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

se zice k tot raul e spre bine.
cum a zis si crys_ty_na, a uitat de ziua prietenei ei, k nah, si a sunat-o cum si-a adus aminte. dar de la o faza de genu pana la a da un raspuns cum ai primit tu e cale lunga

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-05-15 18:57:05

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

micusa a scris:

..de mine uita de fiecare data..in fiecare an..dar cind are nevoie fugutza la mine

asta nu poate fi numita prietena . Esti prietena cu cineva tot timpul nu numai cand ai nevoie de ceva

#10 2007-05-15 20:21:15

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

si "prietena" mea a uitat de ziua mea si m-a sunat dupa 2 saptamani. am raspuns, am ascultat ce a avut de zis si atat. apoi peste 3 sapt a fost ziua ei si eu am fost de data asta cea care "a uitat"...ca sa vada cum e. si acum nu mai vorbesc cu ea deloc. asta nu e prietenie

#11 2007-05-15 20:39:02

fallingstar
Full member

ceea ce ma ingrozeste intr-un fel e ca ea era singura mea prietena...adik singura fata de care eram mai apropiata...k mai am o gramada de prieteni, numai k toti sunt baieti. nu stiu de ce, dar intotdeauna m-am inteles foarte bine cu baietii..uneori mai bine decat cu fetele. probabil pt k am crescut intre baieti (un frate+ inca 3 verisori)tongue. totusi cateodata simt nevoia sa stau de vorba cu fete nu tot cu baieti. noroc k v-am gasit pe voi pe forum. va pup puss

Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-05-15 20:45:07)

29+

#12 2007-05-15 21:04:01

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

stii ce am constatat eu? ca baietii pot fi prieteni mai buni decat unele fete. eu am un amic cu care ma inteleg super, care imi da sfaturi bune, ma vede ca pe sora lui...si in afara de asta imi si "traducea"  lucruri pe care nu reuseam sa le intelef la fostul meu prieten tongue

#13 2007-05-15 21:30:40

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

parerea mea...mai bn fara prietene decat cu ele..in ziua de azi nu mai exista prietenie,unele fete sunt prea parsive(altele proaste,tarancutze,din caruta direct in opel,scuzati-mi expresiile dar sunt tare nervoasa,pe unele) si ma streseaza fetele care uita de unde au plecat,se vad la un liceu in bucuresti si vai vai ce dive sunt ele,plus ca nu sunt in stare de o prietenie sincera,nu stiu decat barfa si au numa prostii in cap....in afara de farduri,ce baiat sa mai agate,ala ca are bmw,ba nu ala ca are Q7 si tot asa,care sunt de o incultenie nemaintalnita,si moama ce mare si tare ea.....sa revin la subiect fallingstar,nu esti singura careia ii se intampla asta,intradevar e urata rau faza,si incearca si tu de acuma sa o tratezi la fel,si daca nu mai alti prieteni cu care sa iesi ,iesi cu ei,dar incearca si tu sa te razbuni cumva pt ce ti-au facut....dar cu cap;)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#14 2007-05-15 21:39:07

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

hmmm... eu nu am stat niciodata sa  urmaresc care prietene isi amintesc de ziua mea. de fapt, imi spun "la multi ani", dar fie incep cu vreo 2 sapt inainte sa bazaie incercand sa scoata de la mine ziua exacta, ori le zic eu "pe data de va scot la cico", ori stie una si le zice si celorlalte.
dar eu nu dau titlul de "prietena" celei care isi aminteste de ziua mea. ci celei pe care o pot suna oricand, la orice ora, chiar daca stiu ca e cu iubitul la ora aia, sa-i spun "fata am nevoie de tine. vino la mine" si ea vine.

Nobody home

#15 2007-05-15 21:44:34

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

da, este adevarat ce spui tu, nashira, dar oricum faza e super nasoala....eu n-as mai vorbi cu asemenea oameni...

#16 2007-05-15 21:58:27

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

de acord cu nashira, o prietena e atunci cand o suni oricand, si acuma poate nu e genul de persoana care sa tina minte datele de nastere si atunci tu puteai sa ii zici k o astepti la tine in ziua X la ora X la un suc, cafea etc, sau o inviti undeva la un suc in oras..........si cand vati fi intalnit iai fi zis motivul intalniri

#17 2007-05-15 22:08:53

andrutza
Vizitator

da aveti si voi dreptate, dar totusi e vorba de o prietena de 7 ani de zile e imposibil sa nu tina minte ca e ziua ta, iar scuza ca are bac-ul si tre sa invete nu mi se pare plauzibila pt ca mai poate iesi si cu tine ca doar n-o sta numai cu nasul in carte....mie mi se pare un gest urat din partea ei

#18 2007-05-15 22:10:49

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

totusi se presupune ca prietena ta cea mai buna ar trebui sa stie cand e ziua ta de nastere...nu vorbim de o simpla amica sau  de o cunostinta...eu m-as fi simtit profund jignita si suparata daca mi s-ar fi intamplat asa ceva....nu ca as face caz de ziua mea...de obicei nici nu-mi place sa spun ca e ziua mea...dar in orice caz, m-as astepta macar la un mesaj de la multi ani din partea celei mai bune prietene...

#19 2007-05-15 22:20:52

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

va zic sincer ca eu trebuie sa-mi pun biletele sau alarma la tel ca s aimi amintesc chiar si zilele foarte importante. pur si simplu nu le retin.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.