Practicati sexul anal?-24
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Practicati sexul anal?
nu neaparat. poate a vrut ea sa ii ofere ce isi dorea iubitul meu pofteste la sarmale si nah, a trebuit sa ii gatesc -- nu inseamna ca ma forteaza sa gatesc felul ala de mancare
just4you, ia zi, cum fu? personal nu ma simt atrasa de idee, nu-mi pot da seama ce placere ar putea fi :f?rbryllad: chiar sunt atatia centri nervosi acolo..? nu cred, deci care-ar fi placerea..? :f?rbryllad:
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
passenger a scris:nu neaparat. poate a vrut ea sa ii ofere ce isi dorea iubitul meu pofteste la sarmale si nah, a trebuit sa ii gatesc -- nu inseamna ca ma forteaza sa gatesc felul ala de mancare
pai nu te forteaza insa te simti tu obligata sa-i gatesti sarmalele.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- passenger
- Addicted member
e un fel de-a spune, de fapt vreau eu sa ii fac pt. ca stiu ca-i plac asa s-a exprimat ea
- aditza yedutza
- New member
- De la: Tulcea
- Inregistrat: 2008-12-03
am zis ca nu am sa fac asa ceva niciodata si tot se tinea puiu' de capu' meu,ca o sa.mi placa,bla bla bla...si m.am lasat convinsa.deoarece mereu se grabeste...sau de data asta poate era doar emotionat ca treaba sa iasa bine ca doar imi promisese,am zis ca mooor de durere...a vazut si m.a inteles...a doua oara iar asa ca o sa fie altfel ca data trecuta s.a grabit etc...si m.a alintat si m.a pupat...am ramas surprins placuta sa constat ca.mi facusem o idee total gresita despre sexul oral...da' aveam si motive avand in vedere prima experienta...acu' mai facem din cand in cand mai mult la cererea lui ca daca ar fi dupa mn as putea trai si fara
viata este viata si trebuie traita asa cum e pt ca ni s.a dat fara sa cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!
- passenger
- Addicted member
aici se discuta despre sexul anal, nu oral.
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
poate sunt eu de moda veche dar mie mi se pare o prostie sexul anal.....din cate stiu eu anusul nu este un organ sexual....nu stiu, n-am incercat si nici nu vreau sa incerc
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
eu n-am incercat, dar n-am o parere oripilanta despre sexul anal...probabil candva poate o sa incerc....mie nu mi se pare aiurea nimic ce tine de sexul intre 2 parteneri care se iubesc...
- just4you
- New member
- Inregistrat: 2009-01-13
cum spuneam.....nimik nu e interzis intre 2 tineri care se iubesc....fiecare face ce vrea in viata lui particulara...si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea...nu
Tot ce nu ma ucide ma face mai puternica!!!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
exact avem fiecare damblaua lui
- just4you
- New member
- Inregistrat: 2009-01-13
)
Tot ce nu ma ucide ma face mai puternica!!!
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
da..e clar ca fiecare este liber sa faca ce vrea...si io n-am niciun fel de problema cu niciun fel de sex...numai ca ma deranjeaza ideea in general...de a face ceva pentru ca asa isi doreste EL ...(n-am tipat)
baby Dragos
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
andrulina a scris:eu n-am incercat, dar n-am o parere oripilanta despre sexul anal...probabil candva poate o sa incerc....mie nu mi se pare aiurea nimic ce tine de sexul intre 2 parteneri care se iubesc...
Si eu impartasesc parerea andrulinei.
Fericita mamica de Aida Maria!
- nikko20
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-03
mie una mi se pare aiurea ideea de sex anal va dati seama ca baietii isi doresc lucruri de-astea, eu una nu am facut si nici nu o sa fac insa nu ii condamn pe cei care fac cu toate ca am auzit de persoane care au facut si nici macar nu s-au documentat de ceea ce inseamna sex anal, igiena etc.e o vorba sa nu zici niciodata/niciodata, acum ceva timp asa ziceam si eu de sex oral dar cand iubitu' mi-a facut si am vaz ce bine e am vrut sa ii fac si eu lui dee daca iubesti o persoana....insa sex anal nu o sa fac si iubitul meu intelege asta..fiecare cu limitele lui. Apropo sexul anal cica se practica f mult in trecut pt ca barbatul se simtea bine ..si femeia nu ramanea gravida:(( nasol...
"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Mai, cu placerea anala... eu am prietene care mi-au zis ca ai super orgasm de la sexul anal, deci placere ne revine si noua, fetelor tre sa stie ei cum sa ne ia... asta al meu n-are rabdare, da' il fac eu sa aiba rabdare inainte sa ma pronunt ca-mi place sau nu. Ceva de pozitii care sa favorizeze penetrarea usoara si nedureroasa aveti idei? Noi am incercat doar pe la spate... si o data a gresit gaura si s-a infipt in fund ca in vagin si am sarit 5 metri in sus si el cica ''ce, te doare?'' -- ''pai da, idi, ca nu acolo trebuia sa o bagi'' -- ''ah, scuze.. da' uite, vezi ca intra?''
Auzisem eu ceva cum ca pe o parte e mai ok... pareri, sugestii?
