|
Nu esti logat.
Practicati sexul anal?-33#609 2009-03-25 11:04:00
Re: Practicati sexul anal?"15. la incalcarea regulilor se primeste warn. daca regulile sunt incalcate de 2 ori se primeste ban o zi. daca si dupa ban de o zi regulile sunt in continuare incalcate se primeste ban 2 zile. urmind ca pentru urmatoarele abateri ban-ul sa fie de o luna, apoi 2 luni. Daca si dupa ban 2 luni se incalca regulile ban-ul va fi permanent." Offline #610 2009-03-25 11:21:19
Re: Practicati sexul anal?
james are 2 mesaje consecutive pentru ca am sters eu postul dintre cele doua. Come play my game. Offline #611 2009-03-25 11:29:26
Re: Practicati sexul anal?s-a verificat si asa e. deci banul lui James e ridicat Offline #612 2009-03-25 11:56:05
Re: Practicati sexul anal?camysh!! scuze ca ma bag dar altcineva aici http://forum.anticonceptionale.ro/t2270 … tate-.html are posturi consecutive la 4 minute 33 si 34.... sau warn-urile se acord in functie de numarul de posturi? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #613 2009-03-25 12:04:33
Re: Practicati sexul anal?Am avut un proiect foarte mare... un forum foarte cunoscut de la noi, cu sute de utilizatori activi şi o grămadă de ?ncălcări ale regulamentului. ?nsă, ce am ?nvăţat din asta (pentru că m-am ocupat eu de administrarea lui): regulamentul e doar ?guidelines?, nu literă de lege, iar aplicarea lui se face cu bun simţ şi interpretare. Dacă am avut ban pentru că anumite persoane au făcut tot posibilul pentru a mă irita şi a le spune drept ?n faţă nişte lucruri adevărate (nu jignesc gratuit), e ok, human error, nu s-a ştiut exact a cui e vina. Acum, iau ban pentru post consecutiv, care de fapt nu e consecutiv (mereu editez, nu postez niciodată c?nd ştiu că pot face asta, pe niciun forum). Adică, Andra123 a postat off-topic repetat şi cu jigniri la adresa celor care sunt on-topic şi nu primeşte niciun warn. ?n schimb, cei care-şi văd de treaba lor, primesc, pentru că sunt la subiect. Ei, ce zici? Human error, da, din nou. ?nsă trebuie să-ţi dai seama c?nd greşeşti şi dacă ai omis ceva sau ai judecat greşit problema, să o ?ndrepţi. Dacă aveam mai multă tragere de inimă şi chef să ridic nivelul calitativ al comunităţii, făceam c?teva sugestii administratorului, ?nsă din păcate, vreau să fiu doar un forumist tratat corect. Trec cu vederea interpretări greşite făcute de moderatori, sunt şi ei oameni. ?nsă vreau ca vigilenţa lor peste măsură să se aplice ?n cazul tuturor, nu doar celor care au păreri şi punct de vedere ce nu coincid cu cele proprii. Ultima oara a fost editat de James (2009-03-25 12:05:26) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline Publicitateloading...
#614 2009-03-25 12:11:28
alexa, nu se tine cont de numarul de posturi. dar, cum am mai spus, se intampla sa nu vedem peste tot, ca nu suntem roboti. uite, andrulina a primit warn si are multe posturi... acuma nu ma apuc sa dau warn pt un needitat de acum o luna. dar cand sesizez, dau. in plus, stiti bine ca exista butonul de raportare pe care il puteti folosi cand observati nereguli. Offline #615 2009-03-25 12:17:30
Re: Practicati sexul anal?Eu am raportat-o pe Andra123 pentru off-topic repetat (nu scrie nicăieri că acesta ar fi pedepsit, dar am observat că moderatorii se bagă atunci c?nd cineva este off-topic şi deturnează discuţia) şi injurii aduse la adresa forumiştilor, dar nu s-a făcut nimic. Măcar a primit cineva raporturile? Ultima oara a fost editat de James (2009-03-25 12:18:59) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #616 2009-03-25 12:21:45
Re: Practicati sexul anal?da, le-am primit. Offline #617 2009-03-25 12:25:05
Ultima oara a fost editat de James (2009-03-25 12:25:32) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #618 2009-03-25 13:00:49
de asta ce zici? sunt cuvintele tale. Offline #619 2009-03-25 13:05:27
Re: Practicati sexul anal?uff. hai sa facem pace si sa isi vada fiecare de job-ul lui. nu e okay sa ne tot impungem si sa gasim argumente & contraargumente. daca cineva a zis o anume propozitie care denota un deficit de neuroni, e bine sa lasam situatia asa cum e..daca tot suntem 'deschisi la minte'. nu e frumos ca dupa ce ne lauda cineva, sa demonstram contrariul. Come play my game. Offline #620 2009-03-25 13:08:30
Prefer să fiu şi eu pedepsit (dacă tot sunt băgat ?n aceeaşi oală, ?n ciuda diferenţelor vizibile, dintre replicile ei şi ale mele), dec?t să scape ea nepedepsită. Se crede pe tarla şi are impresia că moderatorii sunt de partea ei, că e imună la penalizări... Ultima oara a fost editat de James (2009-03-25 13:09:37) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #621 2009-03-25 13:08:42
Re: Practicati sexul anal?doamne pe forumul asta e mai ceva ca la politie Offline #622 2009-03-25 14:06:21
Re: Practicati sexul anal?James cand e vorba de replici mai "cumintele" incercam sa rezolvam fara sanctiuni. iar cand e vorba de chestii mai "acide" reactionam conform regulamentului. stii bine ca si tie ti-a fost atrasa atentia de destule ori pana la prima sanctiune. Offline #623 2009-03-25 14:51:49
Re: Practicati sexul anal?si eu zik ...asa ca parere daca vreti si off-topic...sa incerce moderatorii sa penalizeze in mod echitabil...pentru ca daca unii scapa fara warnuri si altii le iau cat ai zice peste o sa se iste discutii ...pentru ca se percep ca pe niste diferente intre membrii...si nu cred ca asta se doreste baby Dragos Offline #624 2009-03-25 16:21:43
Re: Practicati sexul anal?delia!! hotul neprins negustor cinstit, nu? eu am dat exemplu clar de postare dubla si INCA nu s-a facut nimic. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #625 2009-03-25 16:25:21
... nu esti normala ....m-am kk.. pe mine de ras baby Dragos Offline #626 2009-03-25 16:29:58
vezi ca esti la topic d sex anal Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #627 2009-03-25 17:10:59
Re: Practicati sexul anal?Noi am avut cateva incercari in trecut si ne-am simtit amandoi bine, desi nu am terminat ceea ce incepusem. Apoi ne-am orientat mai mult pe sex oral si in prezent, ba chiar dupa ce am sa scriu mesajul acesta, am sa ii propun iubitului sa revenim la ceea ce am abandonat in urma cu ceva timp. Imi suna incitant si sunt convinsa ca in ciuda micutelor inconveniente o sa iasa bine. Cred ca de-a lungul timpului relatia sexuala trebuie si ea sa evolueze, adica nu putem sa imbatranind in pozitia misionarului, ar fi prea monoton. Atunci cand doua persoane se iubesc nu intra in discutie dezgustul. Cel putin la noi nu. A trece la un alt nivel implica, de asemenea, maturitate. Adica, mai exact, maturizarea relatiei. Intai am inceput frumos ca toata lumea cu jocurile, apoi am trecut la fapte, apoi la oral si abia astept sa trecem la anal. Intotdeauna sunt gata sa experimentez mai mult alaturi de cel pe care il iubesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|