intre noi femeile e mai usor asa cum si ei se inteleg mai bine nu cred ca e destainuire...mai ales in fata lui james pe care eu personal nu l cunosc.. e mai degraba o explicatie sa inteleaga unele alegeri facute...
Ce interesant, toate femeile se destainuie in fata ta James, ca vorbesti cu ele, ca nu. Oare sa fie important pentru femei ca dupa ce trec prin experiente nu tocmai placute, sa se faca intelese nu doar de alte femei, ci si de un barbat?
I am the 3rd party.
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fetele care au zis ca ele cred in fidelitate va rog sa va raspundeti la intrebarea - v-ati gandit / imaginat / intrebat - cum e sa fii cu altul? ....Mai astept comentarii sa vad si altii ce mai zic.
Nu!Pt mine nu exista altul.Nici macar nu mi-as putea imagina sa fiu cu altul si nu mi-as dori pt nimic in lume.Am tot ce imi trebuie acasa
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
da dc va minunati atat? credeti ca daca barbatii stau toata ziua buna ziua cu iubitele lor dupa ce pleaca sau cu alte ocazii nu pot insela? noi avem prieteni de familie si el o inseala pe ea sunt oameni in toata firea....la fel si o colega de-a mamei de serviciu isi inseala barbatul fara ca el sa banuiasca ceva....deci nu mai afirmati voi ca nu mie nu mi se poate intampla sau ca cineva de aici exagereaza....nu exagereaza nimeni poate sunteti voi prea visatoare....nu zic ca nu sunt exceptii...sunt, dar nici asa sa afirmati ca se exagereaza cand vedeti clar atatea cazuri in viata de zi cu zi. si barbatii si femile inseala in aceeasi masura si fiecare inseala din motive diferite. trebuie sa existe iubire pura si respect ca sa nu insele barbatul sau femeia. si trebuie sa fi construit asa.
pai de unde stii tu ca cele care sunt sigure pe barbatul lor nu au iubirea asta pura de care spui si respect in relatie? eu nu ma iau dupa ce vad in stanga si in dreapta niciodata,pt ca nimeni nu este ca si noi.Daca m-as gandi ca sotul lui x si y a inselat-o si daca al lor a facut asta atunci inseamna ca si al meu o va face nu as ajunge niciunde,mi se pare o prostie sa il bag in aciasi oala doar pt ca 90% dintre barbati o fac.Eu una stiu ce barbat am in casa si stiu si ce fel de relatie avem si fara sa ma laud,dar nu am mai vazut asa un cuplu ca si noi.Parca nimeni nu mai stie sa iubeasca cu adev in ziua de astazi si atunci normal ca se ajunge la asa ceva.Daca as avea o relatie cu un oricare alt barbat as gandi la fel ca si tine in mod sigur
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
sa vada cum este ce? ...sa o faca cu alta?pai exceptand cazul in care l-ai luat virgin toti stiu eu nu inteleg cum poti avea o rel serioasa gandind asa eu n-as putea sa stau cu un om despre care s agandesc ca o data si o data ma va insela.
Andra tu te raportezi la ce relatie ai acum...Nu poti stii ce ti se va intampla peste 10 ani plus ca te poate insela si fara sa nu iti dai seama..si hotu neprins negustor cinstit
si ontopic: normal ca fiecare se raporteaza la relatia actuala si relatiile avute anterior si de aceea parerile sunt impartite eu pot sa zic acum ca sunt convinsa ca al meu nu m-a inselat niciodata pana acum si imi veti sari toti in cap dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul si eu cred in fidelitate acum...ce va fi mai incolo vom vedea
Fideliatea...o raritate. Va rog sa-mi ziceti cati barbati ar recunoaste unei femei ca a insela-o? Voi ziceti ca partenerii vostri nu ar strica niciodata relatia voastra pentru o aventura. Dar voi stiti 100% ceea ce face el in timpul cand nu sunteti impreuna?
subscriu
barbara83 a scris:
Fetele care au zis ca ele cred in fidelitate va rog sa va raspundeti la intrebarea - v-ati gandit / imaginat / intrebat - cum e sa fii cu altul? ....Mai astept comentarii sa vad si altii ce mai zic.
de cateva zile, adica de miercuri si chiar i-am propus lui iubi sa fim trei:el, eu si altul inca il bat la cap, dar nu stiu daca as avea curaj sa o fac. momentan o pastrez in cutia cu fantezii
Interesant, eu ?n locul lui aş accepta.
