|
Nu esti logat.
Coincidenta legata de antibiotice#1 2007-05-16 10:51:32
coincidenta legata de antibioticeAm o nedumerire...poate ma ajuta cineva. Am facut tratament cu antibiotice (biseptol) si am continuat 7 zile protectia suplimentara cu marvelon, fara a avea raport sexual neprotejat. Problema mea este ca fix cu aceste 7 pastilute mi s-a terminat si folia, iar acum fac pauza de 7 zile. Vreau sa stiu daca sint protejata in continuare si aceste 7 zile pina incepcealalta folie sau daca, mai bine, incep noua folie de marvelon din prima zi de menstruatie, ca sa fiu sigura. Offline #2 2007-05-16 10:57:35
Re: coincidenta legata de antibioticeesti protejata si in pauza de 7 zile, si nu vad rostul sa incepi noua folie din prima zi de menstruatie....eu zic sa incepi normal "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-05-16 11:00:21
Re: coincidenta legata de antibioticeDin cate stiu eu, biseptolul nici nu este antibiotic. Sau, in fine, nu scade efectul pastilelor. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2007-05-16 12:21:49
Re: coincidenta legata de antibioticeintr-adevar nu scade efectul pastilelor....e insa un antibiotic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-16 12:47:26
Re: coincidenta legata de antibioticeSi tagreminul e tot antibiotic? Fara sa scada efectul pastilelor? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-16 13:06:29
Re: coincidenta legata de antibioticepai da.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-17 10:37:58
Re: coincidenta legata de antibioticeva multumesc mult... acum pot sa stau mai linistita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|