HPV..va rog as vrea niste raspunsuri-5
- titiluka
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-15
Re: HPV..va rog as vrea niste raspunsuri
peea a scris:iti multumesc mult life! asa incurajare mai zic si eu! am fost astazi si mi-am facut a doua doza de silgard,si am facut si un control:,,sunt niste vegetatii de la HPV,dar vestea buna e ca in general aceste vegetatii sunt un semn ca nu e pericol de cancer uterin"mi-a spus dr.:mi-a cauterizat acele vegetatii si mai vedem peste 2 saptamani ce se mai intampla! inca o intrebare life:tu cum iti mentii imunitatea?si multumesc mult inca o data!pup dulce! Doamne ajuta tuturor!
ma bucur sa te "revad" peea....... am facut si eu a doua doza de Silgard (noi 2 am facut in acelasi timp vaccinul:)))...........intre timp am facut si genotipare HPV iar peste 2 sapt astept rezultatul; a venit si rezultatul pe care ziceam prin iunie ca-l astept cu sufletul la gura...n-a fost chiar asa de nasol....din nou CIN 1; am inceput tratamentul si acum in septembrie, dupa menstruatie merg din nou sa vedem ce este.....sper sa nu fie rau; oricum recitind ce am scris acum 2 luni, mi-am dat seama ca am fost foarte speriata atunci...nu zic ca acum nu mai sunt dar parca acum as fii in stare sa primesc vestile rele mai detasata si mai sigura ca in final totul o sa fie bine. sanatate multa va doresc la toate si incercati sa nu va stressati prea tare pt ca asta va face si mai mult rau...
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
pai nuj ce sa zik dr m-a intrebat dak mi-au aparut veruci ...i-am zis k nu proasta de mn tre sa-i spun k mi-a aparut ceva de genu..ca un cosulet care doare cam rau si apoi se facea alb in varf si parca unele erau k niste basicute ...nuj dak sunt veruci cum a zis el sau condiloame...dar tare mi-e frik....Sa inteleg k e bine sa fac tipajul hpv si colposcopia dak ar fi astea condiloame cum se cauterizeaza ? doare ? dar tipajul ce inseamna adik ce-mi face ...doare? nu va sup pe mn k sunt asa insistenta dar pe mn ma doare si la un simplu consult
..be the best ...fuck the rest ))
- You_and_Me
- Diamond member
imi raspunde si mie cineva va rog ? k nu am pe cine altcineva sa intreb
- You_and_Me
- Diamond member
ooo in sfarsit ma baga cineva in seama....pai mi-au aparut la exterior adik pe buze si mai sus putin, de astea mo fi intrebat dr ? si care ar fi cea mai buna metoda si definitiva de cauterizare ? sigur am hpv dak am si veruci .... dar rana pe col trebuia simtita de dr la palpare la consult ? si cauterizarea condiloamelor sau verucilor astea tre facuta dupa tipaj si colposcopie nu ? in functie de rezultat ?
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
valy_creata2000 a scris:ooo in sfarsit ma baga cineva in seama....pai mi-au aparut la exterior adik pe buze si mai sus putin, de astea mo fi intrebat dr ? si care ar fi cea mai buna metoda si definitiva de cauterizare ? sigur am hpv dak am si veruci .... dar rana pe col trebuia simtita de dr la palpare la consult ? si cauterizarea condiloamelor sau verucilor astea tre facuta dupa tipaj si colposcopie nu ? in functie de rezultat ?
Probabil nu prea e nimeni pe forum de asta ti s'a raspuns mai greu
Vaporizarea cu laser e buna ca se vindeca f repede 'ranile'..dar metoda o poti stabili cu doctorul si depinde si de ce metoda dispun ei..dar eu zic sa'l intrebi daca nu te poate da cu acea solutie.Metoda definitiva nu exista din pacate,poti sa le cauterizezi pe cele care le ai iar mai tarziu sa'ti apara altele dar daca ai grija de sanatate sansele sunt f mici sa mai apara. Rana pe col ar putea sa o vada la consult dar ea se vede cu adevarat la o colposcopie. Cauterizarea nu trebuie facuta dupa tipaj ci cat mai repede poti ca astfel scazi sansele sa se extinda..colposcopia nu are treaba cu acele condiloame de la exterior in urma ei se vede daca ai sau nu ceva pe col.U ai facut un Papanicolau pana acum?
We Have To Be Strong !!!
- You_and_Me
- Diamond member
mersi mult k ma ajuti ...da penultimul l-am facut in noiembrie .totul bine doar o slaba infectie cu candida facusi tratament , iar in iulie am facut secretie citilogie papa tot ...secretia f bine ...dar papa ieri am luat tezultatele ...am L-SIL si ma trimis sa fac tipaj hpv si colposcopie mai exact dak vrei iti scriu ce zice pe buletin....si daia zik k nuj ce csa fac ...eu i-am zis dr k nu mi-a aparut veruci ...si marti ma duc sa fac tipaju si colposcopia .....ce sa fac ?