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
lady dk il iubesti ma indoiesc c-o sa vrei...vreodata io-s prea egoista frate si ca sa ma gandesc la asta ...il vreau numa' io...sunt in stare sa-l rup cat pt doua daca e nevoie
da dc va minunati atat? credeti ca daca barbatii stau toata ziua buna ziua cu iubitele lor dupa ce pleaca sau cu alte ocazii nu pot insela? noi avem prieteni de familie si el o inseala pe ea sunt oameni in toata firea....la fel si o colega de-a mamei de serviciu isi inseala barbatul fara ca el sa banuiasca ceva....deci nu mai afirmati voi ca nu mie nu mi se poate intampla sau ca cineva de aici exagereaza....nu exagereaza nimeni poate sunteti voi prea visatoare....nu zic ca nu sunt exceptii...sunt, dar nici asa sa afirmati ca se exagereaza cand vedeti clar atatea cazuri in viata de zi cu zi. si barbatii si femile inseala in aceeasi masura si fiecare inseala din motive diferite. trebuie sa existe iubire pura si respect ca sa nu insele barbatul sau femeia. si trebuie sa fi construit asa.
pai de unde stii tu ca cele care sunt sigure pe barbatul lor nu au iubirea asta pura de care spui si respect in relatie? eu nu ma iau dupa ce vad in stanga si in dreapta niciodata,pt ca nimeni nu este ca si noi.Daca m-as gandi ca sotul lui x si y a inselat-o si daca al lor a facut asta atunci inseamna ca si al meu o va face nu as ajunge niciunde,mi se pare o prostie sa il bag in aciasi oala doar pt ca 90% dintre barbati o fac.Eu una stiu ce barbat am in casa si stiu si ce fel de relatie avem si fara sa ma laud,dar nu am mai vazut asa un cuplu ca si noi.Parca nimeni nu mai stie sa iubeasca cu adev in ziua de astazi si atunci normal ca se ajunge la asa ceva.Daca as avea o relatie cu un oricare alt barbat as gandi la fel ca si tine in mod sigur
eu m-am referit strict la anumite cazuri....nici eu nu ma iau dupa nu stiu cine sunt o tipa cu picioarele bine infipte in pamant si foarte realista. fiecare femeie isi iubeste barbatul de langa ea si ca al ei nu e nici unul....parerea pe care o ai tu despre sotul tau o au si alte fete despre partenerii lor sunt sigura....si nu cred ca nu mai iubeste nimeni sincer in ziua de azi, daca n-ar mai iubi nimeni nu ar mai exista casatorii, n-ar mai exista relatii de atatia ani, n-ar mai exista compromisurile in cuplu....fiecare stie ce are acasa si fiecare iubeste in modul lui....fiecare intelege altceva prin iubire. ceea ce ai spus tu e doar parerea ta asa cum ceea ce spun eu e parerea mea. fiecare gandeste intr-un mod diferit. si eu pot sa zic cu mana pe inima ca dintre toate cuplurile cu care suntem prieteni n-am vazut altul asa cum suntem noi....dar nu stau acum sa ma bat cu pumnii in piept ca vai ce mult ne iubim noi si ca vai nimeni pe lumea asta nu mai e cum suntem noi pt ca sunt o gramada de cupluri fericite si care se inteleg super....
Andra123, daca sotzul tau are ceva de spus pe acest forum, il rog sa-si faca un cont separat. Nu voi bana contul tau pentru ca nu e post scris de tine, dar ai un warn pentru ca puteai sa impiedici asta.
La urmatoarea chestie de genul asta voi da ban direct, amenintarile nu isi au loc pe forumul asta. Daca James consideri ca te-a provocat, trebuia sa ne zici lucrul asta, fara sa intretii samanta de scandal.