homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-24

#438 2009-11-06 09:39:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?

Eu nu mai sunt virgina,prietenul e. smile Are de gand sa faca pasul asta cu mine. Ma simt onorata. Da,mi-a dat si mie prin cap ca ar fi fost dragut sa fi fost amandoi virgini. Cand eram eu virgina,era si fostul,deci am fost amandoi virgini si totul a fost perfect. Na ca acum am gasit alt virgin... nu e vina mea ca asa ii nimeresc. Si nici nu pot sa-i spun "auzi,du-te sa ti-o tragi cu alta,si dup-aia vino la mine,cand o sa fim pe picior egal". Consider ca virginitatea e un cadou... pe care ar trebui sa-l oferi ca pe oricare alt cadou : fara sa astepti ceva in schimb.

#439 2009-11-06 09:47:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

asa este. mie insa mi se pare trist sa vrei sa faci cadoul asta cuiva care l-ar merita, dar sa nu-l mai poti face.

#440 2009-11-06 11:08:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai,ca oricare alt cadou,se poate face doar o data. Fiecare dintre noi probabil crede ca ii face acest cadou persoanei potrivite... care pana la urma se dovedeste a fi ceva mai putin potrivita. Asta e... facem greseli ca sa invatam din ele,desi situatii precum aceasta nu se pot remedia.

#441 2009-11-06 14:22:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

da mie asta nu mi se pare un cadou...
cuiva care merita...ce merita?sa si-o bage in mn m-a dezvirginat si vai,ce mandru e de el???
prefer unu sa ma iubeasca ptr ce sunt eu cu bune si rele nu ca m-a dezvirginat ..
eu nu-s asa sentimentala,eu sunt cea care dau cu ei de pamant rotfl

#442 2009-11-06 14:48:58

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

anca90 a scris:

smile of, m-ati inteles gresit. e vina mea, ca anumite aspecte numai le-am gandit, am uitat sa le si scriu smile.

cand am zis ca "e ft important", nu am vrut sa se inteleaga: "e ft important sa te asiguri ca partenerul tau e <the one> inainte sa faci sex cu el". bineinteles ca asta ar fi o absurditate, nu poti sti intr-o relatie daca vei ramane sau nu cu acea persoana.

ma refeream mai degraba la cazul particular, in care o fata dupa mai multe relatii esuate, intalneste un virgin si se intampla ca acela sa fie <the one>. mie sa mi se intample asta, cred ca mi-as smulge parul din cap si as regreta toata viata ca nu m-am pastrat "intacta" smile pt acest baiat, care pt puritatea lui ar fi meritat ceva pe masura. eu una m-as simti murdara sa fac sex cu un virgin care sa ma mai si iubeasca pe deasupra. la asta m-am referit cu "e ft important", la o constiinta impacata.
daca <the one> a mai avut si el pe altele inaintea mea, atunci sanatate! n-o sa ma mai mustre constiinta ca nu m-am pastrat pt el.

dar asta e parpalacul meu: un nevirgin(a) nu e demn de o/un virgin(a). deci nu va obositi sa ma contraziceti, stiu ca majoritatea nu gandeste la fel forgetit

Asa am patit eu, dar nu am stiut o clipa pt ca chiar daca avuseseram relatii sexuale inainte nu stiiam mai nimic despre sex..Si el s-a gasit sa mi zica dupa vreun an,dupa care am inteles eu dc se purta aiurea, in sensul ca ma intreba cu cati am facut o inainte,de cate ori etc..Si cred ca am sa regret toata viata ca nu am fost si eu prima pt el..

In America, in sfarsit!big_smile

Publicitate

loading...

#443 2009-11-06 14:49:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ah,nici eu nu sunt sentimentala. smile Dar ziceam.... uite,eu acum ma simt onorata ca prietenul vrea s-o faca (,) cu mine. Ma face sa ma simt mai speciala,asa ; se lasa in mainile mele cu speranta unei experiente placute. La cadoul asta ma refer... nu la virginitate in sine,ci la increderea pe care i-o arati celui de langa tine incredintandu-te lui/ei. smile

#444 2009-11-06 15:12:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

angel89 a scris:

Si el s-a gasit sa mi zica dupa vreun an,dupa care am inteles eu dc se purta aiurea, in sensul ca ma intreba cu cati am facut o inainte,de cate ori etc..Si cred ca am sa regret toata viata ca nu am fost si eu prima pt el..

asta e si mai trist, cand pe langa mustrarile tale de constiinta, iti mai reproseaza si el sad

melany, eu imi imaginez ca virginii au o inocenta aparte, se gandesc cu romantism la prima partida... nu cred ca as accepta sa o fac cu un virgin, mai degraba l-as trimite la alta, virgina ca si el smile. e acelasi sentiment pe care l-as avea daca la 40 ani imi gasesc un iubit de 17 smile.

