|
Nu esti logat.
Ati inselat vreodata?-4#58 2007-06-25 23:21:50
Re: Ati inselat vreodata?offtopic: Dap...desi recunosc ca pana sa aflu de Henry o stiam din "alice in tara minunilor"...deh...cartoons addiction Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #59 2007-06-26 08:55:16
Re: Ati inselat vreodata?cam de fiecare data.. intr-o relatie a la long e mai greu sa ramai fidela Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #60 2007-06-26 09:02:59
Re: Ati inselat vreodata?Doar daca relatia respectiva nu inseamna mai nimic sau din punctul meu de vedere era deja moarta. #61 2007-07-13 11:38:39
Re: Ati inselat vreodata?decat sa ma insele el primul, mai bine il insel eu, o veche regula de a mea care akum sa schimbat dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #62 2007-07-15 15:42:01Re: Ati inselat vreodata?Nu am insealat si nici nu as suporta sa fiu inselata. Daca e ceva atat de grav in relatie, incat sa ma faca sa ma uit dupa altul in asa fel, inseamna ca este momentul sa move on ... sa inchei relatia si sa imi vad de viata Offline Publicitateloading...
#63 2007-07-15 16:02:03
Re: Ati inselat vreodata?poate sunt putin offtopic, dar tot de inselat e vorba...deci: sa pp sa exista o relatie, ea il iubeste sau cel putin asa spune, dar se simte atrasa fizic de altul si vrea sa se culce cu el. asta tot inselat se cheama. acum am 2 intrebari: Ultima oara a fost editat de mika (2007-07-15 16:02:29) Offline #64 2007-07-15 17:01:27
Re: Ati inselat vreodata?1. nu I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #65 2007-07-15 17:03:13
Re: Ati inselat vreodata?1.nu Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #66 2007-07-15 18:03:09
Re: Ati inselat vreodata?nici eu nu am inselat niciodata. Sunt insa femei care isi iubesc barbatii dar fac sex cu altul. Eu insa zic ca asta nu este iubire. Daca iubesti pe cinva cum poti face sex cu altcineva? Daca vrei sex cu altul da-i pace celui pe care il "iubesti" sau spune-i macar adevarul: TE iubesc insa nu pot sa fac sex doar cu tine. Am nevoie de schimbari sau asa mai departe. Exista foarte multe cupluri care nu se despart niciodata, se inteleg minunat, dar pe langa ca fac sex inpreuna mai fac si cu altii. Din moment ce fiecare stie lucrul acesta si-l accepta, nu sunt probleme, insa eu nu pot numi asa ceva iubire. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #67 2007-07-15 18:33:56
Re: Ati inselat vreodata?nu am inselat niciodata persoana iubita, desi am fost inselata si am trecut peste. si din pacate, traiesc cu sentimentul k sunt in continuare mintita. asta e, n-am ce sa fac, decat sa astept... Offline #68 2007-07-15 18:48:56
Re: Ati inselat vreodata?nu ai innebunit, totul e sa fi mai destinsa si sa nu crezi ca daca un prieten te atinge vrea repede ceva de la tine. In ceea ce priveste faptul ca ai fost inselata si inca traiesti cu sentimenul ca esti in continuare mintita, eu sunt de parere ca nu e bine. Daca te-ai hotarit sa-l ierti trebuie sa poti si uita ce a facut iar daca nu poti uita te vei distruge pana la urma din cauza acestui factor de stres. Ori ierti si uiti ori te desparti de el pentru ca o viata chinuita si plina de sentimente neplacute nu duce la nimic bun. Daca ii mai si reprosezi din cand in cand lucrul acesta oricum se va satura si te va parasi pana la urma. Sau poate ca nu........... Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #69 2007-07-15 19:12:41
Re: Ati inselat vreodata?cata dreptate ai baciu Offline #70 2007-07-15 22:51:01
Re: Ati inselat vreodata?mai nu e asa usor cand ai fost inselata sa treci peste..eu nu am sa trec cred ca nicioadata peste asta..si de ceva timp ma simt incoltita de gandurile astea...ma cert iar din orice nimik,nu stiu ce vreau de la viata...sunt ff derutata,si doamne cat pot sa fiu de suparata ca nu am incheiat rel cand trebuia...nu o ajung nicaieri,parca as fi pe moarte si acum sunt in agonie si din pacate imi prelungesc agonia...e greu,f greu desi am incercat sa am incredere in el,nu pot...in mom asta simt ca ma minte din nou desi asta s-a intamplat acum 2 ani....eu sunt din ce in ce mai obsedata....vreau sa imi fac viata frumoasa,dar nu mai reusesc,simt ca ma afund rau de tot.....cred ca si voi v-ati saturat de cate ori am fost suparata si fara speranta...dar credeti-ma ca sunt f suparata pe mine,pe viata mea,pe tot ce sunt si vreau sa fac si eu ceva sa fie bine,dar parca ma tine cineva...o sa o iau razna Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #71 2007-07-16 10:09:44
Re: Ati inselat vreodata?eu am mai spus... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #72 2007-07-16 10:39:25
Re: Ati inselat vreodata?si eu.... dupa 5 ani am decis sa termin totul.... si da.... am luat-o de la capat.... si ca pokemon, nici eu nu regret Offline #73 2007-07-16 10:47:45
Re: Ati inselat vreodata?am inselat...dar nu am iubit nici una dintre acele persoane...iar acum...cand iubesc pe cineva n as suporta nici macar sa sarut sau sa mangai pe altcineva... happy with him...inlove with him... Offline #74 2007-07-16 11:13:11
Re: Ati inselat vreodata?fetele rar isi inseala prietenii, mai ales cand e vorba de relatii lungi. dar cu ei cum ramane? Offline #75 2007-07-16 11:14:22
Re: Ati inselat vreodata?nu...eu i am zis clar...daca ma inseala...nu ma mai vede... happy with him...inlove with him... Offline #76 2007-07-16 11:24:07
Re: Ati inselat vreodata?mda, asa zic si eu, daca ma inseala in adevaratul sens al cuvantului(adica sex), am terminat-o. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|