homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-25

#457 2009-12-12 04:00:10

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?

tinat a scris:

Am simtit nevoia sa postez i eu la topicul asta. Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu un tip cu care am stat 1 an jumate si cu care credeam ca sunt fericita. La un moment dat, cand am intrat la facultate, mi-am dat seama ca el nu era ceea ce cautam si am luat decizia sa ne despartim. Apoi, printr-o incredibila coincidenta, am reintalnit la Bucuresti omul pe care il iubeam dintotdeauna ( ne stiam de la 14 ani, avusesem la un moment dat o relatie scurta, dar mereu intervenise cate ceva). Si momentul in care am facut dragoste cu el a cantarit cat zece prime dati frumoase:).
My point is ca nu regret. Am realizat ca inocentza e in suflet. Sunt si acum cu el (de un an si o saptamana ne-am impacat) si totul e minunat, iar in pat ne intelegem de minune. Si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit aceste momente. Cat despre cel cu care mi-am pierdut virginitatea, lucrurile nu s-au terminat prea bine intre noi, dar eu nu-i port pica. Sunt convinsa ca asa a fost sa fie si respect momentele pe care le-am petrecut cu el.
P.S.: Sper k nu v-a plictisit povestea mea:P

applause  applause  applause

#458 2009-12-12 11:01:34

tinat
New member
Inregistrat: 2009-12-06

Merci, Melany puss !

Ultima oara a fost editat de tinat (2009-12-12 11:09:49)

#459 2009-12-27 15:59:32

lala_smthin
New member
Inregistrat: 2009-12-15

la 15.[am 19 acum] si nu regret nimic.a fost prima mea iubire,si am stat 6ani impreuna.lucrurile nu s-au terminat foarte frumos,dar nu regret nimic.atunci am simtit ca e momentul,si a fost.pot sta linistita ca mi-am pierdut virginitatea cu persoana pe care am iubit-o cel mai mult,si care m-a iubit in aceeasi masura.ca iubirea s-a pierdut pe drum,si ca acum incep sa ma indragostesc de alta persoana,nu e o tragedie ca nu sunt virgina.nu am avut niciodata problema asta.si asta pt k mi-am pierdut virginitatea foarte natural,fara toate dramatismele specifice,chiar daca a fost la o varsta atat de frageda.consider ca am fost destul de matura sa o fac cu cap.

#460 2009-12-28 19:08:32

chrysstinutza
New member
De la: galati
Inregistrat: 2009-07-08

dupa cum am mai spus eu am facut'o prima oara la 16 ani,7 luni si 19 zile..pe atunci aveam cam 1 an si vreo 3 luni cu el...acum am implinit 2 ani si inca suntem impreuna si ne iubim foarte mult,cu toate ca ne mai ciondanim noi ca toata lumea de altfel...inainte de a o face pentru prima oara am mai avut cateva incercari...dar nu eram pregatita si de fiecare data ma intreba daca sunt sigura ca vreau sa fac pasul asta pt ca eu  aveam conceptia aia ca dupa 18 ani sa o fac...dar...s'a intamplat ca el sa fie la mine...si sa ramanem singuri acasa si ca si in celelalte zile tot "incercam" si iar ma intrebase daca sunt sigura si i'am zis ca nu stiu..apoi am zis DA...si pur si simplu s'a intamplat...pot sa zic ca nu'mi pare rau cu toate ca as fi vrut la 18 ani(sa fiu majora, nu neaparat sa zic ca sunt mai matura la 18 ani pt ca eu consider ca sunt destul de matura la cei 17 ani si aproape 5 luni pe care ii am)rodnar

I remember the day when I met you
I looked to your eyes and I kissed you
hjartahjartahjarta

#461 2009-12-28 19:13:46

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

la 16, atunci eram extra in love:x...am stat 2 ani impreuna...si nu imi pare rau dar tare as vrea acum sa fie iubi primul:(

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

Publicitate

loading...

#462 2009-12-28 22:54:07

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

la 19 smile

#463 2009-12-30 20:38:44

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

take.me4granted a scris:

la 19 smile

tot la 19 ani....regret ca ... supa poate trebuia sa mai stau...nu a fost cine stie ce

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#464 2009-12-30 21:21:44

deeaz18
New member
De la: timisoara

17. nu regret. a fost frumos, desi nu aveam experienta, clar. si nici nu era o relatie serioasa. mi-a placut de tip, iar zilele petrecute cu el au fost frumoase. de altfel, 17,18 ani reprezinta varsta ideala din pct meu de vedere

#465 2009-12-30 21:29:04

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

jessyca a scris:

take.me4granted a scris:

la 19 smile

tot la 19 ani....regret ca ... supa poate trebuia sa mai stau...nu a fost cine stie ce

Eu l-am urat pe primul mai mult decat pe oricine altcineva. rotfl si il urasc si acum. El saracu' n-a avut nicio vina, s-a purtat frumos, a avut grija, dar la cat de tare m-a durut, i-am promis ca o sa-l urasc toata viata. Si ma gandeam atunci "In veci nu mai intra chestie din asta in mine. Cand o trebui sa fac copil, il pun sa si-o frece, adun sperma cu o seringa si o bag acolo." rotfl Evident, mi-au trecut pandaliile, dar cu actualul, nu cu el.