#445 2009-11-06 15:28:17

angel89
Sr. member

Da a fost ingrozitor sa aflu ca el a fost virgin si eu nu sad..Ma mai alinam cu gandu ca eu pe l am considerat primu din viata mea,pt ca cu el am facut prima oara dragoste, el a fost prima iubire etc,dar oricum..
Scuze pt offtopic

#446 2009-11-07 00:04:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

anca90 a scris:

asa este. mie insa mi se pare trist sa vrei sa faci cadoul asta cuiva care l-ar merita, dar sa nu-l mai poti face.

Cadou?! Ce cadou? Virginitatea nu e un cadou. E o chestie biologica, psihologica, etc. Eu n-o vad ca pe altceva decat ca pe un pas pe care trebuie sa-l faci (ma refer la prima data, sau primele dati) ca sa poti ajunge apoi sa te bucuri de sex. Ca-l iubesti pe respectivul, e super, e ok, dar nu inteleg de ce trebuie vazuta asta ca pe o favoare facuta lor, barbatilor. Sau poate doar eu am vazut-o ca pe o favoare pe care mi-a facut-o el mie, pentru mi-a fost clar (amandorura ne-a fost) ca n-o sa ramanem impreuna. (Atunci am crezut ca sunt indragostita, ulterior mi-a trecut si mi-am dat seama ca a fost doar ... a crash si o oarecare atractie fizica. El inca traieste cu ideea ca ne-am iubit. Yeah, i'm a cold-hearted bitch, dar tot nu ma lasa inima sa-i spun).

E drept ca e si o chestiune de varsta. La 16-17 ani nu prea ma rodea treaba cu sexul. La 21 deja incepeam sa ma ingrijorez...

In alta ordine de idei, ce te faci daca faci sex cu un tip si apoi afli ca ai fost prima? Ii dai papucii ca nu esti demna de el? Intreb si eu, pentru ca nu mai poti da timpul inapoi.

Iar vorbesc din experienta, ca am patit-o cu actualul. La aprox. o luna dupa ce am facut sex impreuna, vorbeam despre "prima data" si m-a intrebat daca am mai facut-o cu altii sau asa ceva, i-am zis ca doar cu unul si cand l-am intrebat eu pe el, a zis ca eu am fost prima. Mi-a picat fata. yikes   va  yikes  Si nu in sensul bun. Nici vorba de sentimentul ala de cinste si onoare pe care mi le-ar fi facut.

Cum am zis si mai sus, are legatura cu varsta. Daca ar fi avut 18-20 ani, nu mi-as fi facut probleme. Dar cum el avea 24 ... hmmm ... n-am putut sa nu ma intreb "oare ce-o fi cu el"?. Printre primele ganduri au fost ca acum o sa-si zica in sinea lui: "in sfarsit am reusit sa o prostesc pe una".
Apoi - in lunile urmatoare - am vorbit mult pe tema asta, mi-a zis ca a avut cateva ocazii, a recunoscut ca a fost cam "mototol" in unele dar la urma urmei intentia lui a fost sa nu profite de respectivele fete (derutate, ametite, confuze). Si are tot respectul meu pentru asta.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#447 2009-11-07 02:52:42

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

anca probabil asa crezi tu da eu nu vad inocenta in faptul ca sta si se masturbeaza ....si crede-ma ca sunt multe fete si sunt virgine.Cum spunea Kathryn e o chestie biologica
offtopic: de aia se formeaza mentalitati gresite la b si vin cu pretentii de genu ca vor ca ele sa fie virgine si sa ramana cu ei mereu,chiar daca ei mai au o escapada tot la ele se intorc...
si pe alta parte mai stiu fete care suporta multe doar ptr faptul ca el e primu si cum sa il lase asa usor...nu pot trai fara el bla bla..and so on

#448 2009-11-07 10:47:31

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

N-as putea sa prevad o relatie de lunga durata si serioasa cu un virgin (pentru care eu sa fiu prima). Nu ma atrag genul asta de baieti. Daca incep o relatie noua, ma atrage faptul ca tipul stie ce face si e dominant in timpul sexului chicot . In plus, pentru o relatie reusita, vreau sa ma aprecieze in comparatie cu experientele lui trecute, atunci ma simt eu bine cand stiu ca sunt cea mai buna pe care a avut-o. 
Pentru mine, virginii sunt niste 'nice guys' care m-ar pune pe un piedestal la inceput, dupa care castiga un pic de experienta si incredere si nu trebuie decat sa apara o alta fata al carui interes sa ii flateze. (vorbesc din experienta mea si a unor prieteni)
Acum, eu aveam 17 ani cand mi-am pierdut virginitatea si sincer, nu m-am putut atasa de primii prieteni pentru ca stiam ca pana nu imi fac experienta nu am sa gasesc ce e mai bun. Si uite ca dupa un timp, a aparut si tipul care m-a dat peste cap (sexual, emotional, tot ce vrei) si partea grozava e ca am cu ce sa compar si cu atat e mai valoros.
Pe scurt: cand zic <the one> nu reusesc sa fac legatura cu <virgini>.

