homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.

#1 2007-06-02 23:46:17

dulcineee
New member
Inregistrat: 2007-06-02

Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.

Salutare,sunt noua pe aici si ma confrunt cu eterna problema,candida care recidiveaza.

Pe langa asta as dori sa aflu si eu mai multe detalii despre tratamentul cu iaurt?cum se face? este vorba despre iaurtul normal din comert?Cum se prepara iaurtul de casa?ce efecte are? am cautat in forum cu optiunea "cauta" si nu am gasit nimic concret.

Cat despre candida am incercat mai multe tratamente dar fara rezultate ,combinatia asta de gynozol cu flucovim ce-i drept inca nu,dar ovule de gynozol am mai folosit in combinatie cu alte antimicotice orale,cum ar fi nizoral.
Am folosit si  crema gynofort si apoi dupa tratamentul cu gynofort am luat un ovul de lomexin,mi-a trecut pe moment dar a aparut iar, la interval  cateva zile,timp in care nu am avut nici un fel de contact sexual.Tratamentul l-am facut ca la carte si nici un rezultat.Nu mai pot.
E posibil sa am mai de mai mult timp candida si sa o depistez abia acum?Pentru ca eu am avut tot timpul o secretie albicioasa mai abundenta,care nu mirosea si nici nu ma ustura.Acum am aceasi secretie care nu ma ustura dar parca are un miros ciudat si pateaza chilotul ca si pana acum.
Cum ar trebui sa fie o secretie vaginala normala?
Ce efecte au tampoanele interne?Dar hartia igienica?Afecteaza aparitia candidei?Dar prosopul,dusul,wc-ul care intr-o familie sunt la comun,ca sa nu mai pun musafirii care vin .Nu pot sa devin nici paranoica sa dezinfectez totul sa fierb lenjerii,prosoape oridecateori vine cineva in vizita si ramane peste noapte?sau...??ar fi in regula daca mi-as lua masura asta de precautie?Cat despre lenjeria intima ar trebui sa o fierb, sa o calc?asta tot ca mijloc de precautie ca sa nu mai reapara candida.

M-am saturat de medici nepriceputi si de tratamente in zadar.
Pentru partener mi s-a prescris difulcan ,doza unica,si se repeta tratamentul la 2 saptamani si cica nu o sa mai aiba nici o problema.Pot sa iau si eu difulcan cu gynozol de exemplu?

Sper sa primesc un raspuns detaliat.va multumesc din suflet si mii  de scuze daca am pus prea multe intrebari intr-un singur post,ma gandesc totusi ca exista cineva cu suficienta rabdare sa imi raspunda la intrebari.

#2 2007-06-03 12:27:58

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.

1. se foloseste iaurt din comert, fara fructe. se umple o seringa de 5 ml si se goleste inauntru, dupa ce te-ai bagat in pat. sa pui si in absorbant, ca se scurge.
2. candida e in mod normal in organismul nostru. dar cand schimbarile de ph ii favorizeaza inmultirea excesiva, apare infectia: candidoza. si iti dai seama cand s eintampla asta.
3. secretia normala difera de la femeie la femeie.
4. tampoanele intrene se poate sa favorizeze apartitia candidozei. nu stiu sigur. dar restul nu. candidoza se ia greu. si atunci doar prin contact sexual.
5. bun venit printre noi. smile

Nobody home

#3 2007-06-04 11:59:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

lenjeria intima insa e bine sa o fierbi si sa fie obligatoriu din bumbac....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-06-04 13:22:15

dulcineee
New member

Va multumesc mult pentru raspunsuri.  E prima oara cand aud de tratamentul acesta cu iaurt si o sa-l incerc.
EU insa stiam ca aceasta ciuperca se ia si dupa wc-uri,dupa dusuri( in cazul in care lipesti dusul de zona genitala?)

#5 2007-06-04 13:32:49

Al Pacino
Administrator

nu se ia de nicaieri...o faci pur si simplu

Publicitate

loading...

#6 2007-06-04 13:57:30

dulcineee
New member

atunci explicati-mi care e treaba cu partenerul?implicit daca o am  eu, o transmit si lui,el fiind purtator si daca el nu se tratateaza si mie imi trece boala numita candidoza apare iar ,avand in vedere chestiunea asta se poate zice ca se ia prin contact sexual nu? sorry ca sunt mai grea de cap dar as vrea sa pricep si eu.

doctoressa mai  spune-mi  te rog ce inseamna in buletinul de analize "bacili gram negativi"? ,"epitelii frecvente" si "leucocite rel.frecvente" .Care este valoarea normala?

