La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?-30
- AnDrOoTzZa
- New member
- Inregistrat: 2011-06-22
Re: La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
la 16 si cateva luni...wasn't programed:D
- Vanity
- New member
- Inregistrat: 2011-06-13
la aproape 20 de ani [ 3 luni mai aveam pana faceam 20 ] si nu regret nici baiatul nici varsta la care mi-am inceput viata sexuala .
- V.
- Banat
- Inregistrat: 2010-08-10
eu mi-am pierdut virginitatea pe undeva pe la 17 ani fara 1 luna,dupa 8 luni de relatie,si nu regret.Nici eu nici el,nu regretama asteptarea,cu toate ca el la 21 de ani si cu ceva ...experienta in spate,mi-a marturisit dupa, ca i-a fost greu,daaaar ;D Toate cu un scop. Si acum suntem impreuna,fericiti siii ne gandim la mutat impreuna si altele <3
- ingerul
- Banat
- De la: mine pentru voi
- Inregistrat: 2011-04-18
N-am inceput-o inca desi am 22 ani ....
- next_
- New member
- Inregistrat: 2011-06-23
ingerul ....caciulita si la treaba ....vara e afara nu aici ...
"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."
- Yaguar
- New member
- Inregistrat: 2011-07-05
Prea devreme nu e bine sa incepi viatsa sexuala, din ce motiv? Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
Yaguar a scris:Prea devreme nu e bine sa incepi viatsa sexuala, din ce motiv? Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
1. nu mai scrie la toate topicurile chestia asta 2. da si tu sursa de unde a citit "doctorul in medicina" asa ceva.. ca eu una cred ca e o fabulatie fara niciun studiu in spate.. ceva de genul "cum sa convingem copii sa nu mai faca sex".. singura legatura valabila intre sex si inaltime este ca daca te maturizezi sexual la o varsta mica este posibil sa nu mai cresti.. nicidecum daca faci sex..
"Declansarea prematura a cresterii si maturizarii sexuale poate fi soldata cu o incheiere prematura si o inaltime finala mai mica. Factorii declansatori ai pubertatii pot fi naturali, interni sau artificiali: xenoestrogenii(substante cu efect similar estrogenului, cu care se intra in contact prin alimentatie, cosmetice, mediu). Sunt de evitat alimentele procesate, carnea obtinuta de la animale hranite cu furaje compozite(prin care se administreaza si hormoni, antibiotice etc.), alimentele ambalate in plastic, produsele cosmetice."
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
mihaela2289 a scris:Yaguar a scris:Prea devreme nu e bine sa incepi viatsa sexuala, din ce motiv? Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
1. nu mai scrie la toate topicurile chestia asta 2. da si tu sursa de unde a citit "doctorul in medicina" asa ceva.. ca eu una cred ca e o fabulatie fara niciun studiu in spate.. ceva de genul "cum sa convingem copii sa nu mai faca sex".. singura legatura valabila intre sex si inaltime este ca daca te maturizezi sexual la o varsta mica este posibil sa nu mai cresti.. nicidecum daca faci sex..
"Declansarea prematura a cresterii si maturizarii sexuale poate fi soldata cu o incheiere prematura si o inaltime finala mai mica. Factorii declansatori ai pubertatii pot fi naturali, interni sau artificiali: xenoestrogenii(substante cu efect similar estrogenului, cu care se intra in contact prin alimentatie, cosmetice, mediu). Sunt de evitat alimentele procesate, carnea obtinuta de la animale hranite cu furaje compozite(prin care se administreaza si hormoni, antibiotice etc.), alimentele ambalate in plastic, produsele cosmetice."
nuuu el scrie peste tot , nu doar aici pe forum .... impanzeste netul cu spusele "doctorului in medicina" poate sperie copii curiosi in ceea ce priveste sexul
- vanilleeis
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-16
de asta nu cresc eu decat in latime, ca m-am sexat prea devreme
Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-07-05 16:36:28)
If you take it personal, that's ok!
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
mihaela2289 a scris:Yaguar a scris:Prea devreme nu e bine sa incepi viatsa sexuala, din ce motiv? Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
Am vazut ca te-ai luat de el la toate topicurile unde a postat Acum inteleg de ce Chiar vroiam la un moment dat sa pun un off topic si sa te intreb ce ai cu el
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
eu nu am nimic personal cu el.. dar cand aud/citesc asa fabulatii care sunt scrise doar pentru a dezinforma omul parca nu pot fi indiferenta.. maine-poimaine apar 100 de fetite care spun ca au facut sex la 12 ani si de asta nu au mai crescut si peste 1 an, jumatate din populatia Romaniei va crede acest lucru..
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Treaba cu crescutul si sexul e fix pe dos decat a zis el: nu e vorba ca de aia nu mai cresti pt ca faci sex, ci faci sex pentru ca nu mai cresti. Ideea e ca pana la o anumita varsta organismul omului secreta hormoni de crestere care evident duc la cresterea in inaltime. Cand organismul inceteaza sa produca hormonii de crestere, incepe sa-i produca pe cei sexuali. Nu stiu sa explic foarte stiintific, mie mi-a explicat si mie cineva care se pricepe mai bine. Acuma, normal ca daca una face sex la 12 ani nu inseamna ca nu o sa mai creasca, dar nici ca ar fi foarte pregatita emotional sa o faca. Am inteles ca treaba asta se aplica atunci cand persoanele sunt pregatite emotional sa faca sex, nu la presiunea anturajului.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Yaguar ai warn pt postare multipla
- BoBBY
- New member
- Inregistrat: 2011-07-06
Bai nene...are oarecum dreptate. Nu ca nu mai cresti daca faci sex. Insa cum a zis cineva mai sus, nu mai cresti cand ajungi la maturitatea sexuala. Si facand sex fortzezi astfel organismul sa atinga aceasta maturitate(asa ar deveni logica explicatia, desi nu este adevarata. E o prostie). Am auzit si eu chestia asta de multe ori. Insa, oare masturbarea nu ar trebui sa aiba acelasi efect?:-? si totusi nu are.Eu am inceput cu putin inainte de 17 ani, aveam 1,78..acum am 20 si am 1,86. Deci ce ziceti, a afectat cresterea?:>
Ultima oara a fost editat de BoBBY (2011-07-06 10:04:12)
- V.
- Banat
- Inregistrat: 2010-08-10
Hormonii eliberati odata cu inceperea activitatii sexuale nu afecteaza cresterea.Sunt multi alti factori care intervin simultan cu inceprea vietii sexuale si care icnetinesc cresterea sau determina anumite schimbari fizice,de aceea multi confunda si cred ca datorita sexului se opresc din crestere,le cresc sanii, le dispar/apar cosuri.
Fiecare organism este diferit dar schimbarile pe care le implica inceperea vietii sexuale sunt mai de graba de natura psihica si emotionala nu fizica 9asta daca nu te trezesti cu o bts,atunci da...tin de fizic)
- clala81
- New member
- Inregistrat: 2011-10-06
deci, la ce varsta v-ati inceput viata sexuala? eu la 16 si un pic la un moment dat am regretat ca a fost prea devreme si ca nu a fost cu cel care urma sa imi petrec restul vietii (eu stiam asta), dar ma atragea sexual acum nu mai regret este mai bine ca nu m-am casatorit virgina, nu mai sunt curioasa (nu foarte, in limite normale)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|