homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea...-3

#39 2008-08-24 19:45:51

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

Re: prietena mea cea mai buna a uitat de ziua mea...

fallingstar a scris:

saptamana trecuta a fost ziua mea...prietena mea locuieste la doua casa de mine...si ne cunoastem de 7 ani. eram de nedespartit pana anul asta k ea e clasa a 12-a si cik nu mai are timp de iesit din casa... o inteleg...si eu am terminat liceul dar tot imi faceam timp de ea...in fine...revenind la subiect, mi-a facut cea mai nasolala faza si anume a uitat complet de ziua mea. atat ea, cat si fratele ei , si iubitul ei...eu ii consideram pe toti 3 k fiindu-mi prieteni buni. si faza cea mai naspa e k atunci cand le-am spus k au uitat de mine au zis "scuze, n-am uitat, dar ce sa faci wow(world of warcraft - jocul lor preferat) ne ocupa tot timpul"...va dati seama ce naspa m-am simtit...cand si-au dat seama ce tare m-am suparat, au venit toti trei la mine cu cadouri si scuze...oricum...nu stiu dak o sa le-o iert vreodata in totalitate...voi ce ziceti...urata faza, nu?

am patit-o si eu asa ca nu esti singura,tot asa cea mai buna prietena a uitat complet de ziua mea ,si nu numai de sunat o sun numai eu ca sa vad ce mai face sau de ziua ei ,sunt suparata cateva zile si pe urma imi trece

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.