|
Nu esti logat.
Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.-8#134 2011-09-01 22:06:52
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Moksha ti-am lasat mesaj mai sus. Sper sa imi poti da un sfat. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #135 2011-09-05 09:09:29
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Un sfat va rog.M-am programat la ginecolog, dar abia peste 3 zile ma poate primi.Ieri dimineata dupa un contact sexual(cu partener stabil) am inceput sa simt ca o arsura si discomfort care nu trece si secretie mai abundenta.Posibil sa nu fie candida ci doar o reactie la contactul de ieri?Nu ma stiam a avea candida Numai gandul de tratament ma ingrozeste.Asta e, vedem ce este joi. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #136 2011-09-05 09:28:22Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.e posibil sa ti se fi schimbat ph-ul vaginului ceea ce poate duce la candida. Eu patesc asa inainte de menstra, am senzatii de mancarime si disconfort, sau daca la menstra folosesc tampoane interne sau mai patesc asa la anumite marci de prezervative. E bine ca te duci la doctor, poate sa nu fie nimic dar poate fi si un inceput de candidoza care trebuie tratat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #137 2011-09-05 09:34:00
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Da sunt inainte de menstruatie, 5 zile mai am pana vine, sper sa nu faca vreo surpriza sa vina mai repede sa nu pot merge la doc.Oricum trebuia sa merg la un control sa vad ce se mai intampla pe acolo.Em si dupa menstruatie trece de la sine, la tine sau cum?Eu am mai avut candida acum.. 4-5 ani si amtras ceva cu ea. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #138 2011-09-05 10:02:39Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.si eu am avut candida. La mine cu o zi inainte de menstra am senzatia aia de arsura si mancarime, apoi trece de la sine cum se regleaza iar ph-ul . mai faceam de exemplu de la absorbantele always ca au suprafata aia ca de plastic pe ele. Sau de la protej slipuri parfumate Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#139 2011-09-05 10:06:24
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Da de la always si eu ma iritam .. pana mi-am dat seama si le-am gasit pe cele de la Libresse.POate ar trece si la mine dupa, da ma duc sa fac un control,ce-i sigur e sigur. Merci de raspunsuri. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #140 2011-09-06 01:34:17
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.rana pe col poate da sangerari?! eu am observat un lucru tare ciudat, in momentul in care candida recidiveaza am si o mica sangerare de o zi dar nu e spotting. asta se intampla cam la 2-3 luni, mai precis inainte cu o saptamana sa-mi vina menstruatia. apoi totul bine si frumos timp de 2-3 luni. sa fie vreo rana pe col si de aceea sa sangerez?! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #141 2011-09-06 20:46:08
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.Poate fi de la ovulatie,acea sangerare si de obicei ar trebui sa apara pe la mijlocul perioadei,intre menstre..daca nu e asa,e posibil si o rana pe col..poti merge la un control ca sa te lamuresti.. Offline #142 2011-09-07 08:25:45
Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.de ovulat nu ovulez ca iau ac.. deci iese din calcul.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|