homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV..va rog as vrea niste raspunsuri-6

#96 2008-08-23 16:01:41

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: HPV..va rog as vrea niste raspunsuri

eu_vreau a scris:

valy_creata2000 a scris:

mai fetelor condiloamele astea ...in cazul meu cosuletele astea cand imi apar au alb in varf exact ca un cos si ...le storc , doare putin ....in cateva zile imi trece....asa tre sa fie apare si apoi dispare ???

nu par a fi condiloame ce zici tu acolo. condiloamele au forma de creasta de cocos nu cos

Pot sa fie si sub forma de bubite/ cos (asa am eu unele)..insa daca zici ca au alb in varf si le poti stoarce nu prea par condiloame,ele nu se sparg ca un cos.

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-23 16:02:33)

We Have To Be Strong !!!

#97 2008-08-23 18:03:27

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

aaa ........da sunt exact k un cos..se poate sa-mi iasa de la epilat ,k ma epilez cu ceara si mai ies cosuri cateodata..oooff si dak nu sunt condiloame inseamna k e hpv di ala mai grav ? asa am inteles k dak ai condiloamele astea e hpv cu risc scazut ..nuj ce sa mai cred ..mai bine astept sa-mi fac tipizarea si un control si apoi va spun  .
Dar genotiparea hpv e totuna cu tipajul hpv ?sau cum ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#98 2008-08-23 19:25:03

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Ca sa fii mai sigura vezi ce zice doctorita la consult despre acele bubite.
Daca nu sunt condiloame nu e neaparat sa fie mai grav,poate fi mai grav sau mai putin grav si cu sau fara condiloame..nu te poti baza dupa ele.U sa'ti faci tipajul si vezi acolo ce tip de tulpina ai,altfel nu poti afla.
Genotiparea si tipaj nu stiu sigur daca sunt aceleasi lucruri..sunt cabinete unde iti face testul pt hpv si zice daca ai tulpini high risk sau nu si spune si ce tulpini ai dar sunt si unde iti spune doar daca ai high risk dar fara sa zica ce tulpini ai.Deci depinde..poti cand te programezi sa intrebi ce face mai exact,daca face doar test si zice ca e negativ sau pozitiv sau spune si ce tulpini ai.

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-23 19:25:56)

We Have To Be Strong !!!

#99 2008-08-23 19:39:15

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

tipaj HPV = daca ai HPV
genotipare HPV= ce tulpini HPV ai.

#100 2008-08-24 18:55:31

You_and_Me
Diamond member

k am inteles, va multumesc pt timpul acordat sunteti niste dragute k v-ati facut timp si pt probl mele care vad k nu se mai termina...am sa revin dupa control si sper sa ma ajutati ...sanatate multa si numai bine

Publicitate

loading...

#101 2008-08-24 19:16:07

dreea_and
Membru
Inregistrat: 2008-08-24

in primul rand buna ziua tuturor de pe acest forum.
   am si eu o "micuta problema" care imi creaza insomnii: iau de 5 ani ac, de cateva luni, logest si ca niciodata luna ceasta am uitat sa iau o pastiuluta ( cea cu nr 8) si mi-am adus aminte numai a doua zi cand am vrut sa imi iau pastiluta din acea zi, prospectul zice ca dc ai uitat sa iei pastiluta mai mult de 12 ore sari peste cea uitata si le iei in continuare pe cele ramase. in toata aceasta perioada de cand am uitat nu am avut nici un fel de contact sexual, insa grija mea este cu privire la consecintele ultimului contact sexual dinaintea uitarii pastilutei adica in ziua a 7-a (atunci am luat pastila corespunzatoare zilei). am fost si la medic si mi-a zis ca in mod normal nu as avea dc sa imi fac griji (pt un bebe) dar cu toate acestea as vrea si o a doua parere vreau sa mentionez ca la o sapt. dupa even. nefericit mi-a venit si menstruatia.
   va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns am sau nu sanse sa raman insarcinata
   va multumesc mult de tot

#102 2008-08-24 19:18:29

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

esti offtopic aici, dar in fine...

