homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.-6

#96 2008-07-21 16:01:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Help!!!!candida fira-ar mama ei sa fie.

nu ai pt.ce!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#97 2011-08-03 22:36:57

Dana155
Membru
Inregistrat: 2011-08-03

Buna.Sunt noua pe aici si am  intrebari.Am fost cu iubitul meu la doctor deoarece mi s-a descoperit ca am candida.D-na doctorita mi-a prescris ovule Canesten Gyn 3.Prima data cand l-m folosit nu mi-a curs, dar a doua oara dimineata (pentru ca il pun seara inainte de culcare) mi-a curs si am simtit mancarimi, e normal?Mentionez ca am intrerupt contactul sexual si iubitul meu foloseste unguent Nizoral uz extern.
Aceasta este a doua oara de cand fac tratament cu ovule, am mai facut cu Klion si mi-au reaparut mancarimile.Mai am o intrebare, imi cer mii de scuze ca pun prea multe intrebari, dar in cutia in care sunt ovulele Canesten Gyn 3 mai este un ovul mai mic pe folie, pentru ce este ?Nu stiu ce sa fac sa scap odata de candida, va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti.

#98 2011-08-03 23:00:49

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Nu prea inteleg mare lucru din postul tau. Ce a curs? ovulul? e normal sa curga doar nu poate sa ramana acolo. Tocmai de aceea il pui seara, ca substanta activa sa actioneze pe timpul noptii. Mancarimile nu prea sunt normale, doar daca le aveai dinainte si inca nu s-au calmat.

sunt multe cazuri in care candida reapare. Ia si fa o antifungigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca.

nu stiu despre ce ovul mai mic vorbesti, poate te lamuresc fetele care au folosit recent.

Mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-08-03 23:21:30)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#99 2011-08-03 23:14:52

Dana155
Membru
Inregistrat: 2011-08-03

multumesc mult de raspuns

#100 2011-08-03 23:21:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Cu placere! daca mai ai nelamuriri poti apela la noi cu incredere wink .

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#101 2011-08-09 12:27:03

silviabrancusi
New member
Inregistrat: 2010-09-04

in cazul in care ai candida care nu mai trece de ani de zile si faci sex protejat, aceasta se transmite partenerului?

#102 2011-08-09 14:51:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu posta in mai multe locuri; alege un mesaj, si pe celelalte sterge-le.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#103 2011-08-10 03:21:23

silviabrancusi
New member

Nu se gaseste nimeni sa imi raspunda si mie la intrebare? sad

#104 2011-08-10 03:40:36

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

silviabrancusi a scris:

in cazul in care ai candida care nu mai trece de ani de zile si faci sex protejat, aceasta se transmite partenerului?

Daca faci protejat, nu exista riscul sa se transmita la partener.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#105 2011-08-10 09:14:38

xyz29
New member
Inregistrat: 2011-07-22

Buna, nu este nimeni care sa ma ajute si pe mine cu o parere? sunt singura care am facut specia asta de candida?

#106 2011-08-10 17:52:07

silviabrancusi
New member

Merci smile

#107 2011-08-10 18:16:24

silviabrancusi
New member

Ce vroiam eu de fapt sa intreb e daca dupa un sex protejat partenerul e purtator si transmite urmatoarei candida.

#108 2011-08-10 18:18:37

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

silviabrancusi a scris:

Ce vroiam eu de fapt sa intreb e daca dupa un sex protejat partenerul e purtator si transmite urmatoarei candida.

nu.

#109 2011-08-12 13:37:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ii las link doctoressei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#110 2011-08-15 10:27:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

buuuun me have trouble tongue am o secretie putin cam abundenta si zona rosie. da, sunt sigura ca e candida. medicul e in vacanta iupiiii pentru el, pana saptamana viitoare.... mai e.
problema este ca.... am o rana la exterior neutral chiar langa perineu, cum este orificiul vaginal, partea dinspre perineu, are o fisura mica care tot sangereaza. asta de 3 zile, de cand au inceput mancarimile.
eu ce fac pana ajung la medic? ca si analizele dureaza o saptamana.... si o iau razna daca astept atat fara sa fac nimic.
am pus nidoflor, bioclin, mi-e mai bine, insa dupa ce urinez tot sangereaza putin.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#111 2011-08-15 10:54:35

moksha
Hero member

coraline a scris:

buuuun me have trouble tongue am o secretie putin cam abundenta si zona rosie. da, sunt sigura ca e candida. medicul e in vacanta iupiiii pentru el, pana saptamana viitoare.... mai e.
problema este ca.... am o rana la exterior neutral chiar langa perineu, cum este orificiul vaginal, partea dinspre perineu, are o fisura mica care tot sangereaza. asta de 3 zile, de cand au inceput mancarimile.
eu ce fac pana ajung la medic? ca si analizele dureaza o saptamana.... si o iau razna daca astept atat fara sa fac nimic.
am pus nidoflor, bioclin, mi-e mai bine, insa dupa ce urinez tot sangereaza putin.

