|
Nu esti logat.
Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.#1 2007-06-02 23:46:17
Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Salutare,sunt noua pe aici si ma confrunt cu eterna problema,candida care recidiveaza. Offline #2 2007-06-03 12:27:58
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.1. se foloseste iaurt din comert, fara fructe. se umple o seringa de 5 ml si se goleste inauntru, dupa ce te-ai bagat in pat. sa pui si in absorbant, ca se scurge. Nobody home Offline #3 2007-06-04 11:59:33
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.lenjeria intima insa e bine sa o fierbi si sa fie obligatoriu din bumbac.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-06-04 13:22:15
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Va multumesc mult pentru raspunsuri. E prima oara cand aud de tratamentul acesta cu iaurt si o sa-l incerc. Offline #5 2007-06-04 13:32:49
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.nu se ia de nicaieri...o faci pur si simplu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-04 13:57:30
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.atunci explicati-mi care e treaba cu partenerul?implicit daca o am eu, o transmit si lui,el fiind purtator si daca el nu se tratateaza si mie imi trece boala numita candidoza apare iar ,avand in vedere chestiunea asta se poate zice ca se ia prin contact sexual nu? sorry ca sunt mai grea de cap dar as vrea sa pricep si eu. Offline #7 2007-06-04 14:01:42
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.daca era o valoare normala, era trecuta pe buletin. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-05 12:03:09
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.are alexia, sigur ca are....risti o reactie alergica vaginala care te va face sa consideri ca sa ai candida e un dar frumos....asadar numai 3 zile, imediat dupa menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-06-05 14:12:57
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.hmmm am inceput sa iar usoare mancarimi in zona vulvei sa fi revenit candida?,mentionez ca sunt si la sfarsitul menstrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-06-05 14:15:13
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.nu stiu ce sa zic...mai astepta, poate e de la tampon Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-05 14:38:12
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.sper.ca abia am terminat tratament pt. ea si nu folosesc tampoane interne doar externe si azi chiar nu am mai tinut nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-06-06 11:39:11
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Am fost ieri la marie stopes la d-na doctor Silvia Niculescu, si in urma controlului mi s-a facut analiza de secretie si am candida ( frecventi spori, asa scrie in buletinul de analiza).Mi-a spus ca rani pe col nu am si ca in rest e bine.Cam asa arata rezultatul secretiei: Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-06 11:39:26) we're part of a neverending story Offline #13 2007-06-06 12:32:51
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.nu e acelasi tip de ovule....de altfel se si numesc diferit.....Nici nizoral si nici ovulele nu scad efectul contraceptivelor....sigur. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-06-06 12:34:36
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Deci le iau intocmai cum mi-a spus d-na doctor, in fiecare seara in perioasa de pauza.Multumesc frumos Doctoressa Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-06 12:35:23) we're part of a neverending story Offline #15 2007-06-06 12:37:38
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.pot sa le iei oricind....nu afecteaza pastilele nicicum...doamna doctor e un ginecolog de mare exceptie, insa contraceptia nu e punctul ei forte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-06-06 12:42:12
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Desigur, de aceea si exista medici de planning. Am observat ca este un medic f bun, de altfel multa lume mi-a recomandat-o si asa am ajuns la dansa. we're part of a neverending story Offline #17 2007-06-20 18:15:12
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.am si eu o intrebare;)).....am aflat k azi am candida:|:|dar am avut ieri un contact sexual protejat..e posibil sa aiba si el ceva dak ne-am protejat????? Offline #18 2007-06-20 19:54:16
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.pai neam protejat:|mereu ne protejam;)))..deci nare nimic nu?:Pacum tb sa urmez si tratament:(urata e candida asta:| Offline #19 2007-06-29 14:56:20
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.as dori sa refac tratamentul de 10 zile cu metronidazol si ovule klion pt candida(a dat rezultate data trecuta). doar ca data trecuta nu luam si anticonceptionale. sunt la a 9 pastila si vreau sa stiu daca pot sa fac tratamentul fara sa imi intrerup anticonceptionalele (nu ma intereseaza eficienta scazuta a pastilelor pt ca in saptamanile ce vor urma nu va fi necesara protectia, dar nici nu as vrea sa le intrerupt asa). vreau sa stiu daca pot sa incep sapt viitoare tratamentul fara sa imi dau peste cap modul de luare al anticonceptionalelor Ultima oara a fost editat de alexandravlad (2007-06-29 14:58:04) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|