|
Nu esti logat.
Credeti in fidelitate?-3#39 2009-02-03 12:40:33
Re: Credeti in fidelitate?eu vreau sa cred ca mai exista si oameni fideli (desi e posibil sa ma imbat cu apa rece )...la noi, cel putin momentan, nu se pune problema de asa ceva...si sper sa nici nu fie vreodata cazul...iuby meu e destul de matur si experimentat la varsta lui incat sa faca prostia sa dea cu sutul la relatia noastra frumoasa pentru o "partida"...dar daca o sa o faca vreodata...o sa-i platesc cu aceeasi moneda http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #40 2009-02-03 14:28:53
Re: Credeti in fidelitate?
si al meu gandeste ca mine deci ne potrivim Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #41 2009-02-03 15:01:37
Re: Credeti in fidelitate?io n-as ierta infidelitatea e clar...am un orgoliu mulllt prea mare...cred in fidelitate...ca notiune dar nu bag mana-n foc pt nimeni...inclusiv pt mine baby Dragos Offline #42 2009-02-20 06:01:42
Re: Credeti in fidelitate?asta da intrebare. 2 relatii am avut si am fost fidel in aman2....insa despre cele 2 partenere ce sa zic mi`au fost infidele si nu inteleg dc sunteti asa lase si puteti incheia o relatie cand trebuie dar puteti in schimb sa ajungeti sa inselati f usor ( Alone Don`t Like Company ) Offline #43 2009-02-20 08:54:14
Re: Credeti in fidelitate?yepuras ... ai avut un ghinion sa zicem... ca ai dat peste doua femei la rand care-au facut treaba asta, dar nu e bine sa generalizezi ... analizeaza-te putin si pe tine... poate e ceva ce nu faci bine nici tu ... sau poate permiti prea mult nu stiu... oricum 'ai sa dai peste cineva care sa merite sa-i fi fidel sunt sigura baby Dragos Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-20 09:08:33
ma scuzi dar nu cred ca am generalizat cu nimic era doar pt cele care inseala ... sau te`ai simtit cu musca pe caciula ( Alone Don`t Like Company ) Offline #45 2009-02-20 09:31:49
nu chiar nu ma simt cu musca pe caciula ...eu sunt intr-o relatie de 6 ani... si-am fost si inca sunt fidela ... baby Dragos Offline #46 2009-03-24 13:45:46
Re: Credeti in fidelitate?Eu cred in fidelitate, dar mai cred si ca suntem oameni.. o specie mai desteapta din regnul animal. Offline #47 2009-03-24 14:59:00
Re: Credeti in fidelitate?cred in fidelitate dar nu cred in fidelitate pe toata viata...mai ales in ceea ce priveste barbatii Offline #48 2009-03-24 15:22:14
Re: Credeti in fidelitate?nu cred in fidelitate...nu cred ca e posibil,sau e foarte greu sa gasesti pe cineva care sa iti fie fidel.eu am fost inselata de fostul,a recunoscut si ne-am despartit...nu as putea sa iert asa ceva niciodata.dar nici nu mi-am pus in cap sa nu mai am incredere niciodata in nici un barbat.cu actualul...suntem impreuna de 3 ani si ceva si nu cred ca m-a inselat pana acum,nici eu pe el,dar si daca ar face-o e clar ca m-as despartii de el.pur si simplu nu mi se pare corect.nu cred ca m-a inselat,dar nici nu as baga mana in foc si nu m-as bate cu pumnul in piept sa zic ca stiu 100% ca nu ar face-o.eu sper ca nu si am incredere in el.asta e tot ce pot face eu,restul depinde de el si de ce insemn eu pt el Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #49 2009-03-24 17:38:55
Re: Credeti in fidelitate?si eu cred in fidelitate, iar pt mine inselatul incepe de la primul gand, prima tentatie. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #50 2009-03-24 20:07:31
sa vada cum este ce? ...sa o faca cu alta?pai exceptand cazul in care l-ai luat virgin toti stiu ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #51 2009-03-24 20:17:55
Re: Credeti in fidelitate?Nu cred in fidelitate.Cel putin o data te inseala.E de asteptat dupa cativa ani de convietuire.Sunt putini care nu inseala.Daca o face de la inceputul relatiei inseamna ca nu merita efortul acea relatie.Asta e parerea mea! Offline #52 2009-03-24 21:58:38
Re: Credeti in fidelitate?Ciudat subiect in seara asta.Ca am si eu niste pasarici pe cap.Iubi meu are ujn prieten care are o relatie cu cineva.Se iubesc la la la...numai k tipul a inselat o cat timp a fost ea plecata din tara cu o tanti.Cand prietena sa intors,a aflat i a facut scandal si tipul a incetat orice legatura cu tanti aia.Numai ca tanti aia e innebunita rau dupa tip...toate bune pana aici.Iubi o are in lista de mess si aseara a intrat in vb cu el si a inceput sa i bata apropouri..o cafea...o iesire...el a dat o ca da..sa vada pana unde merge...azi eram la el si a venit si amicul respectiv si s aiu bagat cu tanti pe mess...si mi a picat fata cand am vazut ce icea..k ar interesa o o relatie serioasa,cineva care chiar sa aiba grija de ea si de astea si ca maine seara sa se duca la ea...in conditiile in care stie perfect ca el are o relatie:f?rbannad:..Iubi a trimis o la plimbare repejor ca se crucea si el de ce zicea tanti acolo.... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #53 2009-03-24 22:02:03
Re: Credeti in fidelitate? ce subiect, sa tot vorbesti pe tema asta! personal nu mai bag mana in foc pentru nimeni, si asta nu pentru ca as fi fost inselata... dar pentru ca am inselat. si eram de aceeasi parere, decat sa inseli mai bine pui punct si incepi alt capitol, pe pagina noua. adevarul este ca se intampla pe ultima suta de metri ai unei relatii de 4 ani care pur si simplu se stinsese si nu gaseam cuvintele sa-i pun capat. mult timp chiar am sperat ca poate ma va insela el, doar ca sa am un motiv concret sa-i pun punct... Offline #54 2009-03-24 22:10:34
Re: Credeti in fidelitate? Interesant ce spui u dya... Nush, ma poate lamuri si pe mine cineva o data pt totdeauna de ce barbatii aleg pentru o aventura o femeie mult mai mare ca ei? E ceva ce nu pot intelege... Sunt mai experimentate? Offline #55 2009-03-24 22:12:18
Re: Credeti in fidelitate?categoric exita oxxy,doar ca din pacate sunt extrem de putine aceste persoane ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #56 2009-03-24 22:16:58
Re: Credeti in fidelitate?Sincer ... da, cred. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #57 2009-03-24 22:19:57
Re: Credeti in fidelitate?Eu nu cred in fidelitatea 100 % insa sper ca exista Ultima oara a fost editat de life (2009-03-24 22:24:28) We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|