|
Nu esti logat.
La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-28#514 2010-12-17 23:04:50
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?da...dar intre timp se *** cu toti... Offline #515 2010-12-17 23:18:28
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?da pacpac dar o data ce si-au gasit iubirea si linistea se potolesc, nu sunt ca si cele "originale" care nu se pot abtine si merg pe toate drumurile. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #516 2010-12-17 23:36:34
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?mda..inteleg mesajul tau...dar fetele de genu ala vor avea parte numai de cocalari..crede-ma ca un baiat ok rar se uita la asa ceva gandindu-se la ceva serios,sau daca face asta,totodata isi asuma si anumite compromisuri..sunt multi baieti de treaba care cauta fete decente...pacat de fetele din ziua de azi...si sincer...voi fetele stricati baietii...voi ii aveti la mana pe toti..voi ii puteti controla..voi i-ati facut sa devina cum sunt..si degeaba se plang unele ca unii baieti sunt nu stiu cum...ganditi-va ce s-ar intampla daca toate femeile ar incepe o chestie in masa?..daca prinzi logica iti dai seama ca exista o legatura...si da...slabiciunea noastra a barbatilor sunteti voi,femeile.. Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-12-17 23:37:30) Offline #517 2010-12-17 23:44:35
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?multe fete au parte de asemenea specimene, chiar si cele cuminti. dar din pacate lumea evolueaza in directia total gresita. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #518 2010-12-18 00:00:00
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Pacpac, cati ani ai, daca vrei sa imi zici? Offline Publicitateloading...
#519 2010-12-18 00:23:06
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
Si eu eram curioasa... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #520 2010-12-18 07:08:34
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?aproape 20 Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-12-18 07:12:09) Offline #521 2010-12-18 12:36:27
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?Pacpac eu ii inteleg pe prietenii tai ca sunt draguti, cuminti si vor ceva serios si nu gasesc. Sa presupunem urmaroarea situatie. Unul din prietenii tai gaseste o fata pe care o considera jumatatea dar tipa din prea multa iubire, din teribilism, din dorinta de a experimenta il inseala si sufera mult. De ce ulterior isi bate joc de toate fetele pe care le intalneste profitand de naivitatea sau sentimentele lor? Multe se indragostesc cu adevarat si sunt dispuse sa se schimbe pentru persoana iubita daca gasesc la ea ceea ce le-a lipsit (vorbim de cele cu constiinta nu cele care au meseria in sange). Eu nu am sa inteleg asta niciodata. Poate ma lamureste si pe mine cineva Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #522 2010-12-18 12:48:46
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?pacpac si eu am prietene care sunt foarte ok, cuminti, linistite, si nu isi gasesc pe nimeni. cam din aceleasi probleme. pentru ca baietii sufera de teribilism, de libertinaj, desi toti se jura ca vor o fata cuminte intorc capul si isi insala partenera cu o "pitzi". sa gasesti un baiat bun este la fel de greu ca a gasit o fata buna Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #523 2010-12-18 14:56:39
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?da...dar asta se intampla tot din cauza ca fetele(partea fara constiinta) i-au adus aici...am zis mai sus..slabiciunea barbatilor este femeia..daca ar fi sa afceti o chestie in masa..altfel ar fi totul..dar pe unele chiar "le mananca".. Offline #524 2010-12-18 20:53:45
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?eh baietii arunca vina pe fete si fetele pe baieti lasa ca nici baietii nu sunt jos palaria. d-zeu mi-e martor cati am intalnit si m-am jurat ca trec la lesbianism. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #525 2010-12-18 21:30:30
cata dreptate ai!!! Offline #526 2010-12-18 21:39:33
ai mare dreptate. eu fiind student stau in camin de 3 ani si sincer ceea ce citez de la tine, din pacate se intampla. sunt atatia tipi ok, chiar stiu cazuri, se comporta exemplar cu partenerele, sunt impreuna un timp scurt dupa care tipei i se cam falfaie.. deja e in bratele altuia. am ajuns sa ma intreb ce vor fetele in ziua de azi de la barbati, sau ce inseamna barbatul langa care ar putea fi pt totdeauna, fara sa ii pese de altii. dar poate si mediul in care traiesti conteaza Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-12-18 21:41:17) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #527 2010-12-18 22:02:33
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?deja suntem ca off Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #528 2010-12-18 22:05:57
aha.. si cat crezi c-o sa mai stea barbatu ala in casa aia? Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-12-18 22:06:31) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #529 2010-12-18 22:07:32
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?vrei sa iti spun ca fac nunta anul viitor si sunt de vreo 4-5 ani impreuna? si el habar nu are ce are in casa? baiat in sensul de barbat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #530 2011-02-10 15:52:54
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?24 Offline #531 2011-02-10 16:03:14
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?La 17 anisori Offline #532 2011-02-10 16:24:34
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?21:p Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|