homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati inselat vreodata?-4

#58 2007-06-25 23:21:50

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Ati inselat vreodata?

offtopic: Dap...desi recunosc ca pana sa aflu de Henry o stiam din "alice in tara minunilor"...deh...cartoons addiction big_smile

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#59 2007-06-26 08:55:16

armine
New member
Inregistrat: 2007-01-29

cam de fiecare data.. intr-o relatie a la long e mai greu sa ramai fidela

Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.

#60 2007-06-26 09:02:59

persifona
Vizitator

Doar daca relatia respectiva nu inseamna mai nimic sau din punctul meu de vedere era deja moarta.
Totusi, nu ma mai vad facand asta acum. Pe atunci aveam si eu mai putina minte si acceptam o relatie chiar daca nu eram multumita de ea, doar asa.. sa mai am si eu cu cine iesi la un suc, film, etc

#61 2007-07-13 11:38:39

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

decat sa ma insele el primul, mai bine il insel eu, o veche regula de a mea care akum sa schimbat

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#62 2007-07-15 15:42:01

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Nu am insealat si nici nu as suporta sa fiu inselata. Daca e ceva atat de grav in relatie, incat sa ma faca sa ma uit dupa altul in asa fel, inseamna ca este momentul sa move on ... sa inchei relatia si sa imi vad de viata

Publicitate

loading...

#63 2007-07-15 16:02:03

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

poate sunt putin offtopic, dar tot de inselat e vorba...deci: sa pp sa exista o relatie, ea il iubeste sau cel putin asa spune, dar se simte atrasa fizic de altul si vrea sa se culce cu el. asta tot inselat se cheama. acum am 2 intrebari:
1. chiar e iubire?
2. poti sa te culci cu altcineva daca iti iubesti partenerul?

Ultima oara a fost editat de mika (2007-07-15 16:02:29)

#64 2007-07-15 17:01:27

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

1. nu
2. nu

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#65 2007-07-15 17:03:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

1.nu
2.nu
si eu nu am inselat niciodata.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#66 2007-07-15 18:03:09

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nici eu nu am inselat niciodata. Sunt insa femei care isi iubesc barbatii dar fac sex cu altul. Eu insa zic ca asta nu este iubire. Daca iubesti pe cinva cum poti face sex cu altcineva? Daca vrei sex cu altul da-i pace celui pe care il "iubesti" sau spune-i macar adevarul: TE iubesc insa nu pot sa fac sex doar cu tine. Am nevoie de schimbari sau asa mai departe. Exista foarte multe cupluri care nu se despart niciodata, se inteleg minunat, dar pe langa ca fac sex inpreuna mai fac si cu altii. Din moment ce fiecare stie lucrul acesta si-l accepta, nu sunt probleme, insa eu nu pot numi asa ceva iubire.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#67 2007-07-15 18:33:56

blackeyes
New member
Inregistrat: 2007-05-02

nu am inselat niciodata persoana iubita, desi am fost inselata si am trecut peste. si din pacate, traiesc cu sentimentul k sunt in continuare mintita. asta e, n-am ce sa fac, decat sa astept...
eu nu ma imaginez facand ceva cu un alt baiat. nu concep pur si simplu sa ma atinga cineva. cred k am ajuns km paranoia, daca se intampla de exemplu k un prieten sa ma ia dupa gat sau sa ma atinga cat de putin, tresar, desi e un lucru banal, sunt doar prietenii nostri, dar am sentimentul acesta, de respingere. cred k am innebunit...

#68 2007-07-15 18:48:56

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nu ai innebunit, totul e sa fi mai destinsa si sa nu crezi ca daca un prieten te atinge vrea repede ceva de la tine. In ceea ce priveste faptul ca ai fost inselata si inca traiesti cu sentimenul ca esti in continuare mintita, eu sunt de parere ca nu e bine. Daca te-ai hotarit sa-l ierti trebuie sa poti si uita ce a facut iar daca nu poti uita te vei distruge pana la urma din cauza acestui factor de stres. Ori ierti si uiti ori te desparti de el pentru ca o viata chinuita si plina de sentimente neplacute nu duce la nimic bun. Daca ii mai si reprosezi din cand in cand lucrul acesta oricum se va satura si te va parasi pana la urma. Sau poate ca nu...........

