homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?-2

#20 2007-06-10 12:54:06

alessia18
New member
Inregistrat: 2007-06-10

Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?

io nu pot sa ii zic sad.am impresia k apoi o sa creada k sunt la picioarele lui...e o problema d a mea m veke.si nici sa imi zica fostii mei prieteni nu am suportat.dar la el tin qm nu am m tinut la nimeni...si imi vine kteodata sa tip:prostule io t iubesc!! smile.el a m incerkt sa imi zica dar stie qm eram io si s retrage intotdeauna....

Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai
mai incercat pana atunci.

#21 2007-06-10 13:00:46

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

alessia18 a scris:

io nu pot sa ii zic sad.am impresia k apoi o sa creada k sunt la picioarele lui...e o problema d a mea m veke.si nici sa imi zica fostii mei prieteni nu am suportat.dar la el tin qm nu am m tinut la nimeni...si imi vine kteodata sa tip:prostule io t iubesc!! smile.el a m incerkt sa imi zica dar stie qm eram io si s retrage intotdeauna....

offtopic:Alessia,nu te supara,dar poti folosi mai putin limbajul de mirc?Nu de alta,dar e deranjant pentru cine citeste,si nu toata lumea stie ca "qm" inseamna "cum".
ontopic:Mie mi'a zis inca dinainte sa fim impreuna big_smile Eram colegi de clasa,si m'a luat deoparte si mi'a zis "cred ca m'am indragostit" big_smile La care eu "Da? De cine? big_smile" Si el:"De tine" (it was so cute)
Iar propriu zis,"Te iubesc" mi'a zis la 4 luni,cand a fost ziua mea,si mi'a luat un tort cu aceste cuvinte smile

#22 2007-06-10 19:33:43

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Dupa vreo doua saptamani. Si de atunci, deci de sapte ani in fiecare zi. Ne-o si demonstram bineinteles.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#23 2007-06-10 21:51:11

miss_dolce
Vizitator

Al meu mi-a spus dupa aprox 3 sapt.Eu nu il iubeam atunci si a mai durat inca vre-o luna pana i-am spus.Dupa 2 luni de relatie m-a cerut in casatorie:D.De spus imi spune zilnic ca ma iubeste,si la tel cand vb,nu tin minte sa imi fi spus doar te pup,fara te iubesc.Eu spun mai rar,chiar daca el imi spune,nu ii rasp decat in 10%din cazuri pt ca eu sunt mai rece.Cateodata ii mai spun eu prima si atunci el imi rasp ca el mai mult.Este un dulcic puisorul meu:)

#24 2007-06-10 22:57:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Wildhoney a scris:

ca tot veni vorba...ce raspundetzi voi la "Te iubesc"? "Si eu te iubesc" sau un simplu " Si eu"....cand aud "Si eu" imi vine sa intreb "Si tu ce? Si tu te iubesti?"big_smile

rotfl2)tare replica!

Publicitate

loading...

#25 2007-06-10 23:02:28

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

mi a spus din a doua sapt si akum dupa aproape 8 luni ne spunem si ne demonstram iubirea unu altuia de n ori pe zi.....asta cand nu suntem departe unul de celalt

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#26 2007-06-10 23:58:51

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

mi'a spus dupa vreo 2 luni  si ne spunem mereu "te iubesc" de fiecare data cand vb la tel intr'o zi si cand ne vedem smile

Avem 1 an si 5 lunite

#27 2007-06-11 00:35:25

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

mie mi-a zis dupa o saptamana jumate..cand ne intalneam pentru a 3-a oara...eu am pufnit in ras...s-a simtit ft aiurea..eu lui i-am zis dupa 5 luni smile...suntem impreuna de un an si aproape 8 luni big_smile

#28 2007-06-11 07:54:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-12-08 12:55:11)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#29 2007-06-11 09:55:43

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Wildhoney a scris:

ca tot veni vorba...ce raspundetzi voi la "Te iubesc"? "Si eu te iubesc" sau un simplu " Si eu"....cand aud "Si eu" imi vine sa intreb "Si tu ce? Si tu te iubesti?"big_smile

