homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati inselat vreodata?-6

#96 2007-07-21 00:01:37

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Ati inselat vreodata?

dar ce e,draga designer? kiar sunt curioasa...crezi k dintr-o singura intamplare poti afirma asta asupra unei intregi relatii... k dupa parerea mea,dak era asa,probabil k omul nu ar fi aflat niki pana in ziua de azi toata intamplarea,sau cel putin nu dupa 10 minute de la evenimentul propriu-zis

Poor is the man whose pleasure depends on another

#97 2007-07-21 02:12:13

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

ce sa va zic chiar ieri am vb cu un baiat pe tema asta .....imi povestea ca la o anumit varsta mai simti nevoia sa schimbi "normalul" sa incerci si alceva..... si mi-a spus ca ei simt tentatia mai intens decat noi, fetele.. cred ca noi avem tendinta de a fi fidele mai tot timpul tongue dac chiar tinem la pers cu care formam un cuplu

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#98 2007-07-21 18:03:39

alissa
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-03-11

mi'am inselat prietenul!!!si culmea e ca inainte eram atat de fixata pe ideea ca nu as putea sa fac asta vreodata!!!
but u know...never say never!!!......aveam o relatie de 2 ani cu prietenul meu...dar parca eram impreuna de la inceputul vietii....intervenise rutina...el mi se parea plictisitor...previzibil....din obisnuinta,insa si din comoditate nu am terminat'o cu el...!!!....l'am inselat cu un dj cunoscut intr'un club...mi'a cerut nr de tel...i l'am dat!!!!dupa multe telefoane am acceptat sa ne vedem!!!nu mi s'a parut ca as face ceva rau!!era doar o intalnire pana la urma!!!....dar intalnirile au inceput sa fie din ce in ce mai dese.....tipu' imi placea din ce in ce mai mult....ajunsesem sa il evit p prietenul meu...nu il m suportam..nu ii mai suportam atingerea...ma enerva tot la el!!!....intr'un final ne'am despartit....cu greu...niciodata nu a vrut sa inteleaga ca relatia noastra nu mai merge....si ca dragoste cu forta nu se poate!!!!nu a aflat ca l'am inselat...nici unul nu stie de prezenta celuilalt !!!!!si "amantul "meu de atunci este acum iubitul meu!!!si sunt cea mai fericita femeie alaturi de el!!!!!
....am niste povesti de dragoste parca desprinse din filme.....atat de complicate!!!!uofff!!!poate o sa va mai povestesc!!wink

forever trust in who u are....and nuth else matters!!!

#99 2007-07-21 18:07:33

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Si care e varsta aia la care simti ca vrei sa schimbi normalul Oana16? Ce zice baiatul si cati ani are el daca nu sunt indiscreta?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#100 2007-07-21 22:34:54

cryssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-13

mi-am inselat prietenul la inceputul relatiei..azi facem 1 an de knd suntem impreuna:-)..mi-a parut rau pe urma pt k nu merita, mai ales k l-am inselat cu fostul iubit. Cel mai rau este k a aflat dar m-a iertat..oricum, nu vreau sa o mai fac..niciodata:-)

Publicitate

loading...

#101 2007-07-22 02:25:12

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

baiatul acela are 18 acum.... cred ca majoritatea baietilor 16 -19 ani nu sunt destul de maturi pt a avea o relatie de lunga durata....exista si exceptii !!!!!!!!!

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#102 2007-07-22 02:31:56

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

la fel cum nici toate fetele de 16-19 ani nu sunt destul de mature. oricum mai multe exceptii fete decat baieti.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#103 2007-08-31 01:20:18

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

pe fostii da,pe actualul nu l-am inselat si nici nu o voi face pentru ca pur si simplu nu merita.e cel mai dragut si cel mai atent baiat pe care l-am intalnit pana acum

