HPV..va rog as vrea niste raspunsuri-3
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
Re: HPV..va rog as vrea niste raspunsuri
Rose a scris:Peea , sa stii ca este prima data cand aud ca se recomanda vaccinul persoanelor deja infectate. Din contra, tocmai de asta se face testul, pt ca daca iese negativ , faci vaccinul. Este adevarat ca exista voci care sustin ca daca ai virusul , vaccinul te-ar pute ajuta, dar si altii care spun ca face mai mult rau. Deci: vaccinul se face la persoanele neinfectate, efectele la persoanele infectate sunt controversate: s-ar putea sa faca bine , s-ar putea sa faca rau...Sincer, eu zic sa te mai gandesti , eventual sa mai consulti un medic, eventual Tarlea ( sanador), specializata pe HPV...(si NU recomanda vaccinul celor deja infectate)... De negativat te vei negativa oricum , daca nu esti foarte ghinionista...90% din persoanele infectate se negativeaza de la sine in max 2 ani de la infectare...
si eu totusi stiu ca poti sa vaci vaccinul daca nu ai una din tulpinile continute de vaccin
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Lavinia_tia a scris:peea, imi poti spune si mie numele acestei dr? sunt f curioasa cum de o injecatre te costa 150 de lei?
tare curioasa sunt si eu...
happy with him...inlove with him...
- evilpink
- Banat
unde vrea mama sa imi fac vaccinu e 450 de roni doza
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
asa stiam si eu ca e...13 mil si ceva in total...
happy with him...inlove with him...
- evilpink
- Banat
eu sunt curioasa sa vad ce imi zice doctora care o sa imi faca cauterizarea daca pot sa fac sau nu vaccinul
- peea
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-06-13
buna fetele!deci:eu sunt din Bacau,testul mi l-a luat dr.Sargu Doina,de la clinica Medical Service,l-a trimis la Bucuresti la Micomi si mai departe stiti toata povestea! mi-am facut ieri si vaccinul(prima doza-la pretul pe care il stiti-700ron)urmatoarea doza o voi face in august si cea de-a treia in decembrie.......mi-am asumat riscul de a-l face-bineinteles la recomandarea dr!!!!!!!!!!!!chiar daca testul mi-a iesit pozitiv,am vazut in carnetul in care m-a trecut pe mine cu vaccinul ca mai erau persoane carora le-a iesit testul pozitiv si s-au vaccinat!credeti-ma ca sunt mai multe decat va puteti imagina! am sunat si la nr de telefon pe care mi l-ai lasat Lavinia_tia si este ce-i drept mai ieftin(530ron doza)(dar avand in vedere ca sunt din Bacau....cat as cheltui pe drum,stiu eu mai trebuie sa ma cazez pe undeva....am ajuns la concluzia ca tot acolo as ajunge!)si apoi mai sunt luata si in evidenta la ei!ca mi-au oprit o copie dupa testele facute! nu-mi mai doresc decat sa treaca cele 6 luni si sa-mi refac testul sa vad rezultatul dupa vaccin!!!!!!!!!!!!sper sa fie asa cum a zis doctorita! am intrat intr-o stare de depresie oricum!parca au inceput sa ma doara toate....am tot felul de senzatii.....e nasol tare!!!!e ceva la care nu ma asteptam! daca si dupa vaccin imi va iesi acelasi rezultat ,voi mai face un efort financiar si voi reface testul in alta parte!poate voi veni in Bucuresti!...oricum mai tinem legatura....si interesati-va cu totii de sanatatea voastra! Doamne ajuta tuturor!
evylpinka,scuze ca te intreb,cati ani ai_ai zis ca acolo unde vrea mama sa ti-l faci(vaccinul)e 450 ron doza,unde e aceasta clinica_si daca poti,ai posibilitatea,fa-ti vaccinul!!!!!!!!!!!!!
Ultima oara a fost editat de peea (2008-06-24 21:57:52)
- titiluka
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-15
peea si eu am peste 30 ani si am facut acum o saptamana prima doza de SILGARD.......si eu am avut indoieli si la fel ca si in cazul tau dr meu a spus cam ce ti-a spus si tie dr. ta......dupa vaccin a fost ok, in sensul ca nu au aparut nici unul din fenomenele posibile trecute pe prospect; dar, acum, la o saptamana dupa, mi s-a innrosit locul, s-a umflat putin si a inceput sa ma "manance"...asta era ieri......azi deja e mai bine....nu stiu ce s-a intamplat...oricum maine merg la medic si il intreb (nu e acelasi dr care mi-a facut vaccinul; al meu e in concediu). a costat 450 ron doza.....0,2, 6 luni.....asa e SILGARD. tu ce ti-ai facut? cum se numeste? problema mea e alta insa......eu nu am facut tipizare HPV.....citisem aici ca trebuie, mai ales daca pap a iesit nasol (si la mine a iesit); mi-a iesit prima data CIN 1, am repetat, iar pana sa vina al doilea rezultat dr m-a chemat la vaccin......dupa 2 zile a venit al doilea rezultat pap....CIN3 .....stiu ce inseamna....nasol.......am repetat la alt laborator si acum stau ca pe ace pana joi cand vine rezultatul.... revenind la vaccin....i-am zis dr de tipizare si a zis ca din pctul lui de vedere indiferent daca iese s-au nu pozitiv e bine sa-l fac.....parca acum il vad cand i-am spus "d-nul dr am incredere in dv....daca ziceti ca e bine, il fac". El a zis ca pot sa am toata increderea............acum nu mai sunt asa sigura . sunt bulversata total......
