homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-28

#514 2010-12-17 23:04:50

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

#515 2010-12-17 23:18:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?

da pacpac dar o data ce si-au gasit iubirea si linistea se potolesc, nu sunt ca si cele "originale" care nu se pot abtine si merg pe toate drumurile.
oricum ce am relatat nu este o regula, gata daca la 13 ani fac sex o sa ajung curva, doamne fereste. psihologic vorbind fetele singure ajung sa faca sex devreme si pot evolua diferit. una dintre directii este cea mai de mai sus

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#516 2010-12-17 23:36:34

Pacpac
New member

mda..inteleg mesajul tau...dar fetele de genu ala vor avea parte numai de cocalari..crede-ma ca un baiat ok rar se uita la asa ceva gandindu-se la ceva serios,sau daca face asta,totodata isi asuma si anumite compromisuri..sunt multi baieti de treaba care cauta fete decente...pacat de fetele din ziua de azi...si sincer...voi fetele stricati baietii...voi ii aveti la mana pe toti..voi ii puteti controla..voi i-ati facut sa devina cum sunt..si degeaba se plang unele ca unii baieti sunt nu stiu cum...ganditi-va ce s-ar intampla daca toate femeile ar incepe o chestie in masa?..daca prinzi logica iti dai seama ca exista o legatura...si da...slabiciunea noastra a barbatilor sunteti voi,femeile.. smile

Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-12-17 23:37:30)

#517 2010-12-17 23:44:35

coraline
Addicted member

multe fete au parte de asemenea specimene, chiar si cele cuminti. dar din pacate lumea evolueaza in directia total gresita.
fete de 13-14 ani care deja se vand ca obiecte sexuale, barbati care dau cu pumnul in masa sa li se indeplineasca orice dorinta.. din pacate fetele frumoase sunt laudate mult, asa ajung sa aiba prea multe fite. de la fite la pitiponceala e cale scurta. mai apoi si alte fete, nu la fel de frumoase, ajung si ele la fel, ca doar deh nu sunt mai prejos.
si astfel am pasit in era fitelor big_smile baietii care incep sa prefere fetele cuminti si linistite, dar vor sex de la prima intalnire, judeca prea usor si aspru pe unele doar pentru ca merg in club sau isi fac unghiile (orice fata care e ingrijita si arata bine deja e categorisita a pitzi).
cred ca noi toti gresim mult, pacat ca nu prea mai avem ce face

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#518 2010-12-18 00:00:00

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Pacpac, cati ani ai, daca vrei sa imi zici?

Publicitate

loading...

#519 2010-12-18 00:23:06

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

orangina123 a scris:

Pacpac, cati ani ai, daca vrei sa imi zici?

Si eu eram curioasa...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#520 2010-12-18 07:08:34

Pacpac
New member

aproape 20 smile
si nu sunt un frustrat sexual sau altceva..am o relatie stabila de un an si mi-e foarte bine asa

coraline sa stii ca ai mare dreptate...eu chestiile care le zic,nu le zic din aer..ma uit in jurul meu si vad ce se intampla...ma uit la prieteni de ai mei care is de treaba si vor ceva serios cu cineva care merita si nu gasesc..si nu sunt urati cu spume ca sa nu se uite nimeni la ei..si da..lumea se duce catre o directie total gresita...

Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-12-18 07:12:09)

#521 2010-12-18 12:36:27

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

Pacpac eu ii inteleg pe prietenii tai ca sunt draguti, cuminti si vor ceva serios si nu gasesc. Sa presupunem urmaroarea situatie. Unul din prietenii tai gaseste o fata pe care o considera jumatatea dar tipa din prea multa iubire, din teribilism, din dorinta de a experimenta il inseala si sufera mult. De ce ulterior isi bate joc de toate fetele pe care le intalneste profitand de naivitatea sau sentimentele lor? Multe se indragostesc cu adevarat si sunt dispuse sa se schimbe pentru persoana iubita daca gasesc la ea ceea ce le-a lipsit (vorbim de cele cu constiinta nu cele care au meseria in sange). Eu nu am sa inteleg asta niciodata. Poate ma lamureste si pe mine cineva

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#522 2010-12-18 12:48:46

coraline
Addicted member

pacpac si eu am prietene care sunt foarte ok, cuminti, linistite, si nu isi gasesc pe nimeni. cam din aceleasi probleme. pentru ca baietii sufera de teribilism, de libertinaj, desi toti se jura ca vor o fata cuminte intorc capul si isi insala partenera cu o "pitzi". sa gasesti un baiat bun este la fel de greu ca a gasit o fata buna

#523 2010-12-18 14:56:39

Pacpac
New member

da...dar asta se intampla tot din cauza ca fetele(partea fara constiinta) i-au adus aici...am zis mai sus..slabiciunea barbatilor este femeia..daca ar fi sa afceti o chestie in masa..altfel ar fi totul..dar pe unele chiar "le mananca"..