#7 2007-06-04 14:01:42

Al Pacino
Administrator

daca era o valoare normala, era trecuta pe buletin.
bacili gram negativi inseamna exact asta, niste bacili cu aceasta caracteristica(negativ la coloratie gram)....nu te supara dar mi-e greu sa iti fac pe forum cursul de microbiologie din facultate.
candida se transmite foarte greu pe cale sexuala, doar daca infectia e cronica, neglijata sau igiena actului sexual precara

#8 2007-06-05 12:03:09

Al Pacino
Administrator

are alexia, sigur ca are....risti o reactie alergica vaginala care te va face sa consideri ca sa ai candida e un dar frumos....asadar numai 3 zile, imediat dupa menstra

#9 2007-06-05 14:12:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hmmm am inceput sa iar usoare mancarimi in zona vulvei sa fi revenit candida?,mentionez ca sunt si  la sfarsitul menstrei

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2007-06-05 14:15:13

Al Pacino
Administrator

nu stiu ce sa zic...mai astepta, poate e de la tampon

#11 2007-06-05 14:38:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sper.ca abia am terminat tratament pt. ea si nu folosesc tampoane interne doar externe si azi chiar nu am mai tinut nimic smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#12 2007-06-06 11:39:11

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Am fost ieri la marie stopes la d-na doctor Silvia Niculescu, si in urma controlului mi s-a facut analiza de secretie si am candida ( frecventi spori, asa scrie in buletinul de analiza).Mi-a spus ca rani pe col nu am si ca in rest e bine.Cam asa arata rezultatul secretiei:

Epitelii - relativ frecvente
Leucocite - relatic frecvente
Flora grad II
candida albicans - frecventi spori
trichomonas vaginalis - abs
Neisseria Diploccoc - abs

Doctoressa, in rest banuiesc ca sunt bune rezultatele daca d-na doctor n`a zis si altceva nu?
In urma acestor rezultate am primit o reteta care consta in Canesten gyn. ovule ( 2 cutii) , adica 6 ovule.De asemenea pe reteta mai este si Nizoral tablete, 2/ zi atat eu cat si partenerul. Doamna doctor mi-a spus sa incep tratamentul ( sa pun cate un ovul seara inainte de culcare in vagin, chiar daca in perioada aceea voi fi la menstruatie )dupa ce inghit ultima pastila din blister, pt ca efectul contraceptiv sa nu scada. Am citit insa mai sus ca 6 ovule sunt prea multe, sau nu este vb de acelasi tip de ovule? Lamuriti-ma si pe mine, va rog mult

Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-06 11:39:26)

we're part of a neverending story

#13 2007-06-06 12:32:51

Al Pacino
Administrator

nu e acelasi tip de ovule....de altfel se si numesc diferit.....Nici nizoral si nici ovulele nu scad efectul contraceptivelor....sigur.

#14 2007-06-06 12:34:36

burnout
Full member

Deci le iau intocmai cum mi-a spus d-na doctor, in fiecare seara in perioasa de pauza.Multumesc frumos Doctoressa
In rest analizele sunt bune nu?

Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-06 12:35:23)

#15 2007-06-06 12:37:38

Al Pacino
Administrator

pot sa le iei oricind....nu afecteaza pastilele nicicum...doamna doctor e un ginecolog de mare exceptie, insa contraceptia nu e punctul ei forte

#16 2007-06-06 12:42:12

burnout
Full member

Desigur, de aceea  si exista medici de planning. Am observat ca este un medic f bun, de altfel multa lume mi-a recomandat-o si asa am ajuns la dansa.

#17 2007-06-20 18:15:12

cretzullicious
Full member
Inregistrat: 2007-06-10

am si eu o intrebare;)).....am aflat k azi am candida:|neutralneutral:|dar am avut ieri un contact sexual protejat..e posibil sa aiba si el ceva dak ne-am protejat?????

#18 2007-06-20 19:54:16

cretzullicious
Full member
Inregistrat: 2007-06-10

pai neam protejat:|mereu ne protejam;)))..deci nare nimic nu?:Pacum tb sa urmez si tratament:(urata e candida asta:|

#19 2007-06-29 14:56:20

alexandravlad
New member
Inregistrat: 2007-01-22

as dori sa refac tratamentul de 10 zile cu metronidazol si ovule klion pt candida(a dat rezultate data trecuta). doar ca data trecuta nu luam si anticonceptionale. sunt la a 9 pastila si vreau sa stiu daca pot sa fac tratamentul fara sa imi intrerup anticonceptionalele (nu ma intereseaza  eficienta scazuta a pastilelor pt ca in saptamanile ce vor urma nu va fi necesara protectia, dar nici nu as vrea sa le intrerupt asa). vreau sa stiu daca pot sa incep sapt viitoare tratamentul fara sa imi dau peste cap modul de luare al anticonceptionalelor

Ultima oara a fost editat de alexandravlad (2007-06-29 14:58:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.