nu ai de ce sa iti faci probleme pt contactele de dinainte de ziua in care ai uitat pastila
trebuia ca a doua zi sa iei ambele pastile - pastila uitata + pastila din ziua respectiva
oricum, trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile

#103 2008-08-24 19:33:31

dreea_and
Membru
Inregistrat: 2008-08-24

mutumesc mult, dupa ce am citit mai atent am abservat de gresala mea in legatura cu sectiunea la care am trimis mesajul, dar e primul meu mesaj, data viitore am sa stiu, oricum multumesc inca odata acum sunt  mult mai linistita

#104 2008-08-24 23:34:13

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

eu una cu toate ca am condiloame si eu si prietenul meu, eu vreo 4 micute si el 2 tot micute, la tipajul viral nu mia iesit nici o tulpina, nici cu risc crescut nici cu risc scazut si l-am facut la medlife, este negativ pt tulpini hpv.
diagnosticul de condiloame il are prietnul meu de la medicul dermato-venerolog si eu de la alti 3 medici ginecologi.
nu imi explic cum de am condiloame si nu mia iesit hpv la tipaj  neutral

hjarta

#105 2008-08-25 11:34:36

You_and_Me
Diamond member

si eu fac tipajul tot la medlife....si deci poate iesi negativ...si eu tot sa am hpv.....pana acum eram lamurita cu hpv asta ..cat se cat...dar acum ?????????  pai si dak imi iese negativ la tipaj inseamna ca nu am virusul in corp nu ?? nu am nici condiloame ,
sau il pot avea in corp dar nu iese la tipaj, ce dracu k nu mai inteleg nimik ?/ 
Si atunci dak la tipaj nu iese cum poate fi descoperit ...prin ce metoda sau cum ? se poate doar la un control ginecologic ?

#106 2008-08-25 11:52:22

yoyomi
Sr. member

nu stiu nici eu nu imi explic rezultatul astanegativ care mia iesit mie avand in vedere ca am diagnostic si eu si iubitul meu de condiloame sad

hjarta

#107 2008-08-25 12:42:07

You_and_Me
Diamond member

dar cine ti-a pus diagnosticul dr ginecolog ? si tipajul asta pana la urma ce dracu arata ? mai dau si 3 400 000 pt tipaj si poate il fac degeaba adik sa nu arate ce trebuie .....in puii mei in rom asta mori cu zile si nu se stie dc

#108 2008-08-25 13:14:54

yoyomi
Sr. member

nu mai injura pe forum ca sar putea sa primesti warn sau ban

si diagnosticul cum am mai spus mi-la pus mie 3 medici ginecologi diferiti si iubitului meu o doctorita dermato venerolog
tipajul e bine sa il faci daca iti indica un medic
acum la mine e posibil sa se fi negativat testul ca am luat isoprinosine pt imunitate 3 luni de zile asa mia spus medicul meu de familie ca e posibil, o sa merg sambat la ginecolog sa ii arat testul sa vad ce parere are si ea
si daca ai imunitatea f buna virusul trece intro stare latenta mai exact pe romaneste doarme si nu mai apare la tipaj
cel mai bine e sa te duci la ginecolog sau la dermatolog sa se uite acolo si apoi vezi ce zice si intrebi daca iti recomanda sa faci un tipaj viral

Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-08-25 13:15:51)

hjarta

#109 2008-08-25 13:21:17

You_and_Me
Diamond member

Scuze , nu mai injur...am niste nervi  .. in fine sa vedem ce zice si testul si dr si apoi ..vad eu ce fac

#110 2008-08-25 13:28:14

yoyomi
Sr. member

linistestete ca nu e capat de lume fi mai optimista ca o sa fie bine si eu eram la fel cand am primit vestea ca am condiloame plangeam zi si noapte eram super stresat, nu stiam ce sa fac credeam ca o sa mor sigur ca nu pot sa mai am copii niciodata si chesti dastea.
cel mai important cand ai acest virus este sa ai grija sa nu te stresezi din orce chestie sa fi linistita sa te odihnesti sa mananci sanatos si sa ai grija de imunitate
pt imunitate poti lua capsule de echinaceea sau sa ii ceri medicului ceva pt intarirea imunitatii.
uite aici un link scrie despre hpv f mult http://www.micomi.ro/info%20pacinte/HPV … %20HPV.htm

