|
Nu esti logat.
Credeti in fidelitate?-2#20 2009-02-02 02:44:57
Re: Credeti in fidelitate?eu una nu stiu ce sa cred, mai intai sa gasesc barbatul asta pentru care sa fiu soarele si luna cum vorbiti voi asa frumos ca pana acum nu s-a ivit ocazia nici macar de o relatie cu cineva ori am fost eu ghinionista ori am avut tot iubiri imposibile nu stiu, dar eu una as fi fidela 100% Offline #21 2009-02-02 04:42:01
Re: Credeti in fidelitate?eu nu cred......... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #22 2009-02-02 05:40:48
Re: Credeti in fidelitate?Pentru mine si iubitul meu sexul inseamna intimitate si il consideram aproape sacru. Nu cred ca m-ar insela, daca chiar ar gasi o alta fata care sa fie dragostea vietii lui atunci ne-am desparti frumos si civilizat, cu toate cartile pe fata. Si eu as face la fel, nu cred ca are sens sa inseli, sincer nu vad de ce... Pe de alta parte daca as afla ca m-a inselat... o cravata cubaneza fara regrete. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #23 2009-02-02 14:54:57
Re: Credeti in fidelitate?mey...credeam odata...cand eram tanara si,,proasta,,...mi-am asteptat exul 6 ani sa se intoarca din strainatate,crezand ca-mi este fidel....s-a intors intr-adevar,cand i-am spus ca divortam,a venit cu alta dupa el si gravida.....daaaaa.fidelitate...oare exista? poate...eu am fost fidela fiecarei relatii....acum,de cand cu austriacul,am incercat sa iert ,,barbatii,,si sa-i dau crezare...din pacate ,m-a inselat si el cat am fost plecata in tara...l-am iertat,ceea ce eu nu am facut-o niciodata,dar nu am mai avut incredere in el...si de aceea,cand a fost...l-am parasit,iubindu-l... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #24 2009-02-02 15:01:11
Re: Credeti in fidelitate?eu nu mai bag mana in foc pentru nimeni... one day we're gonna get somehow... Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-02 15:10:37
Re: Credeti in fidelitate?cred in fidelitate They can because they think they can. Offline #26 2009-02-02 21:42:55
Re: Credeti in fidelitate?eu nu stiu ce sa zic... cred in fidelitate, am incredere in iubitul meu si in mine dar sa stiti ca mi s-au intamplat 2 lucruri de 2 ani de cand sunt cu el.. o data dupa vreo cateva luni el tot o cauta pe una si se purta cu mine aiurea se imbata si multe altele...pana m-am enervat eu si ne-am despartit timp de o luna iar eu am fost cu altul luna asta..toate bune si frumoase dar ne-am dat seama ca ne iubim si ne-am impacat: el s-a schimbat complet si am uitat totul, pana cand anul trecut la banchetul lui se zvoneste ca s-ar fi sarutat cu o tipa...nu e nimic sigur pt ca el a baut prea mult si cica nu mai stie mare lucru am hotarat sa-l iert dar pt ultima data si el stie f bine asta. acum ne e foarte bine..el e la bucuresti la fac si chiar avem incredere unul in altul ca altfel nu ar merge relatia la distanta... eu asa cred, fidelitatea exista chiar daca mai exista persoane care mai calca stramb o data in viata. daca te inseala o data asa cum a fost la mine (eu consider decat faza cu sarutul inselat ca o cauta pe aia nu e mare lucru..) daca il iubesti si crezi in el ca se va schimba e bine sa-l ierti ca orice om merita o sansa. eu cred asta si d'aia l-am iertat.avem 2 ani acum si ne este f bine Ultima oara a fost editat de alllina (2009-02-02 21:43:53) Offline #27 2009-02-02 21:52:18
Re: Credeti in fidelitate?nu cred in fidelitate, femeia/barbatul nu sunt facuti ca sa fie adepti monogamiei, si nu neaparat faptul ca partenerul are un act sexual in afara cuplului deranjaza, ce e mai durerosa e minciuna care inconjoara acel act sexual ..... si omul e pana la urma e un animal iar daca vede o "prada" ravnita eu sunt sigura ca rezista greu tentatiei de a o avea. si pana la urma degeaba mi-e fidel cu trupul daca gandul lui e la ce i-ar face uneia sau alteia Offline #28 2009-02-02 22:07:30
Re: Credeti in fidelitate?Nici eu nu cred in fidelitate si mi-e mai bine asa, o sa am o dezamagire muult mai mica atunci cand se va intampla... Offline #29 2009-02-02 22:21:29
Re: Credeti in fidelitate?
Nu, tocmai asta m-a mirat, persoana care mi-a spus asta e fidela dar a avut parte numai de relatii in care celalat era infidel. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-02-02 22:24:24) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #30 2009-02-03 08:03:38
Re: Credeti in fidelitate?Cum definiti fiecare din voi inselatul? Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #31 2009-02-03 10:25:20
mi s-a facut pielea de "gaina" cand am citit.... sunt de acord cu tine...
pt mine de la sarut incolo inseamna inselat Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2009-02-03 10:26:10) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #32 2009-02-03 10:27:07
Re: Credeti in fidelitate?inselat moral : canditi inseala increderea, asteptarile, te minte in fata` #33 2009-02-03 10:31:36
Re: Credeti in fidelitate?Anka prea il ierti tu nu`i bine asa` pt ca inselatu nu implica numa un sarut sau sex...k nu`i pica aia din cer in pat si pana sa ajunga acolo is mai multe chestii... te minte pe tine... te duce cu zaharelu etc etc... cand se inseala ii clarrrrrrrr ca ceva scartatie rau de tot si asta conteaza cel mai mult` #34 2009-02-03 10:35:57
Re: Credeti in fidelitate?skumpi nu ii iert multe, o singura chestie i-am iertat-o fara sa "cer ceva in schimb " , si asta pt ca eram la inceput si nu credeam ca ajungem atat de departe Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #35 2009-02-03 10:38:55
Re: Credeti in fidelitate?Eu cred ca intra in categoria inselat orice act/gest/comportament fata de o persoana de sex opus care ar trece de limita prieteniei/amicitiei si despre care eu nu m-as simti in largul meu sa vorbesc cu iubitul. Adica ceva care m-ar face sa ma simt jenata daca ar trebui sa-i povestesc lui Offline #36 2009-02-03 10:48:03
nu am scris bine #37 2009-02-03 10:54:17
consider ca orice are dreptul la a 2'a sansa, iar daca el ar face prostia asta, dar ar venii la mine in genunchi plangand si vazandu-se ca ii pare rau din tot sufletul, l-as ierta.... dar numai si numai asa Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #38 2009-02-03 12:30:47
Re: Credeti in fidelitate?mda © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|