|
Nu esti logat.
La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-24#438 2009-11-06 09:39:59
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Eu nu mai sunt virgina,prietenul e. Are de gand sa faca pasul asta cu mine. Ma simt onorata. Da,mi-a dat si mie prin cap ca ar fi fost dragut sa fi fost amandoi virgini. Cand eram eu virgina,era si fostul,deci am fost amandoi virgini si totul a fost perfect. Na ca acum am gasit alt virgin... nu e vina mea ca asa ii nimeresc. Si nici nu pot sa-i spun "auzi,du-te sa ti-o tragi cu alta,si dup-aia vino la mine,cand o sa fim pe picior egal". Consider ca virginitatea e un cadou... pe care ar trebui sa-l oferi ca pe oricare alt cadou : fara sa astepti ceva in schimb. Offline #439 2009-11-06 09:47:32
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?asa este. mie insa mi se pare trist sa vrei sa faci cadoul asta cuiva care l-ar merita, dar sa nu-l mai poti face. Offline #440 2009-11-06 11:08:16
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Pai,ca oricare alt cadou,se poate face doar o data. Fiecare dintre noi probabil crede ca ii face acest cadou persoanei potrivite... care pana la urma se dovedeste a fi ceva mai putin potrivita. Asta e... facem greseli ca sa invatam din ele,desi situatii precum aceasta nu se pot remedia. Offline #441 2009-11-06 14:22:30
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?da mie asta nu mi se pare un cadou... Offline #442 2009-11-06 14:48:58
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
Asa am patit eu, dar nu am stiut o clipa pt ca chiar daca avuseseram relatii sexuale inainte nu stiiam mai nimic despre sex..Si el s-a gasit sa mi zica dupa vreun an,dupa care am inteles eu dc se purta aiurea, in sensul ca ma intreba cu cati am facut o inainte,de cate ori etc..Si cred ca am sa regret toata viata ca nu am fost si eu prima pt el.. In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#443 2009-11-06 14:49:47
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Ah,nici eu nu sunt sentimentala. Dar ziceam.... uite,eu acum ma simt onorata ca prietenul vrea s-o faca (,) cu mine. Ma face sa ma simt mai speciala,asa ; se lasa in mainile mele cu speranta unei experiente placute. La cadoul asta ma refer... nu la virginitate in sine,ci la increderea pe care i-o arati celui de langa tine incredintandu-te lui/ei. Offline #444 2009-11-06 15:12:30
asta e si mai trist, cand pe langa mustrarile tale de constiinta, iti mai reproseaza si el Offline #445 2009-11-06 15:28:17
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Da a fost ingrozitor sa aflu ca el a fost virgin si eu nu ..Ma mai alinam cu gandu ca eu pe l am considerat primu din viata mea,pt ca cu el am facut prima oara dragoste, el a fost prima iubire etc,dar oricum.. In America, in sfarsit! Offline #446 2009-11-07 00:04:24
Cadou?! Ce cadou? Virginitatea nu e un cadou. E o chestie biologica, psihologica, etc. Eu n-o vad ca pe altceva decat ca pe un pas pe care trebuie sa-l faci (ma refer la prima data, sau primele dati) ca sa poti ajunge apoi sa te bucuri de sex. Ca-l iubesti pe respectivul, e super, e ok, dar nu inteleg de ce trebuie vazuta asta ca pe o favoare facuta lor, barbatilor. Sau poate doar eu am vazut-o ca pe o favoare pe care mi-a facut-o el mie, pentru mi-a fost clar (amandorura ne-a fost) ca n-o sa ramanem impreuna. (Atunci am crezut ca sunt indragostita, ulterior mi-a trecut si mi-am dat seama ca a fost doar ... a crash si o oarecare atractie fizica. El inca traieste cu ideea ca ne-am iubit. Yeah, i'm a cold-hearted bitch, dar tot nu ma lasa inima sa-i spun). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #447 2009-11-07 02:52:42
