homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Credeti in fidelitate?-5

#77 2009-03-25 16:37:50

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Credeti in fidelitate?

Finesse a scris:

Pai nu o sa se intample asa, Life. caci te iubeste. Ce fac  daca iubesc dar poftesc sa vad si pe alta putin, asa sa ii pipai putin carnea si sa o aud ea cu geme? Si nimeni nu o sa se desparta de cineva dupa o relatie lunga doar sa vada cum este! Caci trebuie sa fii cam aiurit sa dai cu piciorul la o relatie sa incerci pe altcineva. ori asa te faci nevazut intr-o delegatie, incerci una, doua si te intorci acasa bine mersi la prietena, si se insori cu ea si traiti fericiti pana la adanci batraneti, si mai dispari din vreme in vreme in cate o delegatie.
Iar prima faza nu stiu de ce unde ai extras-o, caci nu am exprimat asa ceva, deloc. Ori da, dragostea nu tine o vesnicie, si nu e doar parerea mea, dar daca nu mai iubesti, dar esti bine si linistit in relatia de lunga durata pe care o ai, caci de ea vorbeam!, nu prea te apuci sa-ti faci bagajele sa iei lumea in lung si in lat sa iti cauti noua iubire. Dintr-o relatie pleci cand esti nefericit, mai mult singur decat cu cineva, cand chiar nu mai ai nimic in cimun sau de discutat cu omul de langa tine si exista o alternativa, in apropiere, cineva disponibil.
Si nu exista Iubire in toate relatiile!! Nu toata lumea isi spune din saptamana 2 te iubesc si o repeta zilnic ca si cum ar spune buna, ce mai faci? sau ma duc sa beau apa. Te iubesc e un sentiment, o declaratie, o promisiune, nu este alintul cu care iti saluti prietenul la orice ora din zi si din noapte oriunde oricum si in fata oricui.
In fine, fiecare crede cum doreste,

Daca e sa ma insele oricat as iubi ma despart.Eu nu concep asa ceva,nu concep sa fiu inselata si nu accept.
Eu incerc sa explic ca se poate sa nu inseli si ce inseamna sa nu inseli dar nu zic ca exista prea multe cazuri cu persoane care sa nu insele chiar exista prea putine care sa ajunga la o astfel de perfromanta dar stiu ca exista.Nu bag mana in foc ca prietenul nu m a inselat si nu o sa ma insele ca nu am de unde sa stiu sigur dar sper sa nu faca asta si daca o face si aflu s'a terminat relatia chiar daca il iubesc enorm.

We Have To Be Strong !!!

#78 2009-03-25 16:57:14

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Niciodata sa nu bagati mana in foc cu da sau nu. Ca daca nu va ardeti, intr-un fel tot o s-o luati. Si am invatat un lucru in ultima vreme: niciodata nu faceti promisiuni sau afirmatii fara sa fiti sigur de ceva anume. Caci totul e foarte relativ in ziua de azi, si prea putin din ce ne priveste mai putem controla, pentru ca mereu va interveni ceva sau cineva si nu ne mai putem tine de cuvant. Ori parerile si ideile exprimate in functie de directia vantului, scad increderea in acea persoana foarte mult. La fel si cu inselatul. Life, scuza-ma dar sincer cred, ca atunci cand spui ca te-ai desparti de el daca te-ar insela, chiar daca il iubiesti enorm, e un principiu fals, care ti-l impui tu, si s-ar putea sa te agati de el, fara sa vezi realitatea. Si la fel de prost inspirat mi s-ar parea si sa spuneti aceste lucruri partenerului.

Goodnight moon

#79 2009-03-25 17:01:25

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

pfai.. finesse ca bine le spui...parca vb eu in locu tau big_smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#80 2009-03-25 17:10:03

life
Hero member

Pai am zis ca nu bag mana in foc nu ca o bag.
Si eu tot la fel zic sa nu facem promisiuni ca niciodata nu se stie ce poate interveni si asta ii zic si lui cand promite ceva.
Nu este un principiu fals..am anumite principii de care ma tin si am avut situatii cand la o persoana nu imi placea ceva,ca sa zic asa,ceva ce era legat de un principiu de al meu si nu am mai fost cu acea persoana,sau nu am mai tinut o asa apoape sau etc din cauza acelui lucru.
Sunt anumite lucruri sfinte pt mine si ma tin de ele orice ar fi si pana acum asa a fost.

We Have To Be Strong !!!

#81 2009-03-25 17:36:13

Finesse
Banat

Ok Life, inteleg. Dar ce am spus eu era in ideea sa nu ne amagim singure. Prefer sa stiu ca la un moment s-ar putea sa fiu inselata (bine asta depinde si de mine, sau de el, in cazul in care i-as fi eu infidela) decat sa am un soc atunci cand mi s-ar putea intampla, ca doamne, cum am putut avea atata incredere in el.
puss pe voi

Goodnight moon

Publicitate

loading...