#466 2009-12-30 22:18:35

jessyca
Full member
De la: Neverland

Fiametta a scris:

jessyca a scris:

take.me4granted a scris:

la 19 smile

Eu l-am urat pe primul mai mult decat pe oricine altcineva. rotfl si il urasc si acum. El saracu' n-a avut nicio vina, s-a purtat frumos, a avut grija, dar la cat de tare m-a durut, i-am promis ca o sa-l urasc toata viata. Si ma gandeam atunci "In veci nu mai intra chestie din asta in mine. Cand o trebui sa fac copil, il pun sa si-o frece, adun sperma cu o seringa si o bag acolo." rotfl Evident, mi-au trecut pandaliile, dar cu actualul, nu cu el.

smoke2 si la mine la fel...nicodata nu m am simtit bine cu el in pat...sa speram k al doilea,ma va face sa simt ceva acolo tummenupp  wow

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#467 2009-12-31 00:00:14

queeen
New member
Inregistrat: 2009-11-14

17 ani fara cateva zile...si akm suntem impreuna dupa cv ani...nu mi-a parut rau si nu imi v-a parea niciodata..chiar s-a meritat..tongue

te ador bubu angel patfierbinte

#468 2010-01-05 02:31:59

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

la 15-16 ani. era si timpul .nu mi a parut rau pt k fata era mai mare cu  vreo 2 ani si mi-a aratat ce si cum smile

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#469 2010-01-07 19:14:50

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

la 17 ani si 11 luni tongue......printre altele chiar cateva zile in urma big_smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#470 2010-07-14 15:35:40

tzushka
New member
Inregistrat: 2010-07-13

aproape 18 smile ...si nu`mi pare rau hjarta

De ce iubim barbatii ?
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
teiubesc  al9leacer

#471 2010-07-17 02:24:08

vladutz20
New member
Inregistrat: 2010-07-15

la 20 de ani big_smile ea avand 16.
nu a fost chiar cum ne-am imaginat deoarece nu ne-a iesit din prima. Chiar prima data cand am incercat am inceput cu o baie in spuma, stand acolo ma intrebat daca am prez..moment in care mio si murit lol sunt mai emotiv de felu meu..
pana la urma iesim mergem in pat..ma rog putin sa se scoale lol credeam ca am ramas impotent chiar atunci  supa  dar pana la urma sa sculat. am inceput..ne-am mangaiat, sarutat si pana la urma am incercat, dar nu a prea mers pentru ca a durut-o. am tot incercat pana am zis ca lasam pe alta zi.
A venit si acea zi..am luat si lubrefiant pentru ca ne-am gandit ca o sa mearga mai usor, dar nici asa nu a mers..tot a durut-o foarte tare, din nou am lasat-o pe alta data. De excitati eram amandoi foarte excitati de ficare data , dar o durea..asa si pana la urma am incercat si a treia oara tot cu ghinion si tot asa a mers pana de revelion cand neam gandit sa incercam din nou. am baut si cate un pahar de vin..din nou ne-am sarutat , mangaiat si tot nu a mers lol dupa aceea ne-a mai esuat de cateva ori, cred ca de vreo 10-15 ori, credeam ca nu vom reusi niciodata sa facem si noi  sexinpat dupa o perioada am inceput sai fac sex oral ..a inceput si ea sa-mi faca..pur si simplu ne simteam foarte bine impreuna numai ca nu reuseam, dar intr-o zi nu de foarte mult timp am incercat din nou..cu un preludiu lung..sarutat peste tot, mangaiat, oral si pana la urma am incercat incet , incet pana am reusit hjartahjarta a fost o experienta extraordinara si ne-am bucurat amandoi ca am reusit si noi pana la urma  sexinpat
sper sa nu va fi plictisit cu povestiora mea big_smile

#472 2010-07-17 02:52:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai, ceea ce nu ati inteles voi e ca era normal sa doara. Si pe mine m-a durut de am turbat prima oara... am strans din dinti si am suportat. Dupa 2 minute nu am mai avut nimic. Chestia buna cand o faci o data si bine e ca te doare doar atat: o data. Cum ati incercat voi, a durut-o de ma mir ca a mai vrut sa incerce...

#473 2010-07-17 12:27:14

vladutz20
New member
Inregistrat: 2010-07-15

am incercat de fiecare data in pozitia ea stand pe spate si eu peste ea, dar a durut-o de fiecare data big_smile dar tot ea imi zicea sa mai incercam pana o sa reusim. cateodata imi venea nici sa nu mai incerc crezand ca va fi tot un esec dar uite ca a mers  sexinpat

#474 2010-07-17 13:44:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai da, mai... asta incercam sa spun. Era foarte normal s-o doara... daca ar fi fost in stare sa stranga din dinti o data si sa suporte durerea cca. 30 sec, nu ati mai fi trecut prin cinspe mii de esecuri pana sa reusiti...

#475 2010-07-17 14:49:33

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne, biata fata smile Macar ati reusit pana la urma ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.