- peea
- Sr. member
titiluka,de unde esti de ai dat doar 450ron pe o doza de silgard? si eu tot silgard am facut,dar am dat mult mai mult!dar asta e!da-i la naiba de bani(nu ca as avea de aruncat cu ei.....dar ptr sanatate....mai ales cand ai si copii!) nu am nimic de la vaccin,nici o reactie adversa,dar e ceva cu psihicul:ca mi-a iesit pozitiv....la mine papanicollau e super OK! asta nu prea inteleg eu!nici eu nu am facut tipizare....sau nici eu nu mai stiu ce am facut! TEST DETECTIE ADN-HPV RISC INALT-asta am facut......rezultatele sunt in mesajele anterioare! asta e! DOAMNE AJUTA!
- peea
- Sr. member
poi la mine,dr mi-a zis ca nu mai are rost sa mai fac si o genotipare,si sa fac direct vaccinul!!!!!! DOAMNE AJUTA tuturor! si asta am facut! va pup pe toate!
Ultima oara a fost editat de peea (2008-06-24 23:25:15)
- titiluka
- Full member
sunt din sibiu...... genotiparea, arata exact ce tuplini de HPV ai......sa ma corecteze cineva daca gresesc.....
off topic....fetelor eu sunt foarte dezamagita de mersul la dr ginecolog......adica, nu mi se pare normal ca eu sa spun ceea ce vreau sa mi se faca...ma refer la analize eu de anul trecut din august merg regulat la ginecolog pt ca am vrut sa raman insarcinata...bun....m-am dus si am zis ca intradevar n-am mai fost demult, dar vreau sa mi se faca analizele si investigatiile necesare pt a vedea daca e totul ok ca sa fac un bebe....mi s-a facut un ecograf...atat...si mi s-a zis sa iau acid folic. am schimbat medicul ......ce de-al doilea a fost putin mai receptiv decat primul dar si la el tot eu a trebuit sa-i spun ce vreau......macar ce de-al doilea mi-a zis ca am o rana mica pe col.....atat; tot eu am insitat sa facem pap sa vedem ce si cum.....si dupa cum spuneam e nasol...CIN 3.....acum ma pregatesc de conizatie.... ma irita chestia asta pt ca poate si voi la fel ca si mine, mergeti la o clinica s-au un cabinet privat, platesti oricat pt tine, dar te si astepti sa ti se faca toate analizele sa vezi daca esti ok....si nu e chiar asa....eu acum sincer va spun, caut un medic bun in cluj (e aproape de sibiu) si o iau de la capat; macar conizatia sa mi se faca bine........ v-am pupat
Ultima oara a fost editat de titiluka (2008-06-24 23:43:09)
- peea
- Sr. member
iti urez succes,dar am observat ca nu-i prea intereseaza de ce vrei tu,sau cum sa te faca sanatoasa,ci cum sa-ti ia mai multi bani!!! eu am deja 2 fetite! si tipizarea difera de genotipare? oricum la Cluj am inteles ca e mai ok! bafta!
- titiluka
- Full member
peea a scris:iti urez succes,dar am observat ca nu-i prea intereseaza de ce vrei tu,sau cum sa te faca sanatoasa,ci cum sa-ti ia mai multi bani!!! eu am deja 2 fetite! si tipizarea difera de genotipare? oricum la Cluj am inteles ca e mai ok! bafta!
mai multe despre genotipare iti pot spune fetele moderator...nu vreau sa spun ceva incorect.... sa nu ma intelegi gresit....nu ma simt ca mi-au luat banii.degeaba....doar ma asteptam sa fie putin mai "atenti"...si poate nu ajungeam aici...la CIN 3...asta e...poate si eu am fost ignoranta si nu m-am interesat.....abea acum de cateva saptamani am descoperit forumul asta......oricum am invatat multe de aici...macar acum stiu ce intrebari sa pun si inteleg raspunsurile dr.... sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase te pup
- LauraP.