- life
- Hero member
Pai doctorita trebuia sa vada ea daca ti'a aparut ceva nu sa te intrebe pe tine ca doar nu esti u doctorita sa stii ce si cum arata. Eu zic sa mai faci un consult si la alta doctorita si sa'i spui exact ce te framanta,ca ai acele bubite si sa vezi cum le poti rezolva. Te duci faci si tipajul si colposcopia si vezi ce'ti iese..La tipaj vezi doar ce tulpini din virus ai cu altceva nu te ajuta (sa speram ca nu ai tulpini cu high risk) iar la colposcopie vezi daca ai o problema ceva pe col sau nu. Dupa ce primesti rezultatul sa ne anunti ce a iesit. data viitoare cand te duci la doctor sa'i pui ei toate intreberile care le ai ca e datoria ei sa'ti raspunda..si intreaba fara frica sau jena ca e vb de sanatatea ta.Multa bafta iar daca mai ai intrebari raspund cu cea mai mare placere
Ultima oara a fost editat de life (2008-08-23 01:22:18)
We Have To Be Strong !!!
- You_and_Me
- Diamond member
SAR"NA..,da dr meu k e barbat si f tanar medik rezident probabil e cam prost ...o face experiente pe mn ..deja a facut...asa ma gandeam si eu sa ma duk si la alt medik ,eu m-am dus cu rezultatele dar si pt consult dar knd am auzit ce am ........am plecat asa speriata si nedumerita k n-am mai fost in stare sa-i zic de consult , luni ma duk la alt dr si vad ce-mi zice si apoi marti acolo..o sa va spun ce mi-a iesit , ce teama imi e....si maine imi sun dr si ii zik de condiloame sa vad ce zice Eu am mai intrebat pe forum ce e cu bubitele astea ce sunt dar ...nimik nimeni n-a stiut.....esti tare draguta mersi
- life
- Hero member
Cu placere Bine faci sa te duci luni la alt doctor..sa'ti faca un consult si sa'i spui si de bubite si ca vrei sa faci tipizare si colposcopie si sa o/il intrebi tot ce vrei sa aflii despre virus. Nu mai sta cu teama ca orice ar fi se rezolva..stresul face rau si slabeste organismul iar u acum trebuie sa incerci sa'l intaresti nu sa'l slabesti. Iei totul treptat si le rezolvi ai sa vezi ca va fi bine..si de acum incolo sa ai grija mare de sanatate si imunitate ca e un factor important in combaterea virusului. Sper sa scapi cat mai repede si bine
Ultima oara a fost editat de life (2008-08-23 01:45:17)
We Have To Be Strong !!!
- peea
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-06-13
life,trebuie sa recunosc ca ai multa rabdare!cu stresul cred ca e adevarat!,dar cum Doamne iarta-ma sa nu te stresezi cand din senin te trezesti cu astfel de ,,surprize"si mai am si 2 fetite si familie...mancare,serviciu,curatenie,lectii...HPV... multumesc tare mult oricum:realitatea e ca tre sa ma gandesc ca totul va fi ok!si sper sa aiba efect chestia asta cu autosugestia!
Hi!Titiluka!ma bucur ca ti-ai facut si tu a doua doza!dupa cum observi,fetele de pe aici sunt cam sceptice in ceea ce priveste vaccinul facut celor infectate deja cu HPV,dar incerc si eu sa ma lamuresc dupa cum a zis si dr ca are puterea de a scade gradul de risc!Tot raul spre bine sa speram!eu m-am speriat chiar f tare cand mi-au mai aparut si vegetatiile acele,dar dr(alta decat prima la care am fost si m-a luat tare cu vaccinul)f.draguta si amabila,mi-a explicat ca aceste vegetatii nu apar in general la HPV-ul care da cancerul de col-ceea ce m-a mai linistit putin nu a durut cauterizarea as vrea sa fac si eu o genotipare,dar sincer nu stau prea bine cu banii acum(incep fetitele scoala-cls.1 ;mai am si vreo 2nunti-obligatii,cumetrii,praznice...si m-am saturat de toate-mai zici sa nu fie stres!) si nici nu am mai indraznit sa o intreb pe dr cam cat ar costa de aici de la bacau o genotipare(tu cat ai dat?si unde ai facut-o?)scuze daca am fost prea sacaitoare,dar stii tu cum e cand mai vb cu cineva care in aceeasi situatie-te mai descarci,mai alungi stresul pe aici daca le spui celor pe care ii cunosti despre acest virus deja se uita foarte ciudat la tine---tare bine ar fi daca s-ar mediatiza mai mult despre acest HPV-fetele,femeile sunt asa de putin informate si dezinteresate!!!!!!!e de speriat reactia unora!!!!!!!!!!!!! si e nasol ca sunt f scumpe toate aceste analize,nu se face nimic prin casa de asigurari!!!!!!!!!!! ok!va pup pe toate,sanatate si Doamne ajuta! mai vb!