#82 2009-03-25 19:05:12

life
Hero member

A..pai si eu sunt pregatita pt orice si pt inselat si soc tot o sa fie oricat de pregatita as fi pt ca tot sper sa nu se intample.
Am fost de prea multa ori dezamagita de oameni care consideram ca nu o sa poata sa faca nush ce dar au facut asa ca nu ma mira nimic.

We Have To Be Strong !!!

#83 2009-03-25 19:06:08

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

cred! daca vrei poti sa fii fidel toata viata!

#84 2009-03-26 14:18:57

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Oare??? eu nu cred felicia...
la mine pe parcursul vietii,a intervenit curiozitatea de ,,fata cuminte care a facut-o cu unul singur si s-a maritat cu el,,....
eu cred ca sunt mituri...voi sunteti inca tinere...mai vorbim peste cativa ani pe aici pe forum....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#85 2009-03-26 16:26:55

ioana.cristina83
Full member

asa e..cand eram in primul an de facultate visam la fat frumos pe un cal alb...s a dovedit de multe ori calu ala sa fie gri si fetii frumosi sa lase de dorit...si eu puteam sa jur cu mana pe inima ca voi fi fidela all my life...da acum ...nu mai bag mana in foc pt absolut nimic...am inceput sa ma ui si dupa  alti calutzi big_smile ...

#86 2009-03-26 16:31:20

Finesse
Banat

Daţi-i bice fetelor! punish Pe eeeeei!!!

Goodnight moon

#87 2009-03-26 16:34:10

ioana.cristina83
Full member

chicot rotfl

#88 2009-03-26 16:40:57

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Pentru că nu ai găsit unul bun poate, sau pentru că nu ai principii. Nu toate femeile sunt ca tine şi slavă Domnului, bărbaţii ştiu asta. Unele mai au şi principii... iar dacă vor să o facă, se despart de soţ/iubit şi o fac, nu o fac pe la spatele lui.

Never say never, da, aşa e. ?nsă dacă ai principii, poţi măcar avea bunul simţ de a face ce trebuie, adică să te desparţi de el ?nainte să faci ţup-ţup cu vecinul.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-26 16:41:16)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#89 2009-03-26 16:51:28

ioana.cristina83
Full member

hey james....n am inselat numa de dragu de a insela ok?
si da never say never ...dar nu inseamna ca nu am principii si fac sex cu cine apuc..a nu se intelege gresit...am inselat pt ca a meritat ...
si ai dreptate nu l am gasit pe the one pt ca nu l am cautat sau nu am vrut sa l vad...
nu am ranit pe nimeni si nu mi am batut joc de nimeni asta sa fie clar
daca cineva m a calcat pe coada i am intors o cu aceeasi moneda si in final da ne am despartit

#90 2009-03-26 16:55:03

James
Banat

Nu ştiu dacă vreodată călăreala a avut ceva filozofic ?n ea...

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#91 2009-03-26 16:57:46

ioana.cristina83
Full member

tre sa mai radem sa mai glumim nu?
vb metaforic nu filozofic:)

#92 2009-03-26 16:57:58

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

james,nu stiu la cine te referi...
eu tin sa precizez,pentru tine,daca e vb de mine,ptr ca fetele stiu povestea mea..nu mi-am inselat sotul cum crezi tu,dar in momentul in care s-a intors acasa dupa 6 ani de strainatate,timp in care chiar i-am fost fidela..si mi-a spus ca  a lasat-o pe una gravida si vrea sa plece cu ea....da,l-am inselat in timpul divortului..
te rog sa nu incerci sa mai dai cu,, parul,, fara sa ceri detalii,asa ar fi frumos..
in rest...numai bine

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#93 2009-03-26 17:00:10

ioana.cristina83
Full member

nu ella cred ca la mine si la calutzii mei se refera smile
dar sper ca l am lamurit
si pana la urma fiecare cu viatza lui zic io ...

Ultima oara a fost editat de ioana.cristina83 (2009-03-26 17:00:25)

#94 2009-03-26 17:06:39

James
Banat

ella_nicegirl a scris:

james,nu stiu la cine te referi...
eu tin sa precizez,pentru tine,daca e vb de mine,ptr ca fetele stiu povestea mea..nu mi-am inselat sotul cum crezi tu,dar in momentul in care s-a intors acasa dupa 6 ani de strainatate,timp in care chiar i-am fost fidela..si mi-a spus ca  a lasat-o pe una gravida si vrea sa plece cu ea....da,l-am inselat in timpul divortului..
te rog sa nu incerci sa mai dai cu,, parul,, fara sa ceri detalii,asa ar fi frumos..
in rest...numai bine

Nu de tine era vorba. smile

#95 2009-03-26 17:15:39

Finesse
Banat

Ce interesant, toate femeile se destainuie in fata ta James, ca vorbesti cu ele, ca nu. Oare sa fie important pentru femei ca dupa ce trec prin experiente nu tocmai placute, sa se faca intelese nu doar de alte femei, ci si de un barbat?

Goodnight moon

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.