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-20
dupa intamplarea trista pe care am avut-o cu o doctoritza din Iasi (cum ca ash avea HPV numai uitandu-se la ochi) am consultat si alti medici. 2 dintre ei nu mi-au recomandat vaccinul. au zis ca s-au inregistrat 2 mortzi si ca desi oficial nu se stie daca intr-adevar cauza decesului a fost vaccinul, e mai bine sa nu il fac. si la Iasi vaccinul e de 12 mil, dar cica ar fi si unul de 7 mil. eu una l-ash face ca sa previn aparatia HPV-ului, dar daca medicii mi-au zis sa stau ma bine linishtita si sa nu recurg la asa ceva?
pupici si imbratisari moldovenesti...
- peea
- Sr. member
cam acelasi lucru il spun si eu :am dat pana acum1600ron si nu sunt lamurita nicicum despre acest vaccin!l-am facut pentruca mi l-a recomandat chiar daca sunt pozitiva!ce-i drept si pe prospect scrie ca ar putea atenua gradul de infectare,dar ce ,cat si cum ,nu.....iar eu ma asteptam de la aceasta dr.care sustine ca a fost pe la toate congresele cu HPV sa imi povestesca cam tot ce m-ar fi interesat;pe cand ea m-a repezit ca trebuie sa fac vaccinul si sa nu o mai ischitesc cu intrebarile si cu informatiile mele de pe net ca ea stie mai bine totul! de acord,o fi stiind...dar cat timp si-ar mai fi pierdut cu mine daca mi-ar fi explicat totul cu frumosul(inca15min sa zicem)dar ea se grabea ca mai avea paciente pe sala.... m-as fi asteptat la mai mult calm si mai multa ingaduinta di partea ei pentru banii pe care i-am dat pana acum! nu sunt neaparat o egoista ,dar...ma rog...nu stiu daca sunt inteleasa.... cu voi macar imi mai vine sufletul la loc.....stiii....ai cu cine discuta!si conteaza ca te iei cu cineva...mai ales ca ati trecut poate si voi prin asta! Doamne ajuta tuturor!
- Lavinia_tia
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-12-30
titiluka, cum de papanicolaul tau se masoara in CIN-uri? te intreb pentru ca eu am facut cateva si toate au fost impartite pe clase de la I la IV. CIN-ul l-am primit ca rezultata la biopsie si nu la papanicolau. ma gandesc ca totusi este o diferenta mare intre CIN 1 si CIN 3 si cum spui ca "al doilea rezultat a venit in 2 zile" tind sa cred ca este C3 (adica papanicolau clasa 3), ceea ce nu e bine, dar nici CIN 3 nu este. sau cel putin asta am prins eu din tot ce am citit pana acum.
in locul tau i-as da in judecata pe astia cu diferentele lor, eu am vrut sa fac asta pentru 2 pap-uri de genul: C2 si C2-3 (facute la diferenta de o luna). daca aveam asemenea diferente ca la tine cred ca innebuneam....
- titiluka
- Full member
pai sa-ti explic.... displazie usoara CIN 1 corespunde la pap 2-3 displazie moderata CIN 2......pap 3-4 displazie severa CIN3.....pap 4-5 sunt mai multe sisiteme de interpretare...... al doilea rezultat a venit la o saptamana dupa primul, dar la 2 zile dupa ce am facut vaccinul...... iti dai seama ca m-am ingalbenit cand am vazut al doilea rezultat....stiam ce inseama CIN 3 mai ales ca eu ma speriasem ff tare numai cand am vazut primul rezultat.....nici eu nu inteleg de ce apar diferentele astea; dr zicea ca are incredere in biologul care face analizele, dar pt siguranta sa mai repet o data in spital.....si am repetat...maine ma duc dupa rezultat..... asta seara ma duc la alt medic pt ca am o usoara jena in abdomenul inf si ma doare si sanul stang (poate si din cauza faptului ca eu de 3 saptamani sunt "controlata".....asa ma gandesc.....) si o sa-i cer si lui sa-mi faca un pap........pe ambele rezultate anterioare au iesit coci si lipsa bacililor Doderline....asta stiu ca nu e bine; dar ce coci am? de care? nu scie nicaieri.......sa mai cer si un examen de secretie? sa fac si pt chlamydia? stiu cain infectiile cu chlamydia apar si dureri in abdomenul inf..... nu stiu ce sa mai fac........dr meu m-a chemat dupa ciclu la conizatie; dar daca eu am problemele astea nu e normal ca inainte sa iau ceva pt eradicarea infectiei si scaderea inflamatiei?......sunt total bulversata....
Ultima oara a fost editat de titiluka (2008-06-25 10:33:25)
- evilpink
- Banat
dispalazia aia moderata corespunde unui papanicolau clasa 3.dar noi nu intelegem daca peea a facut papanicolau sau biopsie.
- titiluka
- Full member
peea a facut pap.....asa am inteles eu....
- LauraP.
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-20
doctorii recomanda acest vaccin si pt faptul ca ei primesc o anumita suma de bani in functie de nr de persoane pe care le vaccineaza...
pupici si imbratisari moldovenesti...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|