- Stef
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-12
Pink, pozitii favorabile exista dar depind de la persoana la persoana. N-am timp chiar acum sa dau detalii dar voi edita in juma de ora cam asa cu mai multe lucruri asupra subiectului.
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
hugsy... te astept cu detalii
- Stef
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-12
sorry ca am uitat m-am luat cu alte alea si m-am bagat la somn. Cam de dimineata sa vorbesc despre sex but here it goes
In primul si primul rand pentru sex anal trebuie comunicare! Daca nu discutati unul cu celalalt la inceput pentru a va coordona atunci n-o sa fie usor. Orice durere trebuie comunicata, orice dorinta de a incetini sau a sta pe loc trebuie comunicata si partenerul ar fi bine sa si asculte.
In al doilea rand dar la fel de important precum primul: lubrifiant! Din experienta, lubrifiantii normali si in special saliva nu sunt suficient de buni pentru ca nu tin suficient de mult. Pentru sex anal trebuie lubrifiant pentru sex anal cu efect indelungat si poate chiar cu efect relaxant pentru muschi. Se gaseste in sex-shopuri dar daca esti prea rusinoasa se poate da si comanda prin posta sau curierat rapid in mod foarte discret, pachet impachetat in hartie mata fara sa scrie nici macar pe factura ce cumperi.
In al doilea rand, nu se baga direct ca un cutit in branza. Intai se pregateste terenul cu un pic de fingering. In primul rand unghiile trebuie sa fie taiate! Tesutul din acea zona este foarte sensibil si daca il zgarii putin cu o unghie o saptamana cel putin nu te mai apropii de zona aia Revenind la fingering... nu va zgarciti la lubrifiant si incepeti incet incet pana ajungeti la 2-3 degete. Nu va grabiti deloc. Rabdarea e un mare factor in chestia asta.
Odata ce simtiti ca muschii s-au relaxat suficient incat degetele sa se miste cu usurinta, purcedeti la stadiul al doilea si anume penetrarea propriuzisa. Pentru asta, din nou, este nevoie de mult lubrifiant atat pe penis cat si pe anus cat si putin pe interior. De multe ori lipsa de lubrifiere apare catre capatul penisului sub preputz asa ca aveti grija ca acea zona sa fie lubrifiata bine. Ca pozitii sunt mai multe care sunt cateva care sunt recomandate: a) "pe la spate" este o pozitie practicata de multi si multi in ceea ce priveste sexul anal Asta deoarece, evident, face locul cu pricina foarte accesibil. Preferabil, penisul trebuie sa intre putin de sus, nu pe orizontala, pentru o penetrare cat mai lina si fara incidente. De asemenea aveti grija ca penisul sa fie centrat inainte sa inceapa sa impinga deoarece daca impinge pe langa poate sa faca "stricaciuni" sau chiar sa intre pe unde nu trebuie. Nu e cazul sa va mai spun ca ce se apropie de fund nu se duce la pasarica sau dai de o infectie de toata frumusetea
b) In "Lingurita" ( stiti voi.. pe o parte amandoi cu el in spate ) este de asemenea ceva mai usor pentru uni. Este o pozitie comfortabila pentru amandoi partenerii si permite un control foarte bun asupra vitezei de penetrare ( care pentru unele femei trebuie sa fie foarte mica si controlata la inceput ). Partea proasta la pozitia asta este ca nu ai vizibilitate asupra ce faci ca barbat si poti sa mai dai " pe langa". La asta, daca puteti, ajutati barbatii pentru ca asta, spre deosebire de cealalta, nu e asa usor de nimerit mai ales cand e lubrifiant pe acolo si aluneca.
c) Asta nu cred ca poate sa fie chiar "misionarul" ca denumire dar o vom numi "misionarul" chiar si asa cu adaugirea ca femeia sta pe spate dar cu fundul cat mai sus si cu picioarele spre cap. Asta ofera vizibilitate, confera un unghi bun de penetrare si ofera un control moderat asupra vitezei de penetrare.
d) "podul de piatra" ( inventat de mine numele dar nu pretind ca eu am inventat-o ) pozitie in care barbatul sta pe spate iar femeia sta deasupra lui cu spatele in maini si in picioare coborand incet pe "membru". Asta e preferata de unele femei pentru ca le confera control complet asupra vitezei si unghiului dar poate fi extrem de incomfortabila pentru ea mai ales daca penetrarea dureza mai mult.
Fara rabdare din partea partenerului nici una dintre pozitii nu vor merge asa ca ..
Si da, ca femeie poti avea orgasm doar din sex anal si stimularea anala in timpul actului sexual poate amplifica orgasmul considerabil si asta e testat si confirmat de mai multe ori. O fi subiect tabu dar pe mine nu prea ma intereseaza. Fac ce imi face placere mie si partenerei mele fara nici o rusine. Intradevar sa fortezi pe cineva sa faca orice e o tampenie dar in cazuri de genul acela oricum singura solutie viabila este sa il trimiti la ma-sa acasa.
Ar mai fi cateva dar momentan ajung asta ca e prea devreme pana si pentru mine sa scriu prea mult pe aceasta tema Sper sa te ajute.
- dollbaby
- New member
- Inregistrat: 2009-01-14
nici nu ma gandesc la asa ceva,mi se pare atat de scarbos!!!!bleeec
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|