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?anca probabil asa crezi tu da eu nu vad inocenta in faptul ca sta si se masturbeaza ....si crede-ma ca sunt multe fete si sunt virgine.Cum spunea Kathryn e o chestie biologica Offline #448 2009-11-07 10:47:31
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?N-as putea sa prevad o relatie de lunga durata si serioasa cu un virgin (pentru care eu sa fiu prima). Nu ma atrag genul asta de baieti. Daca incep o relatie noua, ma atrage faptul ca tipul stie ce face si e dominant in timpul sexului . In plus, pentru o relatie reusita, vreau sa ma aprecieze in comparatie cu experientele lui trecute, atunci ma simt eu bine cand stiu ca sunt cea mai buna pe care a avut-o. Offline #449 2009-11-07 14:00:04
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?eu de ex mi-am pierdut virginitatea cu un tip pe care-l cunosteam de 2 saptamani...a fost curiozitate si s-a rezumat totul la un singur act...apoi l-am cunoscut pe fostul meu prieten care era virgin si cu care am fost 2 ani si 8 luni...era o senzatie un pic aiurea ca el era virgin si eu nu m-am pastrat sa zic asa pentru el 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #450 2009-11-07 16:49:54
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Si fostul meu prieten era dominant in partidele noastre de sex, eram f compatibili la partea cu sex ul..Spunea cineva pe aici ca un barbat nu ar vrea sa aiba o singura femeie in viata lui,mai ales ca acea femeie a avut mai multi parteneri inaintea lui..Acum eu stiu..Eu am crezut ca vom fi o viata impreuna,dar n a fost sa fie asa..Caile dragostei ne poarta catre drmuri necunoscute in viata, noi trebuie sa alegem ce este mai bun.. In America, in sfarsit! Offline #451 2009-11-20 17:45:09
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?ink nu mi-am inceput viata sexuala, la cei 19ani si 9 luni ma cam gandesc serios la asta mai ales ca am o relatie frumoasa in prezent pierd o batalie, incep un razboi si tot nu ma dau batuta:))) Offline #452 2009-11-20 23:53:35
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?hmm....la 17 ani fara cateva zile...a fost ceva...de neuitat sa zic...au trecut ceva ani..inca snt cu "primul" si il iubesc enorm...nu mi-a parut deloc rau...si niciodata nu imi va parea...ma bucur ca "el" a fost primul si poate si ultimul!!! te ador bubu Offline #453 2009-11-22 11:49:28
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?La 17 ani. Nu regret ca am facut-o atunci si cu acea persoana. Aia eram eu atunci si am fost fericita. Dar cu conceptia de acum, sigur nu as mai fi facut-o cu el. Simt...inteleg...iert...cred... Nu stiu Offline #454 2009-11-26 14:49:20
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?19 ani si o luna, noi doi cunoscandu-ne de inca un an. Nu regret pentru nimic in lume. Acum sunt impreuna (oficial) de 1 an si 4 luni si ne iubim ff mult. What matter most is how you see yourself Offline #455 2009-12-12 01:11:00
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Am simtit nevoia sa postez i eu la topicul asta. Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu un tip cu care am stat 1 an jumate si cu care credeam ca sunt fericita. La un moment dat, cand am intrat la facultate, mi-am dat seama ca el nu era ceea ce cautam si am luat decizia sa ne despartim. Apoi, printr-o incredibila coincidenta, am reintalnit la Bucuresti omul pe care il iubeam dintotdeauna ( ne stiam de la 14 ani, avusesem la un moment dat o relatie scurta, dar mereu intervenise cate ceva). Si momentul in care am facut dragoste cu el a cantarit cat zece prime dati frumoase:). Offline #456 2009-12-12 01:41:59
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?nu cred ca plictisit pe nimeni e chiar f frumoasa si imi place f mult ca spui un lucru atat de dragut si real "Am realizat ca inocentza e in suflet." ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|