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#69 2007-07-15 19:12:41

blackeyes
New member

cata dreptate ai baciu
da, din cand in cand ii reprosez ptr k ma enervez f repede pe orice chestie minora. e foarte aiurea sa nu mai am nici un "control", pe timp de vara stam oarecum in orase diferite, ne vdm 2 zile pe saptamana. nu am de unde sa stiu ce face seara cand la 11 vb ultima oara si ii spun k ma voi culca, nu am de unde sa aflu in general ce face el toata ziua in bucurestiul ala mare.
si conform vorbei, am iertat, dar n-am uitat, si n-am sa uit niciodata. e acea imagine care imi vine uneori in minte, e imposibil sa iti stergi din minte anumite experiente, impresii, sentimente. parerea mea ...

#70 2007-07-15 22:51:01

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

mai nu e asa usor cand ai fost inselata sa treci peste..eu nu am sa trec cred ca nicioadata peste asta..si de ceva timp ma simt incoltita de gandurile astea...ma cert iar din orice nimik,nu stiu ce vreau de la viata...sunt ff derutata,si doamne cat pot sa fiu de suparata ca nu am incheiat rel cand trebuia...nu o ajung nicaieri,parca as fi pe moarte si acum sunt in agonie si din pacate imi prelungesc agonia...e greu,f greu desi am incercat sa am incredere in el,nu pot...in mom asta simt ca ma minte din nou desi asta s-a intamplat acum 2 ani....eu sunt din ce in ce mai obsedata....vreau sa imi fac viata frumoasa,dar nu mai reusesc,simt ca ma afund rau de tot.....cred ca si voi v-ati saturat de cate ori am fost suparata si fara speranta...dar credeti-ma ca sunt f suparata pe mine,pe viata mea,pe tot ce sunt si vreau sa fac si eu ceva sa fie bine,dar parca ma tine cineva...o sa o iau razna

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#71 2007-07-16 10:09:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu am mai spus...
boala lunga moarte sigura!
faceti va curaj si taiati raul de la radacina daca vreti cu adevarat sa aveti o sansa sa fiti fericite!
si nu uitati....daca rupeti o relatie si apoi o refaceti,nimic nu va mai fi ca inainte,caci nodul ala va ramen mereu!
si asta  v o spune una care dupa asa o relatie de 3 ani juma a terminat totul si a luat o de la capat wink
si nu regret nicio secunda....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#72 2007-07-16 10:39:25

Nikko
Full member
Inregistrat: 2007-02-15

si eu.... dupa 5 ani am decis sa termin totul.... si da.... am luat-o de la capat.... si ca pokemon, nici eu nu regret

Si ca sa revenim la subiect: nu am inselat, si nu sunt de acord ca doi oameni care se iubesc sa se insele.... eu nu ma vad cu altcineva, ma vad doar cu persoana pe care o iubesc

#73 2007-07-16 10:47:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

am inselat...dar nu am iubit nici una dintre acele persoane...iar acum...cand iubesc pe cineva n as suporta nici macar sa sarut sau sa mangai pe altcineva...

happy with him...inlove with him...puss

#74 2007-07-16 11:13:11

blackeyes
New member

fetele rar isi inseala prietenii, mai ales cand e vorba de relatii lungi. dar cu ei cum ramane?
am asistat aseara la o minunata discutie intre baieti, multi baieti, care se bateau cu pumnul in piept k domne' nu exista relatie in care unul dintre parteneri sa nu insele, si mai ales nu exista relatie in care baiatul/barbatul dupa "n" ani petrecuti impreuna sa nu se plictiseasca si sa vrea si altceva, DAR k mereu se intoarce la partenera pentru k la altele merge doar ptr sex. voi ce parere aveti? ati accepta aceasta situatie?
eu sunt buimaca de aseara. nu sunt de acord si ma oftic de mor ca poate sunt io demodata si crescuta k pe vremea bunicii si ar trebui sa ma "reintegrez" in societate.

#75 2007-07-16 11:14:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu...eu i am zis clar...daca ma inseala...nu ma mai vede...

happy with him...inlove with him...puss

#76 2007-07-16 11:24:07

blackeyes
New member

mda, asa zic si eu, daca ma inseala in adevaratul sens al cuvantului(adica sex), am terminat-o.
dar ei se refereau la faptul ca peste ani, cand vom fi casatoriti, o sa mai inchidem ochii, nu ne vom mai desparti asa usor, etc.
"se lauda" cu tatii lor kre le inseala mamele. mi se pare cea mai mare tampenie. eu nu cred k este asa: parintii nostri sunt ultima generatie de oameni normali, "de pe vremea bunicii". voi va imaginati k tatii vostri v-au inselat vreodata mamele? eu nu concep asa ceva. sau nu mi-am dat seama.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.