|
Nu esti logat.
Da/nu...?-5#77 2007-09-24 15:37:12
Re: da/nu...?eu am avut o mica experienta esuata cand tipu respectiv nu mi-a spus ce are degand sa faca si cand a vrut sa ejaculeze la mine in gura mi-am dat seama (am simtit un gust amar) si era sa vomit de greatza ce mi-a fost.toate ca toate dar pana sa ajung sa ii ingjit sperma mai este cale lunga....nu ma prea vad facand asta ca sa imi provoc eu singura greatza.no way... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #78 2007-09-24 15:43:29
Re: da/nu...?interesant topic....prima oara am inghitit cu iubitelul meu actual...oricum m-a intrebat de 10 ori inainte dk sunt sigura ca asta vreau si tot lui i s-a parut ciudat k am vrut sa o fac...nu mi se pare scarbos pentru ca vine de la el si iubesc tot la el... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #79 2007-09-24 16:09:28
Re: da/nu...?
cam asa gandeste si baiatul meu cand vine vorba de mine...dar nici nu am incercat si sincer nici nu vreau...multe chestii vin de la el...acum doar nu mananc tot :-S Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #80 2007-09-24 16:15:53
Re: da/nu...?eu ma refeream in limitele bunului simt....ca asa dk stam sa ne gandim sunt fantezii si cu alte chestii...(gen....dudu and pipi) dar asta nu inseamna ca trebuie sa o faci.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #81 2007-09-24 16:18:24
Re: da/nu...?Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#82 2007-09-24 17:54:57
Re: da/nu...?dudu and pipi ce tare suna it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #83 2007-09-24 19:40:46
Re: da/nu...?si eu am inghitzit...bine a fost o discutzie knd eram in orash..si m-a intrebat daca as vrea si i-am zis k da...si intr-o seara knd a venit la mine..nu m-am lasat pana nu si-a dat drumu l mn in gura(cum suna. am fost prima pt el kre a inghitzit. numai k nu e obisnuit sa-l sarut dupa aceea Offline #84 2007-09-24 19:44:20
Re: da/nu...?cum sa nu fie obisnuit? adica nu vreau sa te sarute? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #85 2007-09-24 19:46:37
Re: da/nu...?mie nu mi place sa fac sex oral:D stiu sunt egosita.!!!( el mi face.nu e problema asta)insa in trecut cand i am facut..m a sarutat...de fiecare data apoi,,,adika,,de ce nu m ar kiss? take me as i am or watch me as i go! Offline #86 2007-09-24 19:47:34
Re: da/nu...?da..bn prima oara knd am inghitzit nu l-am sarutat...m-a luat in bratze..m-a pupat p buze..dar sarutu ala asha nu a fost..bine nu i-am zis nimic..a doua oara nu am mai stat sa-l ascult....si l-am sarutat calumea..nu a comentat nimic..dar am vazut k nu ii place f mult sa-l sarut dupa... Ultima oara a fost editat de laurik16 (2007-09-24 19:48:18) Offline #87 2007-09-24 19:49:11
Re: da/nu...?pai ce ii e scarba de el??sau nu inteleg? take me as i am or watch me as i go! Offline #88 2007-09-24 19:51:39
Re: da/nu...?i don't know...probabil. nu era obisnuit k partenera lui sa inghita..cum am mai zis am fost prima kre a inghitzit...are el o restrictie asha...si eu l inceput dupa c mi s-a facut..nu puteam sa-l sarut...dar acu il sarut Offline #89 2007-09-24 20:41:56
Re: da/nu...?eu dupa ce ii fac ma saruta el asa cu foc si eu cand imi face mie.nu avem treaba.chiar sunt curioasa sa vad cum ar fi...da eu nu rezist pana ejaculeza el ca vreau si eu ) si 69 nu-mi place expect the worst , hope for the best! Offline #90 2007-09-24 20:48:20
Re: da/nu...?oana nici mie 69..ma concentrez la placerea mea,sau la a lui,pe rand..nu inteleg nimic.. si..... nu rezisti pana ejaculeaza el? pai fa'i la sfarsit,cand esti satisfacuta si gata sa'l satisfaci si pe el... si probabil umbla la tehnica...ca daca'ti pui mintea ejaculeaza'ntr'un minut.n'am probleme dinastea,inghit mai mereu:P 6 ani de dragoste Offline #91 2007-09-24 20:50:10
Re: da/nu...?exact trebuie sa ma concentrez la ceva.cred ca o sa umblu la tehnica :-w hmmm cate am in cap cand vine acasa......il omor expect the worst , hope for the best! Offline #92 2007-09-24 20:52:38
Re: da/nu...?tehnica asta,cu terminatul intr'un minut,e simpla si vine de la sine....si trebuie sa pui multa pasiune in ceea ce faci:)) si cu rapiditate pac pac pac si'a dat drumu:P si geme si tu cand e in guritza ta,sa vada ca'ti place,geme sau fa cum fac copii la ceva bun:)) 6 ani de dragoste Offline #93 2007-09-24 20:55:05
Re: da/nu...?da am observat ca reactioneaza altfel cand gem il innebunesc,il excita super mult.cand eram la inceput imi zicea ca fosta statea ca muta la p**a si am tinut minte expect the worst , hope for the best! Offline #94 2007-09-24 21:03:58
Re: da/nu...?
hmmmmm... mie nu mi se pare deloc ca miroase a clor, din cotra, chiar imi place sa imi pun capul la el pe burtica dupa ce termina si sa ii simt mirosul dupa orgasm... nu stiu de ce aveti asa oroare de sperma... unele dintre voi, nu toate bineinteles You are the sunshine of my life.. Offline #95 2007-09-24 21:06:12
Re: da/nu...?lasa ca mai e putin oana 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|