homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iar si iar si iar!!!dar pana cand?!

#1 2007-05-28 18:28:06

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

iar si iar si iar!!!dar pana cand?!

iar mi-a iesit la lama gardenerella si candida. am facut enspemii de tratamente si in zadar.n au fost decat bani cheltuiti aiurea si atat. ce sa mai fac? cred ca doar moarta o sa scap de probleme astea!!!!

#2 2007-05-28 19:58:24

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: iar si iar si iar!!!dar pana cand?!

cu iaurtu ai incercat ? daca tot nu a mers nicicum ... nu prea ai nimic de pierdut

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-05-28 21:30:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

incearca si un tratament naturist pentru ridicarea imunitatii

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2007-05-28 21:37:27

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

aoleu si mi-e mi-a iesit gardnerella al analize ai cdn am fost s le iau grater(. ma apuk s mananc bine si sanatos sa-mi ridic imunitatea si fc tratamentu care mi l-a dat k simt k innebunesc si fc urat..

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#5 2007-05-29 07:35:45

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

blue_elf, spune-mi, te rog, ce tratament ti-a dat pt astea 2 probleme cu care ne confruntam amandoua si probabil multe alte fete care se intreaba la fel ca si mine, de ce? de unde?cum? si pana cand?

Publicitate

loading...

#6 2007-05-29 08:26:23

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

http://www.pravaliata.ro/gardnerella.htm uite aici zice mai pe inteles de ce si de unde...

mi-a iesit asa:
-frecvente epitelii Clue Cells
-relativ frecvente leucocite
- frecventi cocobacili tip Gardnerella
si tratament mi-a dat mie asa:
-metronidazolim(flagyl) cv. 500 astea-s ovulele
-fasigyn 4 comprimate odata sau mi-a zs 2 dimineata 2 seara daca nu le pot lua pe toate odata.
-mini irigator si in el sa pun asa:0,5L ceai de galbenele + 1 lingurita de otet(lgta-cred ca lingurita nu lingura)
pt babi mi-a dat asa: meclon crema sa se unga seara presupun dupa ce se spala.
10 zile tratamentul.

aici este postul unde am scris:   http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4869

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-05-29 08:26:50)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#7 2007-05-29 18:42:26

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

nici eu nu mai scap de candida:( acum am inceput sa iau propolis cu usturoi (capsule).. sa vad ce efect au pt ca am incercat tot felul de tratamente si NIMIC! sad chiar nu stiu ce sa mai cred.

#8 2007-08-20 20:37:03

Julianna
New member
Inregistrat: 2007-08-20

Eu am scapat de gardnerella cu metronidazol capsule, una la 8 ore timp de o saptamana si macmiror ovule cam 9 bucati, fara spalaturi vaginale. Tratamentul mi-a fost prescris de un doctor de la dermato-venerice. Pana acum toate tratamentele date de el in decursul anilor au functionat.

#9 2007-09-15 19:59:21

contradict
New member
Inregistrat: 2007-09-14

unde poate fi gasit  doctorul minune?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.