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#104 2007-08-31 05:52:01

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu i-am inselat aproape pe toti. Pe primul mai putin, doar m-am sarutat la bal in a 9-a cu unu` de la mine din clasa, cu care m-am sarutat la bal si in a 10-a big_smile dar eram certata cu iubitul meu in perioadele alea, deci nu stiu daca se poate numi chiar inselat. Dup-aia i-am spus si n-a zis nimic, decat a pus putin botic.. Pe 2 l-am inselat cu un f bun prieten de-al lui(3), care era si cel mai bun prieten al meu, dar numai o seara. Adica in prima zi de cls a 12-a am vorbit cu 3 si am hotarat sa fim impreuna, iar a 2-a zi l-am parasit pe 2. Dupa care am inceput sa vb cu alt baiat(4) si l-am parasit si p 3 pt 4, de care m-am despartit in seara asta (l-am inselat azinoapte cu primul meu iubit), fiindca am inceput cu altu` (5) ...  ce imbarligatura... #-o

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#105 2007-08-31 10:01:04

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ralucaelena a scris:

NU l-am inselat din respect pt.mine si pt.relatia noastra. iar daca ma gandesc sa fac asta inseamna ca nu mai are nici un rost sa merg mai departe in relatia respectiva clar ceva e in neregula si asta e un semn de alarma si chiar foarte mare. ii zic ca vreau sa ne despartim si gata scap de problema si sunt cu celalalt fara probleme.

asta da mod de gandire. de acord si in asentimentul tau, ralucaelena.  eu am facut un principiu din asta. nu insel. daca vreau altceva, renunt la el si merg mai departe, fara minciuni si lipsa de etica. dar nu am vrut si nu vreau altceva, ingerasul de acum este mai mult decat destul. hjarta

#106 2007-08-31 11:03:02

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

soulfly a scris:

eu i-am inselat aproape pe toti. Pe primul mai putin, doar m-am sarutat la bal in a 9-a cu unu` de la mine din clasa, cu care m-am sarutat la bal si in a 10-a big_smile dar eram certata cu iubitul meu in perioadele alea, deci nu stiu daca se poate numi chiar inselat. Dup-aia i-am spus si n-a zis nimic, decat a pus putin botic.. Pe 2 l-am inselat cu un f bun prieten de-al lui(3), care era si cel mai bun prieten al meu, dar numai o seara. Adica in prima zi de cls a 12-a am vorbit cu 3 si am hotarat sa fim impreuna, iar a 2-a zi l-am parasit pe 2. Dupa care am inceput sa vb cu alt baiat(4) si l-am parasit si p 3 pt 4, de care m-am despartit in seara asta (l-am inselat azinoapte cu primul meu iubit), fiindca am inceput cu altu` (5) ...  ce imbarligatura... #-o

mda,intr-adevar,foarte interesant!si ziceai ca ai 20 de ani?as fi jurat ca ai maxim 15,dupa felul in care gandesti.no offense!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#107 2007-08-31 11:43:30

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

la mine a fost ceva de genu asta:D..eram cu unu(de vreo 4 luni) cand l-am intalnit pe actualul.nu stia nici unul de existenta celuilalt.cam eram cu 2 in acelasi timp.... ii testam sa vad cu care imi e mai bine:Dlol.iar dupa 3 luni de relatie cu cel de acum i-am zis de celalalt, la care renuntasem cu 1-2 luni inainte:D.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#108 2007-08-31 14:27:49

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

1data knd am fo la mare fara el..au fost dor ktiva pupici km nevinovatia oarecum....si la un bal ink un pupic cu acelasi tip .ala de la mare.i-am spus si a pus botic,insa aq dupa aproape un an de la intamplari vrea sa stie cum s-a intamplat q detalii,,uneori am impresia k iji bate kra de mine...eu ma simt ff prost..nu imi sta in kracter sa insel..doar k prima oara am faqto din kuza prietenului,,,devenise insu[portabil..se gandea numai la ce vrea el si considera k e bn si ptru noi.si faza de la bal..o fo doar un pupic si eram km ametzita,deci pupicu pana am realizat ce se intampla ji am plekt:P
   ma simt ff prost si aq...nu trebea sa se intample..dar..ata ete:(

#109 2007-08-31 14:43:16

suteusimona
Full member
Inregistrat: 2006-11-15

Pe fostul meu sot, da , l-am inselat dar pe actualul meu prieten de aproape 4 ani, nu.As fi avut ocazia si recunosc ca am fost tentata dar pur si simplu nu am putut, am prea mare respect pt el pe langa faptul ca tin la el.