- titiluka
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-15
peea si eu am schimbat intre timp medicul.......am ajuns si eu in sfarsit la o doamna dr foarte draguta care imi explica tot si care m-a mai linistit.....ti-am mai spus, eu sunt din sibiu......recoltarea pt genotipare mi-a facut-o d-na dr la cabinet iar proba a trimis-o la bucuresti....a costat 450 ron; vaccinul l-am facut tot la ea....ca si la primul medic la care am fost si care mi-a facut prima doza, a costat tot 450 ron.... asta e...da-i naibii de bani; sanatate iti doresc si pupici fetitelor....
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
fetelor puteti sa faceti linistite vaccinul daca nu aveti una din tulpinile continute de el
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- life
- Hero member
peea a scris:life,trebuie sa recunosc ca ai multa rabdare!cu stresul cred ca e adevarat!,dar cum Doamne iarta-ma sa nu te stresezi cand din senin te trezesti cu astfel de ,,surprize"si mai am si 2 fetite si familie...mancare,serviciu,curatenie,lectii...HPV... multumesc tare mult oricum:realitatea e ca tre sa ma gandesc ca totul va fi ok!si sper sa aiba efect chestia asta cu autosugestia!
tare bine ar fi daca s-ar mediatiza mai mult despre acest HPV-fetele,femeile sunt asa de putin informate si dezinteresate!!!!!!!e de speriat reactia unora!!!!!!!!!!!!! si e nasol ca sunt f scumpe toate aceste analize,nu se face nimic prin casa de asigurari!!!!!!!!!!! ok!va pup pe toate,sanatate si Doamne ajuta! mai vb!
Inteleg ca e greu cu stresul,crede'ma ca si eu eram f f speriata si stresata mai ales ca in perioada cand am aflat ce am trebuia sa intru in sesiune si numai la asta ma gandeam,numai de invatat nu'mi ardea..nu mai zic la cati doctori am fost si cati bani am dat,bani care ii aveam de la bursa ca altfel nu ma descurcam..a fost o perioada f grea.Dupa ce am aflat ca mai am ceva si pe col iar stres iar griji dar de data aceasta i'am zis mamei problema mea caci singura nu ma mai descurcam cu banii ca am de luat multe tratamente ca mai am si probleme cu ovarele + interventia de care o sa am nevoie care e scumpa + recuperare + genotiprea care o sa o fac si eu..si acum ma simt si mult mai usurata pt ca i'am zis..E bine sa ai cu cine discuta care sa'ti poata zice cateva cuvinte de bine..Acum m'am obisnuit cu ideea ca am acest virus,iau totul usor si rezolv ceea ce am si dupaceea incerc sa am mare grija de sanatate si sa speram ca va fi bine pt ca altfel nu se poate. U cum zici ca si 2 fetite nu te mai gandi atat la acest virus pt ca o sa se rezolve tot,priveste frumusetile tale de fete si o sa treaca orice gand rau.
Cum ziceai ca ar fi bine sa se vb mai mult despre acest virus..ai mare dreptate.Eu cand am aflta ce am nici nu auzisem de acest virus si dupaceea gand am citit pe net cat de raspandit e am ramas masca. Multa sanatate si fericire
We Have To Be Strong !!!
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
e pacatos virusul asta dar poti sa traiesti cu el adevarat ca te afecteaza pe mine psihic cel putin destul de mult si nu am o tulpina cu risc oncogen.... eu am trecut acum mai bine de o luna si printr-o vaporizare cu laser astept controlul sa vad daca sunt ok
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- peea
- Sr. member
pup fetele pe toate!!!!!!!!! sunteti niste dulce! DOAMNE AJUTA TUTUROR! pot sa zambesc iarasi! parca mai am sperante de bine!
- You_and_Me
- Diamond member
mai fetelor condiloamele astea ...in cazul meu cosuletele astea cand imi apar au alb in varf exact ca un cos si ...le storc , doare putin ....in cateva zile imi trece....asa tre sa fie apare si apoi dispare ???
- peea
- Sr. member
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
valy_creata2000 a scris:mai fetelor condiloamele astea ...in cazul meu cosuletele astea cand imi apar au alb in varf exact ca un cos si ...le storc , doare putin ....in cateva zile imi trece....asa tre sa fie apare si apoi dispare ???
nu par a fi condiloame ce zici tu acolo. condiloamele au forma de creasta de cocos nu cos
mami de minuni
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
valy_creata2000 a scris:mai fetelor condiloamele astea ...in cazul meu cosuletele astea cand imi apar au alb in varf exact ca un cos si ...le storc , doare putin ....in cateva zile imi trece....asa tre sa fie apare si apoi dispare ???
nu cred ca la tine sunt condiloame..sunt mai degraba cosuri am avut si eu si m-am speriat, dar la control mi-au zis ca sunt doar cosulete
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|