|
Nu esti logat.
Dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?#1 2007-06-10 00:27:42
dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?am mai cautat discutii p acest subiect si nu am gasit...parerea mea e k nu e bine sa spui prea des...pt k dak le folosesti in fiecare zi si odata c sunt eliberate park unele cuvinte isi pierd din valoare...eu zic k e mai bine sa demostrezi..mai bine sa iti dai seama din fapte decat sa ti s spuna in fiecare zi....bebe al meu mi-a spus km dupa 4 luni,iar eu i-am zis k o sa uit c mi-a zis,pt k mie nu e nevoie sa imi spuna pt k eu stiu...nu stiu am procedat asa probabil si din cauza k mi-a fost..teama ...nu stiu...a fost foarte ciudat pt mine...si emotionant... Offline #2 2007-06-10 00:41:19Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mie dupa vreo 5 luni cred...ne-o spuneam in mesaje, pe mess dar face to face nu....si la un moment dat ne certasem noi rau de tot...si am plecat de la el, m-am urcat in maxi-taxi...si cand m-am uitat pe geam i-am citit pe buze "Te iubesc"...asha fatza in fatza ne-am spus-o a doua zi sau dupa vreo 2 zile nu mai stiu exact...cat despre cat de des, o spun cand simt nevoia....nu ceva de genul "Buna, ce faci? Te iubesc" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2007-06-10 00:42:28
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?eu i am spus prima k il iubesc..printr un mesaj.el era langa mine, vorbea cu cineva..i a placut f mult ideea si ne aducem mereu aminte cu placere de intamplarea asta. Offline #4 2007-06-10 00:48:26
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?el mi-a spus dupa 1 luna jumate ...eu nu mai stiu cand i-am spus ..cu timpul cred am spus si eu dar nu stiu exact cand ...ce naspa "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #5 2007-06-10 01:37:45
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?dupa vreo jumatate de an,cred,nu mai tin minte! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-10 01:51:06
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?Mie mi-a zis prima data intr-un mesaj...dupa vreo 3 saptamani de relatie (hehe...noi ne-am innebunit reciproc mai repede ). A fost suuper dragut mesajul... apoi am vorbit la telefon vreo ora. Cand mi-a zis prima oara in fata...chiar nu-mi mai amintesc. Probabil a 2a zi, cand ne-am intalnit. I was his first love....si prima lui relatie mai lunga de 2 luni (si acu mai avem putin si facem 3 ani... ) si...suntem foarte fericiti impreuna. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-06-10 02:38:38
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mie mi'a zis dupa 2 sapt, printr'un mesaj pe hi5.A fost cel mai frumos mesaj pe care l'am primit vreodata.Acu nu trece zi fara sa ne spunem ca ne iubim, dar ne si demonstram asta. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2007-06-10 08:07:10
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?Mie dupa vreo 3 saptamani, a evoluat repede si bine relatia Si sunt zile in care ne-o zicem si de 20 de ori (ca ieri, ca a ramas aseara la mine), dar se intampla si sa nu ne-o zicem o saptamana.. depinde de multi factori #9 2007-06-10 10:09:23
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?noi ne-am spus dupa vreo 9 luni . ne-am dat de inteles k asta vrem sa spunem si dupa am dat cu banu care sa zica primu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-06-10 10:17:21
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?momentan tinem unul la altul...nu ne iubim:P (chair ieri am avut o discutzie..si a zis k el trebuie sa simta cu adevarat asta ca sa spuna, eu recunosc ca am spus-o desii nu o prea simteam:|, nu in rel cu el) doua puncte ics:D Offline #11 2007-06-10 10:32:33
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mi-a spus-o dupa 4 luni in care se tinuse dupa mine...iar eu il tot refuzam(nu k nu l-as fi placut dar imi placea cum se chinuia)...si era tarziu, el era plecat, vorbeam la telefon iar el imi descria ceru' si dintr-o data mi-a zis te iubesc....am crezut ca-i beat si nu l-am luat in seama, oricum cam intr-o luna am putut sa ii spun si eu din toata inima te iubesc eu cu bibi meu Offline #12 2007-06-10 10:49:26
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?nu mai tin minte cand mi-a spus prima data, probabil in primele luni de "casnicie" Offline #13 2007-06-10 11:29:51
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mie mi-a zis-o din prima de relatie, dupa ce inainte se tinuse dupa mine vreo 2 luni . am inteles amandoi mai tarziu ca nu aia era iubirea adevarata, ci asta pe care o simtim acum. asa ca adevaratul "te iubi" a fost spus cam dupa vreo 9 luni... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2007-06-10 11:39:52
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?dupa 2 saptamani.. eu i-am spus-o intii , apoi el, celebra replica "si eu te iubesc." Offline #15 2007-06-10 11:57:55Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?ca tot veni vorba...ce raspundetzi voi la "Te iubesc"? "Si eu te iubesc" sau un simplu " Si eu"....cand aud "Si eu" imi vine sa intreb "Si tu ce? Si tu te iubesti?" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2007-06-10 12:04:10
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?la vreo luna de relatie prin mesaje ne spuneam.dar la scurt timp am stabilit sa nu ne mai spunem pt ca e prea devreme.iar apoi am inceput din nou sa ne spunem pe la 3 luni.mie daca nu-mi spune intr-o zi ca ma iubeste am impresia ca e suparat pe mine sau se ntampla ceva Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-06-10 12:05:49) expect the worst , hope for the best! Offline #17 2007-06-10 12:16:22
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?dupa 3 saptamani... prima oara zice...pot sa'ti zic ceva? cred ca ma indragostesc...(noaptea..cand dormeam la el) a doua sau a 3a zi.....se ridica din pat de langa mine..se uita la mine cu dragoste...statea asha pe marginea patului...avea niste ochi de catzelush batut de soarta...: te iubeeeeeesc [later edit- in ziua de Craciun s'a intamplat asta,am facut niste legaturi si mi'am reamintit] Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-09-23 18:58:23) 6 ani de dragoste Offline #18 2007-06-10 12:19:29
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?eu am in lista unu care intr-o spat are te iubesc X,apoi te iubesc Y expect the worst , hope for the best! Offline #19 2007-06-10 12:39:19
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?
Eu raspund "Eu te iubesc mai mult" si el raspunde "Poate pe jumate din cat de iubesc eu" © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|