#110 2007-08-31 18:39:06

soulfly
Full member

pink_butterfly din ce am scris mai sus nu stiu daca reiese modul in care gandesc, dar iti voi spune acum: barbatii sunt niste porci care la un moment-dat tot isi bat joc de noi, tot ne inseala, tot ne mint. Noi suntem niste fraiere care ii iertam de fiecare data si atat de proaste incat ne asteptam ca si noi sa fim iertate, la randul nostru, cand facem ceva de genu`, dar asta nu prea se intampla. So.. de ce sa nu-i inselam? De ce sa nu-i mintim? De ce sa nu-i parasim? De ce sa ne gandim tot timpul la moralitate, cand ei nu se gandesc deloc? Ca sa nu fim la fel ca ei, nu? Dar chiar si cand nu suntem asa, nu apreciaza nimeni. Deci ce rost are? De ce sa nu-mi traiesc viata si sa fac doar ce vreau eu? Ca am una singura... si niciunul dintre ei nu ma vor tine de mana in ultima clipa, cel putin niciunul dintre cei de pana acum. Daca as fi crezut ca e vreunul potrivit pt asta, as fi ramas langa el. So.. what`s wrong?

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#111 2007-08-31 19:02:49

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

nu am inselat si nici nu as face o   nu m ar lasa sufletul.daca as crede ca nu ma simt nimic pt el.sau daca nu ar mai merge relatia.as pune piciorul in prag,si gata.insa nu as insela.pt ca nu as ajunge nicaieri,si oricum minciuna are picioare scurte

take me as i am or watch me as i go!

#112 2007-08-31 20:13:30

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

soulfly a scris:

pink_butterfly din ce am scris mai sus nu stiu daca reiese modul in care gandesc, dar iti voi spune acum: barbatii sunt niste porci care la un moment-dat tot isi bat joc de noi, tot ne inseala, tot ne mint. Noi suntem niste fraiere care ii iertam de fiecare data si atat de proaste incat ne asteptam ca si noi sa fim iertate, la randul nostru, cand facem ceva de genu`, dar asta nu prea se intampla. So.. de ce sa nu-i inselam? De ce sa nu-i mintim? De ce sa nu-i parasim? De ce sa ne gandim tot timpul la moralitate, cand ei nu se gandesc deloc? Ca sa nu fim la fel ca ei, nu? Dar chiar si cand nu suntem asa, nu apreciaza nimeni. Deci ce rost are? De ce sa nu-mi traiesc viata si sa fac doar ce vreau eu? Ca am una singura... si niciunul dintre ei nu ma vor tine de mana in ultima clipa, cel putin niciunul dintre cei de pana acum. Daca as fi crezut ca e vreunul potrivit pt asta, as fi ramas langa el. So.. what`s wrong?

asta ar inseamna ca dragostea nu are nici un sens (iar eu chiar cred in dragoste si in sentimente puternice intre 2 persoane), ca nu are rost sa ne indragostim, sa ne casatorim si mai ales sa dam viata unopr copilasi pt k oricum totul e vrajeala?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#113 2007-08-31 20:18:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

subscriu, mitzili. ce rost ar mai avea viata asa ? 
ea a generalizat mult. nu e asa. nu pt toata lumea.  f multe dintre noi (si f multe de pe forum) suntem norocoase ca am intalnit iubitii pe care ii avem, care sunt langa noi asa cum ne dorim fara minciuna si tradare.

#114 2007-08-31 21:39:11

soulfly
Full member

din contra, nu am generalizat, am personalizat. Cam tot ce am scris e bazat pe experiente personale. De la care am treas concluziile astea... Mie, cel putin, mi-e mult mai bine asa. Nu iubesc - nu sufar. Am iubit prima oara si am suferit groaznic. Pana am ajuns la concluzia asta: Cel mai bine e sa ne batem si noi joc, asa cum fac si ei..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.