|
Nu esti logat.
Da/nu...?-4#58 2007-06-10 16:42:54
Re: da/nu...?poate o lingura nu o lingurita. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #60 2007-06-10 16:46:31
Re: da/nu...?apropo al meu si-a fct cont aici oare sa ma verifice?hmmm Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #62 2007-06-10 16:55:19
Re: da/nu...?eee, el mai mult e okupat cu forumurile lui de masini asa ca .. . surpriza nu-mi av fi descoperita. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#64 2007-06-10 18:09:49
Re: da/nu...?
ejaculeaza pe burta voastra?eu nu-l las niciodata.mi-a zis ca la cea dinainte ejacula pe burta dar i-am zis ca nu accept asa ceva si a zis k nu e nicio problema. expect the worst , hope for the best! Offline #65 2007-06-10 21:25:08
Re: da/nu...?nu e mult annna..stai linistita..niciodata nu e mult...eu inghit mereu..iti zic sigur.... 6 ani de dragoste Offline #66 2007-06-10 21:31:12Re: da/nu...?nush... nu mi-a zis pe fatza pana acum ca ii place sa-i fac oral, decat o data cand mi-a soptit un "mai vreeeau" dar in rest nu...... (avem de lucrat la subiectul: comunicare verbala in pat... cand o sa incepem sa o facem mai des) dar din gesturi si... hmmm mi-am dat eu seama ca ii cam place si, cum imi place si mie... chiar vreau sa ii fac surpriza asta acu... ca peste 2 zile facem un anishor :"> e super ca nu e prea mult... ca sa mergem pana la capat El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #67 2007-06-10 21:33:52
Re: da/nu...?super...multi ani inainte! 6 ani de dragoste Offline #69 2007-06-11 23:00:19
Re: da/nu...?tare amuzant tot ce s-a discutat pana acum:))) pai, e oki 69... :"> dar si mai oki normal!!!! despre anal.. no comment!!! yex, nu???? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #70 2007-06-11 23:53:32
Re: da/nu...?eu nu inghit , stiu k a fost odata o tentativa de a se termina la mine in gura , dar nu a reusit pt k eu am plecat imediat la baie , e clar nu are vreo sansa sa te termine la mn in gura sau sa inghit Offline #71 2007-06-11 23:54:22
Re: da/nu...?annna, eu am vz la al meu in prezervativ cat se strange.. si crede-ma ca nu tb sa te ingrijorezi... maxim o lingura parerera mea.. si mie mi se parea mai mult, dar nu.... un dop de sticla de 2l asa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #72 2007-06-12 00:05:21
Re: da/nu...?prima data s a terminat din greseala la mine n gura si m am enervat,dar apoi m am obisnuit.am inghiti de kteva ori.si skrba nu mi e pt k consider k e ceva ce vine de la el,o parte din el si nu poate sa mi fie skrba mai ales k l iubesc mult,si consider asta si o dovada de iubire,sa primesc in mine ceva din el...nu mai conteaza gustul sau mirosul(sunt normale) "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" Offline #73 2007-06-12 09:01:07
Re: da/nu...?chiar ieri aveam cu el o discutie pe tema asta..si eu sunt dispusa sa fac orice ca sa se simta bine..si asta pentru ca pana la el nu daruiam nimanui nimic..numai eu eram tinuta in puf..si m-am saturat..simt nevoia sa ofer..si da..dupa prima luna de oral..inghit mereu si el are orgasm de fiecare data ce altceva sa-mi mai doresc ? Offline #74 2007-09-24 15:12:45
Re: da/nu...?gustul depinde in mare masura si de ce mananca... mie cel mai mult imi place atunci cand mananca dulciuri, si chiar mananca deseori... daca mananca picant are un gust mai greu... dar daca nu vrei sa ii simti gustul, poti sa ii bagi penisul mai adanc in gura, ca sa nu intre sperma in contact cu limba...la inceput si eu am zis ca nu as inghiti nici in ruptul capului, si saream speriata cand simteam ca ejaculeaza... dar nu e chiar asa de rau... si e o senzatie super cand il simti cum tresare, cum geme de placere, pt ca in acele momente traieste doar prin tine You are the sunshine of my life.. Offline #75 2007-09-24 15:13:46
Re: da/nu...?hm...suna incitant.poate vreodata.....sa-l innebunesc si mai tare .... expect the worst , hope for the best! Offline #76 2007-09-24 15:16:59
Re: da/nu...?si fetele stai linistite ca nu ejaculeaza o ceasca de sperma ) cum a mai spus cineva, cat incape intr-un dop de sticla, sau o lingura... si daca il tineti mai adanca nici nu o sa simtiti You are the sunshine of my life.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|