1.  medicul are voie sa fie in vacanta si el, ca orice alt om. asta nu inseamna ca nu mai sunt alti medici la care poti sa te duci, chiar daca e perioada vacantelor.
2. esti sigura ca e candida pentru ca ai mai avut si a fost exact la fel? daca ai mai avut si a fost exact la fel, poti sa faci ce ai facut data trecuta si a functionat.
3. chestia cu rana...depinde foarte mult. cand aud rana, ma gandesc la multe lucruri. de la sifilis (nu te speria, am zis ma gandesc) la o rana provocata de contactul sexual etc. e firesc sa iti sangereze si sa te deranjeze dupa urinare.
4. daca pui nidoflor, nu o sa iti mai iasa ce trebuie la analize.

prin urmare, ai putine optiuni. ori mergi la un medic, ori te doftoricesti cu ce ai la indemana. pune betadina pe rana, vesnica crema de galbenele, fa bai locale cu ceai de musetel etc

sanatate.

#112 2011-08-15 11:08:24

coraline
Addicted member

la medic ma duc la cel la la care am asigurare prin firma, ca sa nu dau bani pe analize si consultatie.  ca sunt destul de stramtorata acum. am sunat si abia pe joi seara e ok.
da, candida am tot avut, de muulte ori, mereu aceleasi simptome, deja la recunosc imediat, insa mai putin leziunea de la exterior.
contact sexual am avut acum fix o saptamana, de vreo 2-3 zile am remarcat leziunea pentru ca aveam puncte de sange de hartie cand mergeam la baie. pe chilot nu am.

merg la medic fie ce o fi, insa stiu deja ca dureaza o saptamana chiar doua (daca face si cultura) pana ies analizele si abia vineri ajung, voiam ceva sa imi amelioreze starea. pot baga mana in foc ca e candida insa nu fac tratament pana nu merg. tot sper sa fie mancarimea de la leziune, care tinde sa se vindece cesafac
nu e rana mare, ca o zgarietura as putea spune.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-15 13:24:15)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#113 2011-08-15 12:47:00

coraline
Addicted member

de fapt, ce mi-am adus aminte acum....
acum vreo 2-3 luni am fost plecata in deplasare cu serviciul, de acolo m-am intors cu mancarimi puternice si disconfort, am presupus eu ca era candida de la sapun, ca ma spalam pe graba cu un sapun dur.
m-am dus la medic, mi-a facut cultura si analiza se secretie, mi-a zis ca arata a candida incipienta si mi-a dat tratament. am facut tratamentul, m-am simtit grozav, asta a fost. peste 2 saptamani au iesit rezultatele la analize, eram perfect sanatoasa. nici urma de candida, de nimic.

asa ca... e posibil sa ai asa simptome si de fapt sa nu ai nimic? nustiu mi s-a parut atunci ciudat rau de tot, simptomele indicau candida, el la ochi a decis ca e candida, analizele nu aratau nici o boala.

sa fie si acum oare aceeasi situatie? leziune exterioara provocata de ... ceva.. care aduce asa simptome?

analize din 15/06 cand am avut problema

Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)    15/06/2011
Celule epiteliale poligonale          relativ frecvente    
Celule epiteliale rotunde          rare    
Celule cu aspect de "clue cell"      absente    
Leucocite                                   rare    
Hematii                                 absente    
Trichomonas vaginalis                 absent    
Levuri                                 absente    
Flora bacteriana                          Normala (flora lactobacilara).    
Cultura secretii vaginale    15/06/2011
Cultura secretii vaginale          Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in aerobioza la 37 grade Celsius (Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus agalactiae, Enterococcus spp., Staphylococcus aureus, Enterobacteriaceae).

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-15 12:52:43)

#114 2011-08-15 13:01:21

moksha
Hero member

coraline a scris:

de fapt, ce mi-am adus aminte acum....
acum vreo 2-3 luni am fost plecata in deplasare cu serviciul, de acolo m-am intors cu mancarimi puternice si disconfort, am presupus eu ca era candida de la sapun, ca ma spalam pe graba cu un sapun dur.
m-am dus la medic, mi-a facut cultura si analiza se secretie, mi-a zis ca arata a candida incipienta si mi-a dat tratament. am facut tratamentul, m-am simtit grozav, asta a fost. peste 2 saptamani au iesit rezultatele la analize, eram perfect sanatoasa. nici urma de candida, de nimic.

asa ca... e posibil sa ai asa simptome si de fapt sa nu ai nimic? nustiu mi s-a parut atunci ciudat rau de tot, simptomele indicau candida, el la ochi a decis ca e candida, analizele nu aratau nici o boala.

sa fie si acum oare aceeasi situatie? leziune exterioara provocata de ... ceva.. care aduce asa simptome?

analize din 15/06 cand am avut problema

Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)    15/06/2011
Celule epiteliale poligonale          relativ frecvente    
Celule epiteliale rotunde          rare    
Celule cu aspect de "clue cell"      absente    
Leucocite                                   rare    
Hematii                                 absente    
Trichomonas vaginalis                 absent    
Levuri                                 absente    
Flora bacteriana                          Normala (flora lactobacilara).    
Cultura secretii vaginale    15/06/2011
Cultura secretii vaginale          Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in aerobioza la 37 grade Celsius (Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus agalactiae, Enterococcus spp., Staphylococcus aureus, Enterobacteriaceae).

sigur nu te-ai dat cu nici un fel de crema, cremuta, lotiune, ceva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.