hjarta

#111 2008-08-26 02:03:53

You_and_Me
Diamond member

mdaaaa, am fost si la un alt dr cu analizele in manuta si m-a si controlat dupa.....constatarea..o rana pe col cam urata ( asta da medic bun doar s-a uitat si a vazut rana apoi m-a si palpat , nu k dobitocu meu s-a uitat pe analize si m-a trimis aksa ) iar dr mi-a sugerat sa refac toate analizele plus ink unele pt faptul k eu atunci knd le-am facut pe primele au fost dupa un curetaj si inaintea primei menstre ...si normal k mi-au iesit modif celulare ....condiloame nu am sunt doar niste cosulete de la epilat , si toate recoltarile le fac in prezenta ei la cabinet si apoi ma duc cu ele la ids pt rezultate .......in sfarsit o dr buna care-si da silinta si interesul..tind sa cred k are dreptate k dupa un curetaj macar dupa a doua menstra se pot face analizele pt a fi concludente , voi ce parere aveti ?  asa sa fie ?

#112 2008-08-26 18:07:39

You_and_Me
Diamond member

valy_creata2000 a scris:

mdaaaa, am fost si la un alt dr cu analizele in manuta si m-a si controlat dupa.....constatarea..o rana pe col cam urata ( asta da medic bun doar s-a uitat si a vazut rana apoi m-a si palpat , nu k dobitocu meu s-a uitat pe analize si m-a trimis aksa ) iar dr mi-a sugerat sa refac toate analizele plus ink unele pt faptul k eu atunci knd le-am facut pe primele au fost dupa un curetaj si inaintea primei menstre ...si normal k mi-au iesit modif celulare ....condiloame nu am sunt doar niste cosulete de la epilat , si toate recoltarile le fac in prezenta ei la cabinet si apoi ma duc cu ele la ids pt rezultate .......in sfarsit o dr buna care-si da silinta si interesul..tind sa cred k are dreptate k dupa un curetaj macar dupa a doua menstra se pot face analizele pt a fi concludente , voi ce parere aveti ?  asa sa fie ?

ce ziceti fetelor e bine sa repet analizele ?
are dreptate dr knd a zis k dupa curetaj nu se fac imediat analizele ?
nu-mi rasp nimeni ?

#113 2008-08-26 18:13:45

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

nu stiu de curetaj, dar spre exemplu nu e relevant sa iti faci analize dupa cauterizare.
eu as inclina sa cred ca ar trebui asteptat putin dupa interventie.

#114 2008-08-27 12:37:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

so_sweet a scris:

Lolita..eu analizele mi le-am facut la un cabinet din constanta..pt ca de aici sunt..dar am vazut ca rezultatele sunt de la o clinica din bucuresti care se numeste Micomi..nu stiu cat e de buna..poate stii u ceva dak tot esti din buc..
La cabinetul dr mele ginecolog probabil ca analiza asta de ADN HPV nu o putea face..si proba a fost trimisa la laboratorul asta din bucuresti..insa nu mi-au facut si tipajul viral..probabil ca este separat..ca sa vad cu ce tulpina sunt infectata..
          Oricum am fost la bucuresti zilele trecute la Medsana la doamna dr Anca Popa care m-a dezamagit ..adik pare cam repezita..in fine..si ma duc la medsana din nou sa imi mai fac inca o data testul si tipajul si inca cateva analize date de dansa..
Dezamagita sunt oricum..pt ca pap imi iese de atatia ani bine(mi-l fac regulat la 6 luni pt ca am si o ectopie) cum s-a exprimat doamna doctor pe care mi-a zis ca o am din nastere..desi..nu prea imi vine a crede.. si dak nu imi faceam tesutl asta sa vad..ca vroiam sa imi fac vaccinul, habar nu aveam ca am asa ceva..nici nu ma asteptam sincer....

so_swwt la ce medic ai mers?cat te-a costat analiza de Hpv? ca si eu sunt din Ct si m-ar interesa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.