HPV..va rog as vrea niste raspunsuri-2
- peea
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-06-13
Re: HPV..va rog as vrea niste raspunsuri
astazi ma duc ladr sa ma lamureasca cand mi s-au dat rezultatele ea nu era in localitate si asistentele nu mi-au dat nici o explicatie,au zis doar ca o gasesc pe dr azi dupa amiaza......acum astept si ma mai informez pana se face amiaza un lucru e sigur-la varsta de12ani imi voi vaccina fetele nu m-am gandit niciodata la astfel de variante,dar uite ca viata iti rezerva suficiente surprize si mai putin placute!asta e! Doamne ajuta!
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Sa te ajute Dumnezeu! Multa sanatate! Eu zic ca o genotipare va urma
- peea
- Sr. member
genotiparea asta e cam un alt test,nu?ai idee cam cat costa?ca sa ma duc pregatita!(cam cat ar costa la ora actuala?) pe papanicollau,testul de detectia ADN-HPV cu risc inalt,consult ginecologic si5 poze intravaginale am dat in mai2008,900RON
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
da...e altceva...iti arata exact ce tulpini ai...la restul intrebarilor nu am raspuns...
happy with him...inlove with him...
- peea
- Sr. member
multumesc oricum! eu am fost la clinica ca eram programata si dr nu a ajuns inca de la Bucuresti,asa ca mai am o zi de cosmar;doar ce mi-a zis una din asistente ca trebuie sa fac vaccinul si ca e700ron unul,trebuiesc facute3,la nu stiu ce interval de timp! cam asta...... Doamne ajuta!
- Lavinia_tia
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-12-30
este extraordinar de mult 700 de lei o doza. am vazut eu in luna mai la spitalul matei bals din bucuresti acest vaccin la 300 sau 400 de lei o doza.
- peea
- Sr. member
ai idee cum se numeste acest vaccin?si daca se face si peste varsta de 30 ani? eu am citi despre silgrad ca a fost testat pe persoane intre9-26ani pe persoane peste aceasta varsta-nu si este pentru tulpinile6,11,16,18
Ultima oara a fost editat de peea (2008-06-16 20:18:15)
- Lavinia_tia
- Sr. member
citisem undeva de un vaccin gen silgard special pentru femeile peste 30 de ani. dar acesta trebuia refacut la un interval destul de mic de ani. daca mai dau peste aceasta informatie iti las un link aici.
- peea
- Sr. member
multumesc f.f.f.mult!conteaza cand ai cu cine iti impartasi gandurile! si totusi atat de putina lume este informata!ce-i drept nici eu pana nu mi-a iesit testul pozitiv nu stiam prea multe despre HPV!noroc ca m-am gandit sa-l fac,chiar daca papanicollau mi-a iesit ok! Doamne ajuta tuturor!
- Lavinia_tia
- Sr. member
citesc ce ai scris si exact asta am patit si eu: pana nu am fost suspecta de acest virus nici nu auzisem de el si nici nu dadeam atentie, cu atat mai mult cu cat papanicolaul era ok.
Doamne ajuta!
- ale_0105
- Full member
- De la: bistrita
- Inregistrat: 2008-03-23
buna am si eu o intrebare mama are rana pe col si a facut papa nicolau nu am rezultatele in fata dar mi-a zis ca la infectie este bifat.......... daca m-ati putea ajuta nu mi-a zis ca ar scrie nimic de celule maligne sau benigne
Ultima oara a fost editat de ale_0105 (2008-06-17 13:45:11)
mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014
- peea
- Sr. member
buna,de-abia ce am venit de la dr si m-a lamurit cumva:,,trebuie sa fac vaccinul pentru ca testul a iesit pozitiv! nu are rost sa mai fac si genotiparea,pentru ca vaccinul este oricum doar pentru tulpinile6,11,16,18-care sunt cele mai periculoase(dau cancerul de col):pentru celelalte tulpini neexistand inca un vaccin" cat despre varsta,dr mi-a garantat ca ea a fost pe la nu stiu ce congrese si este sigura ca se face si femeilor peste26 de ani!(ea personal ar fi facut cuiva de50ani si la retestare a iesit negativ! acum sa-mi procur si banii de prima doza de vaccin si saptamana viitoare sper sa-l fac!,apoi peste 2luni a2a doza si peste 4 luni a tria doza,iar peste 6 luni iarasi testul de detectie ADN-HPVrisc inalt cam asta e cu mine!~Doamne ajuta tuturor! Ptr ale_0105:daca mama are rana trebuie numaidecat cauterizata-tot dr mi-a spus astazi(eu nu am ,dar mi-a spus ca am noroc pe chestia asta ptr ca e mai rau ptr cele care au rana-trebuie mai intai sa se vindece locul si mai apoi sa se vada ce se mai intampla) inca o data Doamne ajuta tuturor!
