homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Practicati sexul anal?-25

#457 2009-01-16 18:03:00

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: Practicati sexul anal?

offtopic  Hugsy , te-ai gandit sa scrii un ghid despre sex ? smile  talent ai smile experienta, banuiesc ca da... tongue

#458 2009-01-17 00:34:34

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Hugsy, mersi mult pentru sfaturi. puss De comunicare nu ducem lipsa, problema mai mare e la rabdarea lui smile Bine, nu e la modul ''pune fundul in sus ca facem cum zic eu'' lol daca nu vreau sau ma doare, s-a oprit de fiecare data.
Cu degetele nu am probleme... unul cel putin e foarte ok, nu ma deranjeaza, nu ma doare.

Ar mai fi o problema mai ... delicata smile ce te faci cu fecalele? Daca excluzi clisma din discutie, cum te asiguri deci ca nu ai probleme de genul asta? Ca placut n-are cum sa fie oricum ai intoarce-o smile
Daca mai ai sfaturi, post it! Please! smile

#459 2009-01-17 09:54:26

Stef
Full member
Inregistrat: 2008-09-12

Pentru asta exista mai cateva "practici"..desi nici una nu e tocmai asociata cu o partida nebuna de sex tongue

1. Vei fi destul de curata la cam 30 de minute dupa ce ai scaun. Cam nasol sa programezi... dar asta ar fi una din optiuni smile Este practicata de multi si de cele mai multe ori are rezultate ok. Se mai pot intampla accidente! Asta e big_smile

2. Clisma de care vorbeai tu. Desi este detestata de multi, este pe departe cea mai igienica si practica solutie si daca este privita dintr-o perspectiva mai optimista chiar nu e mare lucru. Exista multe preconceptii care fac ca aceasta metoda sa fie atat de putin utilizata. Pompite se gasesc in sex-shopuri si in magazine de unelte medicale ( cam tampita de numire dar nu imi vine acum cum se numesc ) si sunt extrem de usor de utilizat. Dupa utilizarea lor trebuie sa astepti cca. 20-30 de minute sa se relaxe muschii si sa reabsoarba ce-a mai ramas pe acolo. ( mare atentie sa nu pompezi prea multa apa ... te opresti cand te simti plina sau la primul semn de durere deoarece daca treci peste pragul ala poate cauza dureri stomacale care o sa iti anuleze planurile. Nu e nimic grav ( ar deveni decat in cazuri extreme ) dar suficient incat sa iti treaca cheful de orice.

3. Popularul "verificat cu degetul". Simplu si eficient si folosit de multi. Partea proasta e ca folosind aceasta metoda practic nu rezolvi nimic .. ci doar vezi daca e "clear" sau nu.

In afara de clisma nu exista alta metoda de a te asigura ca e curat. Imi pare rau. Probabil nu ti-am zis nimic nou dar cam asta e.

@anda.. nu stiu.. poate.. nu sunt sigur ca am destula experienta. Sunt inca mic.

#460 2009-01-17 11:04:17

LadyPink
Platinum member
Site

Hugsy, mersi mult inca o data! Ma gandeam eu ca nu sunt si alte metode, da' am zis sa intreb smile sa vedem cum iese astazi, poate mai facem o incercare si vin si va spun smile

#461 2009-01-18 18:56:40

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

mi se pare aiurea sa pierzi atata timp si stres cu clisme si alte practici care  iti pot dauna tie ca femeie plus ca accidentele nu sunt 'placute" si pana te pregatesti, mai stai 30 de minute iti piere pofta de sex iar daca nu iti piere in timpul operatiunii cand trebuie sa fii atent ,te gandesti numai la ce o sa faci..etc eu una nu o sa fiu convinsa de asa ceva si nu sunt genul de persoana "incuiata la minte" si am o intrebare pt cei care practica o faceti fara prezervativ??? pai el se poate alege cu o infectie frumusica de la bacteriile existente in anus...Eu prefer sa caut placere in alte moduri.asta nu inseamna ca ii condamn pe altii fiecare face ce vrea...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Publicitate

loading...