Apropo de asta,era o tipa nebuna tare,se certa oarecum cu prietenul ei la telefon si ala i-a zis "Te iubesc",iar ea a zis "Si eu.Avem ceva in comun,ne iubim amandoi pe mine tongue".
Referitor la subiect,eu am fost care a zis prima,dupa vreo 2-3 saptamani,dar fusese mai mult in gluma(ca nu vroiam sa sperii omul),nu stiu ce-mi spusese si am zis cu zambetul pana la urechi "Wuv you big_smile" si s-a uitat asa frumos la mine,mi-a zis ca si el,si m-a luat in brate smile

#30 2007-06-11 13:18:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu imi mai amintesc exact insa dupa aproximativ 18 luni

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#31 2007-06-11 15:13:31

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

dupa doar 2 saptamani...am ramas muta...si suntem impreuna de 3 ani...dar acum imi spune mai ra...pacat!

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#32 2007-06-13 14:44:53

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Hehe..la noi a fost mai ciudat...
  Yo am zis prima,si la telefon..si am zis k-l strang de gat..si aku am acelasi imbold knd imi amintesc smile smile
    Faza e k la inceput eu eram cu 2 baietii,cu el si ink un tip...incepuse totul ca o joaca si ca o provocare (mare,soare,vara..na..) dar apoi am vazut k ma atasez din ce in ce mai mult de el...si la un mom dat s-a suparat..si yo nush ce sa fac sa-l impac..si am zis la tel ceva de genu "k dc tre sa se termine asa acum knd..." si am tacut ...dar afurisitu nu m-a lasat pana n-am terminat propozitia..si dupa vreo 2 zile mi-a zis si el k ma uibeste si de data asta eram face 2 face smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#33 2007-06-13 15:07:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Wildhoney a scris:

dupa 2-3 saptamani cand eram in parc.eu ii raspund si eu te iubesc.dar am observat ca in general cand ii spun eu te iubesc el imi raspunde tot cu te iubesc smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#34 2007-06-13 18:01:54

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

tzutzu meu de acu ...nuj,cred k printr-un sms...dupa cateva zile smile
e tzutzu rau cand il auzi "HEEIII [apoi pauza de cateva secunde in kre intreb "ce e?"]....TE IUBESC!! "

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2007-06-13 18:06:37)

Sim y 

#35 2007-06-17 13:39:26

delyutza
New member
Inregistrat: 2007-06-15

mie prima oara dupa 2 luni si...face to face..k pe hi5 mi-a dat mes cu cateva zile inainte sa ne combinam....si am zis k nu va fi nimic..nu prea imi placea de el,desi tot se ruga de mn sa ma int cu el.......dar ce ma enerveaza e k el nu zice te iubesc ci te yuby,sau iubex.sau love.......am impresia uneori k nu simte asta,desi knd a ziso face to face s-a uitat adanc in ochii mei,si yo am incremenit nu stiam ce sa raspund..in rest yo mai zic in mesaje sau asa.....dar nici yo nu am mai zis te iubesc si la fel k el cu ubesc:)))!!!!!

"Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" !

#36 2007-06-17 23:09:29

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

daca ma gandesc bine..in afara datzilor cand ne certam....
mie mi se pare ca de fiecare data cand imi zice " te iubesc" parca aud pt prima oara...asha de tare ma bucur si ma surprinde parca asha..nush cum sa zic
desi imi zice des...de cateva ori bune pe zi!

6 ani de dragoste  hjarta

#37 2007-06-17 23:15:22

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

te iubesc mi se par 2 cuvinte care imi dau putere zi de zi si dak le aud mai eds de al iubitumeu cu atat mai bine

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#38 2007-06-18 23:54:12

delyutza
New member
Inregistrat: 2007-06-15

sincer cel mai mult imi doream k un bayat sa nu imi zica,ci mai mult sa arate...acum el imi demonstreaza mereu..dar de zis,mai rar...si iar nu imi convine...park trb sa si aud:(....!!!

"Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.