- misipika
- New member
- Inregistrat: 2008-01-07
Buna tuturor!Vreau sa va confirm o problema care ma tine in agonie de ceva timp.Am fost acum 10 zile in urma de mi-am facut testul Papa Nicolau si mi-a iesit tip 2 spre 3 cu posibilitatea hpv-ului. 10 zile pot spune ca am stat intr-un stres de neoprit.Ieri am fost sa-mi fac colpuscopie si dna doctor mi-a zpus ca sunt sunt infectat cu hpv,ca asa avea de ceva timp o rana pe col uterin si acum urmeaza sa-mi trimita analizele la laborator.Aaaa si inca ceva ce m-a pus pe "alarma",am pe col uterin aspect de sarcina.Eu am cateva intrebari..poate ma ajutati va rog mult ca sunt ff agitata,stau pe internet de cateva ore si nu am inteles mai nimic,m-a derutat si dna doctor si sunt doar cu ganduri urate in cap.Hpv-ul am inteles ca nu se trateaza definitiv,dar cum sa-l fac sa nu se agraveze?ce sa folosesc si ce sa consum?Influenteaza daca ar fi vreo sarcina?Daca am avut contact cu sotul meu acum cateva saptamani in urma el poate avea hpv?Astea sunt intrebarile care ma nelinistesc !..Va multumesc!
- peea
- Sr. member
Buna,Lavinia_tia,te rog ai mai gasit ceva despre silgrad?eu m-am programat pe luni pentru vaccin(asa mi-a recomandat dr ca e mai bine)dar n-as arunca cu banii chiar asa... e totusi 700ron doza!multumesc si Doamne ajuta tuturor!
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Peea , sa stii ca este prima data cand aud ca se recomanda vaccinul persoanelor deja infectate. Din contra, tocmai de asta se face testul, pt ca daca iese negativ , faci vaccinul. Este adevarat ca exista voci care sustin ca daca ai virusul , vaccinul te-ar pute ajuta, dar si altii care spun ca face mai mult rau. Deci: vaccinul se face la persoanele neinfectate, efectele la persoanele infectate sunt controversate: s-ar putea sa faca bine , s-ar putea sa faca rau...Sincer, eu zic sa te mai gandesti , eventual sa mai consulti un medic, eventual Tarlea ( sanador), specializata pe HPV...(si NU recomanda vaccinul celor deja infectate)... De negativat te vei negativa oricum , daca nu esti foarte ghinionista...90% din persoanele infectate se negativeaza de la sine in max 2 ani de la infectare...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
VACCINUL NU A FOST TESTAT PE PERSOANE CARE AVEAU DEJA RESPECTIVELE TULPINI ALE VIRUSULUI HPV...vrei tu sa fi cobaiul?
happy with him...inlove with him...
- Lavinia_tia
- Sr. member
imi pare rau, dar nu am idee daca ar fi bine sau nu. eu una ma indoiesc ca ai toate acele tulpini pentru care se face vaccinul, deci probabil ti l-a recomandat pentru a te proteja de restul tulpinilor. ce stiu eu este ca acest vaccin costa mult mai putin la matei bals (in bucuresti), cred ca este aproape la jumatate de pret doza. am un numar de telefon de la matei bals: 021 318 61 00. suna sa ti se spuna pretul exact.
- peea
- Sr. member
buna fetele!si va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! nici nu stiu cu ce sa incep-cand m-am dus ladr si i-am zis ca m-am interesat de vaccin si ca am gasit ca a fost testat doar pe femei intre9-26 de ani,m-a luat tare ca ea e dr si ca a fost la toate congresele si ca e specializata in HPV,ca ea a vaccinat femeie de 50 de ani si la retestare a iesit negativ,ca nu o intereseaza ce scrie pe net....ca am iesit pozitiva si trebuie sa ma vaccinez-asta e pretul si gata! acum raman cu gura cascata si nici nu mai stiu ce sa cred:oare pe dr astia ii doare numai de buzunarul lor?dupa ce ca esti speriata de rezultatul care a iesit pozitiv,te ma pune si la cheltuiala maxima!nu s-ar putea face ceva prin casa de asigurari? eu am gasit tot pe net Silgrad la 550ron,i-am spus dr si asta si mi-a zis ca trebuie sa mai platesc si munca(injectarea propriu zisa)!deci:700 ron,vreau sau nu! oricum,voi suna la nr de tlf lasat de tine Lavinia_tia si ma voi interesa de tot:pret,daca se face la persoanele pozitive sau nu,si la persoanele peste 26 de ani!iti multumesc inca o data tare,tare mult ca m-ai ajutat cu informatii! sunt tare dezorientata si speriata!ce e si viata asta!acum 2 luni nu stiam mai nimic despre HPV(nu ca acum as fi asa de bine informata)si acum deja stiu ca sunt pozitiva si nu stiu daca ma pot negativa!stiam doar ca e un test prin care vezi daca esti predispusa la cancer de col...cam atat!si nu ma gandeam ca as putea fi pozitiva,pentru ca nu am nici o problema(dureri jos,sangerari mai abundente-nimic)si totusi.....este bine sa te testezi!!!!!!!!!!! sper ca macar sa ma informez corect si sa urmez corect toti pasii spre vindecare!Doamne ajuta tuturor si inca o data :multumesc!
- Lavinia_tia
- Sr. member
peea, imi poti spune si mie numele acestei dr? sunt f curioasa cum de o injecatre te costa 150 de lei?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|