#524 2010-12-18 20:53:45

coraline
Addicted member

eh baietii arunca vina pe fete si fetele pe baieti lol lasa ca nici baietii nu sunt jos palaria. d-zeu mi-e martor cati am intalnit si m-am jurat ca trec la lesbianism.
acum ce sa facem, mobilizare in masa? lol si noi femeile suntem diferite, fiecare are propria constiinta. poate si baietii ar trebui sa faca ceva de genul, sa nu mai insele pe toate drumurile, sa nu mai violeze, sa nu isi mai bata partenera..
niciodata nu am sustinut ca femeile sunt inocente, dar nici barbatii nu sunt asa de puritani.

#525 2010-12-18 21:30:30

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

coraline a scris:

pacpac si eu am prietene care sunt foarte ok, cuminti, linistite, si nu isi gasesc pe nimeni. cam din aceleasi probleme. pentru ca baietii sufera de teribilism, de libertinaj, desi toti se jura ca vor o fata cuminte intorc capul si isi insala partenera cu o "pitzi". sa gasesti un baiat bun este la fel de greu ca a gasit o fata buna

cata dreptate ai!!!   tummenupp

#526 2010-12-18 21:39:33

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Pacpac a scris:

aproape 20 smile
si nu sunt un frustrat sexual sau altceva..am o relatie stabila de un an si mi-e foarte bine asa

coraline sa stii ca ai mare dreptate...eu chestiile care le zic,nu le zic din aer..ma uit in jurul meu si vad ce se intampla...ma uit la prieteni de ai mei care is de treaba si vor ceva serios cu cineva care merita si nu gasesc..si nu sunt urati cu spume ca sa nu se uite nimeni la ei..si da..lumea se duce catre o directie total gresita...

ai mare dreptate. eu fiind student stau in camin de 3 ani si sincer ceea ce citez de la tine, din pacate se intampla. sunt atatia tipi ok, chiar stiu cazuri, se comporta exemplar cu partenerele, sunt impreuna un timp scurt dupa care tipei i se cam falfaie.. deja e in bratele altuia. am ajuns sa ma intreb ce vor fetele in ziua de azi de la barbati, sau ce inseamna barbatul langa care ar putea fi pt totdeauna, fara sa ii pese de altii. dar poate si mediul in care traiesti conteaza

da fiecare avem defectele noastre, baieti sau fete. cred ca chestia e sa-ti gasesti pe cineva care e genu tau, daca aveti interese comune(la modu serios), si nu aventuri, cred ca se poate

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-12-18 21:41:17)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#527 2010-12-18 22:02:33

coraline
Addicted member

deja suntem ca off  offtopic
eu ma iau pe mine ca exemplu cand vorbesc si spun: nu exista baieti ok! de fapt hai sa nu fiu nesimtita, eu nu ii pot gasi. ori sunt sufocant de gelosi/atenti si nu ai voie sa misti fara permisiunea lor, ori li se falfaie de tine.
in mare pot spune ce spun cam toate fetele: toti inseala, sau marea lor majoritate. ca sunt impinsi de femeile lor sau de propria personalitate numai ei pot stii.
aveam un prieten care desi avea relatia perfecta, sau cel putin el asa sustinea in sus si in jos, ca femeie ca ea nu va mai gasi vreodata, se culca cu oricine, facea avansuri oricui, poate pica.
am prietene care sunt cuminti si linistite si sunt singure, am prietene care sunt panarame in ultimul hal si au o gramada de barbati ca amanti si, culmea, un baiat super ok acasa
lumea e cu susul in jos  disperat

#528 2010-12-18 22:05:57

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

coraline a scris:

am prietene care sunt panarame in ultimul hal si au o gramada de barbati ca amanti si, culmea, un baiat super ok acasa

aha.. si cat crezi c-o sa mai stea barbatu ala in casa aia?

edit: baiat in sensu de copil?

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-12-18 22:06:31)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#529 2010-12-18 22:07:32

coraline
Addicted member

vrei sa iti spun ca fac nunta anul viitor si sunt de vreo 4-5 ani impreuna? lol si el habar nu are ce are in casa? baiat in sensul de barbat.

#530 2011-02-10 15:52:54

rodiktz
New member
Inregistrat: 2011-02-10

24 big_smile

#531 2011-02-10 16:03:14

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

La 17 anisori  supa

#532 2011-02-10 16:24:34

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

21:p

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.