#462 2009-01-18 19:30:10

Stef
Full member

Majoritatea celor care practica aceasta forma de sex in mod regulat cunosc riscurile, cum sa se protejeze si cum sa o faca pentru a nu dauna nimanui. Daca ar fi altfel, nu ar putea sa o faca intr-un mod regulat.

#463 2009-01-29 10:15:02

Lililala
New member
Inregistrat: 2009-01-28

ioana_4 a scris:

e unul din putinele lucruri pe care am zis ca n-o sa le fac niciodata.prima data pt ca nu suport durererile si cu atat mai putin sa mi le provoc de bunavoie, in al doilea rand pt ca mi se pare ca m-ar transforma in jucaria lui sexuala, oricat de tandru, bla, bla ar fi..ma face sa rad ideea asta cu tandretea in legatura cu sexul anal..cum zicea si iubitul meu, asta nu e pt relatia pe care o avem noi..a facut o cu d-alea de statea cu ele pt ca nu gasea nimic mai bun .

Eu am incercat sexul anal cu iubitul meu, si mi se pare absolut normal sa o facem cand avem chef. Cu tot respectul fata de iubitul tau...Daca intr-o relatie exista retineri si tabuuri, atunci ceva nu este in ordine. Faptul ca faci sex anal, si vai Doamne, iti mai si place, nu devii o "d-alea de statea cu ele pt ca nu gasea nimic mai bun"

Parerea mea....

Ultima oara a fost editat de Lililala (2009-01-29 10:15:39)

The !! will be whatever we make it wink

#464 2009-01-30 01:08:07

LadyPink
Platinum member
Site

Si daca esti o curva in pat care-i problema? Nu inseamna ca te imbraci cu o fusta de 2 palme si te duci pe autostrada la agatat tiruri! Sa fim seriosi, gandirea de genul asta nu poate decat sa dauneze unei relatii sexuale. Nu are cum sa te transforme nimeni intr-o jucarie sexuala daca tu nu vrei asta! Jucarie sexuala si subminata si pe post de "sclava" esti si atunci cand ti-o trage pe la spate, nu? Dar banuiesc ca asta nu-ti displace...

#465 2009-01-30 01:26:28

skumpi
Vizitator

prima data o sa incerc cu un morocv rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

#466 2009-01-30 11:03:27

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Lililala a scris:

ioana_4 a scris:

e unul din putinele lucruri pe care am zis ca n-o sa le fac niciodata.prima data pt ca nu suport durererile si cu atat mai putin sa mi le provoc de bunavoie, in al doilea rand pt ca mi se pare ca m-ar transforma in jucaria lui sexuala, oricat de tandru, bla, bla ar fi..ma face sa rad ideea asta cu tandretea in legatura cu sexul anal..cum zicea si iubitul meu, asta nu e pt relatia pe care o avem noi..a facut o cu d-alea de statea cu ele pt ca nu gasea nimic mai bun .

Eu am incercat sexul anal cu iubitul meu, si mi se pare absolut normal sa o facem cand avem chef. Cu tot respectul fata de iubitul tau...Daca intr-o relatie exista retineri si tabuuri, atunci ceva nu este in ordine. Faptul ca faci sex anal, si vai Doamne, iti mai si place, nu devii o "d-alea de statea cu ele pt ca nu gasea nimic mai bun"

Parerea mea....

lol cand am scris asta, eram cu fostul. oricum parerile nu mi le-am schimbat si tot cred ca nu o sa fac asta niciodata, dar nu pt ca m-ar transforma intr-o c..., ci doar pt ca nu imi place

ladypink a scris:

Si daca esti o curva in pat care-i problema? Nu inseamna ca te imbraci cu o fusta de 2 palme si te duci pe autostrada la agatat tiruri! Sa fim seriosi, gandirea de genul asta nu poate decat sa dauneze unei relatii sexuale. Nu are cum sa te transforme nimeni intr-o jucarie sexuala daca tu nu vrei asta! Jucarie sexuala si subminata si pe post de "sclava" esti si atunci cand ti-o trage pe la spate, nu? Dar banuiesc ca asta nu-ti displace...

poate chiar imi displace

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-01-30 11:08:59)

#467 2009-01-30 12:31:33

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

LadyPink a scris:

Si daca esti o curva in pat care-i problema?

legat de ce a zis LadyPink, mi-am amintit ceva. cica femeia adevarata tre sa fie doamna in societate, gospodina in casa, si curva in pat. E o vorba pe care am auzit-o si eu si cu care sunt intr-o oarecare masura de acord. Oricum..ramane la alegerea fiecaruia wink

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#468 2009-01-30 12:55:50

LadyPink
Platinum member
Site

ioana_4 a scris:

poate chiar imi displace

Iti displace sau nu? Curioasa cum sunt, as vrea sa stiu de ce ti-ar displacea pozitia pe la spate... daca poti sa ne spui, normal.

#469 2009-01-30 13:00:34

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

LadyPink a scris:

ioana_4 a scris:

poate chiar imi displace

Iti displace sau nu? Curioasa cum sunt, as vrea sa stiu de ce ti-ar displacea pozitia pe la spate... daca poti sa ne spui, normal.

smile nu prea imi place sa vorbesc despre sex pe un forum decat la modul general, asa ca prefer sa nu comentez.. sorry smile

#470 2009-01-31 00:00:06

LadyPink
Platinum member
Site

nu-i nimic, nicio suparare smile eram doar curioasa care-i treaba, pari foarte vehementa si cand cineva e vehement intr-o directie, as vrea sa-i stiu si motivele, atata tot!

#471 2009-01-31 18:46:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

parerea mea e ca nu ai cum sa spui ceva ca nu iti place pana nu incerci.
desi anal n`as incerca nici eu, nu pt ca  poate "nu mi`ar placea" dar, exista riscuri si riscuri...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#472 2009-02-02 02:52:53

Stef
Full member

Mrrrr. smile E o chestie normala in ziua de azi. Nu pentru toti ce-i drept dar pentru destui. Am zis-o de 10 de ori si o repet: daca e facut cum trebuie e si curat si sigur si nedureros ( in cele mai multe cazuri deoarece uneori pur si simplu exista incompatibilitate ). Tot respectul pentru persoanele care o fac si pentru persoanele care nu o fac. Nu prea ii inghit pe cei care judeca, atata tot.

#473 2009-02-03 20:32:48

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

Sexul anal nu am nimik impotriva lui. Am incercat 1 singura data si asta zilele astea. nu a fost dureros delok a fost chiar usper ok mi-a plakut mult. Odata ce tii la persoana cu care esti nu cred ca ar trebui sa existe anumite inhibitii ca daca ca daca si etc. Plusul care il am eu este ca am un prieten pe nota 10. foarte intel;egator si foarte gingas si foarte foarte atent. Si datorita la asta am simt foarte libera si la sexul obisnuit si la cel anal si chiar si  la cel oral..

#474 2009-02-03 20:54:20

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

OFF, eu nu inteleg cum poate sa nu fie dureros. Am incercat din curiozitate si pentru ca deja avusesem orgasme in acea zona cu degetul, dar doaaare! Iar cu lubrifiant ai impresia ca are asa..efect laxativ... Nu stiu...iar daca mai ai si prieten "dotat", saracutul, va ramane doar la deget..in my case lol

#475 2009-02-03 21:31:06

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

stelutza
pe mine una nu m-a durut delok. la sfirsit a fost un pic de singe dar a fost destul de ok. ma rog al inceput eram si noi la faza de deget ma rog eu virgina nu a incercat prea multe. apoi am  scapat d einhibitii si a fost destul de super big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.