#449 2009-11-07 14:00:04

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

eu de ex mi-am pierdut virginitatea cu un tip pe care-l cunosteam de 2 saptamani...a fost curiozitate si s-a rezumat totul la un singur act...apoi l-am cunoscut pe fostul meu prieten care era virgin si cu care am fost 2 ani si 8 luni...era o senzatie un pic aiurea ca el era virgin si eu nu m-am pastrat sa zic asa pentru el
dar chiar daca nu i-am oferit "virginitatea" mea...i-am oferit toata dragostea si toata increderea si tot ce reprezentam EU...si cred ca asta e mai important...

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#450 2009-11-07 16:49:54

angel89
Sr. member

Si fostul meu prieten era dominant in partidele noastre de sex, eram f compatibili la partea cu sex ul..Spunea cineva pe aici ca un barbat nu ar vrea sa aiba o singura femeie in viata lui,mai ales ca acea femeie a avut mai multi parteneri inaintea lui..Acum eu stiu..Eu am crezut ca vom fi o viata impreuna,dar n a fost sa fie asa..Caile dragostei ne poarta catre drmuri necunoscute in viata, noi trebuie sa alegem ce este mai bun..

#451 2009-11-20 17:45:09

miriam1990
Membru
Inregistrat: 2009-11-20

ink nu mi-am inceput viata sexuala, la cei 19ani si 9 luni ma cam gandesc serios la asta sexinpat mai ales ca am o relatie frumoasa in prezent puss  par

pierd o batalie, incep un razboi si tot nu ma dau batuta:)))

#452 2009-11-20 23:53:35

queeen
New member
Inregistrat: 2009-11-14

hmm..smile..la 17 ani fara cateva zile...a fost ceva...de neuitat sa zic...au trecut ceva ani..inca snt cu "primul" si il iubesc enorm...nu mi-a parut deloc rau...si niciodata nu imi va parea...ma bucur ca "el" a fost primul si poate si ultimul!!! cool visslar

te ador bubu angel patfierbinte

#453 2009-11-22 11:49:28

Freya
New member
Inregistrat: 2009-11-07

La 17 ani. Nu regret ca am facut-o atunci si cu acea persoana. Aia eram eu atunci si am fost fericita. Dar cu conceptia de acum, sigur nu as mai fi facut-o cu el.

Simt...inteleg...iert...cred...
Nu stiu

#454 2009-11-26 14:49:20

Wyeth
New member
Inregistrat: 2009-11-26

19 ani si o luna, noi doi cunoscandu-ne de inca un an.   Nu regret pentru nimic in lume. Acum sunt impreuna (oficial) de 1 an si 4 luni si ne iubim ff mult.

What matter most is how you see yourself

#455 2009-12-12 01:11:00

tinat
New member
Inregistrat: 2009-12-06

Am simtit nevoia sa postez i eu la topicul asta. Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu un tip cu care am stat 1 an jumate si cu care credeam ca sunt fericita. La un moment dat, cand am intrat la facultate, mi-am dat seama ca el nu era ceea ce cautam si am luat decizia sa ne despartim. Apoi, printr-o incredibila coincidenta, am reintalnit la Bucuresti omul pe care il iubeam dintotdeauna ( ne stiam de la 14 ani, avusesem la un moment dat o relatie scurta, dar mereu intervenise cate ceva). Si momentul in care am facut dragoste cu el a cantarit cat zece prime dati frumoase:).
My point is ca nu regret. Am realizat ca inocentza e in suflet. Sunt si acum cu el (de un an si o saptamana ne-am impacat) si totul e minunat, iar in pat ne intelegem de minune. Si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit aceste momente. Cat despre cel cu care mi-am pierdut virginitatea, lucrurile nu s-au terminat prea bine intre noi, dar eu nu-i port pica. Sunt convinsa ca asa a fost sa fie si respect momentele pe care le-am petrecut cu el.
P.S.: Sper k nu v-a plictisit povestea mea:P

#456 2009-12-12 01:41:59

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

nu cred ca plictisit pe nimeni e chiar f frumoasa si imi place f mult  ca spui un lucru atat de dragut si real "Am realizat ca inocentza e in suflet."
ma incurajezi,cel putin pe mine gandindu-ma ca mi-am pierdut inocenta dar acum am realizat prin cv tale ca nu e chiar asa puss

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.