|
Nu esti logat.
Dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?-2#20 2007-06-10 12:54:06
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?io nu pot sa ii zic .am impresia k apoi o sa creada k sunt la picioarele lui...e o problema d a mea m veke.si nici sa imi zica fostii mei prieteni nu am suportat.dar la el tin qm nu am m tinut la nimeni...si imi vine kteodata sa tip:prostule io t iubesc!! .el a m incerkt sa imi zica dar stie qm eram io si s retrage intotdeauna.... Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat pana atunci. Offline #21 2007-06-10 13:00:46
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?
offtopic:Alessia,nu te supara,dar poti folosi mai putin limbajul de mirc?Nu de alta,dar e deranjant pentru cine citeste,si nu toata lumea stie ca "qm" inseamna "cum". Offline #22 2007-06-10 19:33:43
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?Dupa vreo doua saptamani. Si de atunci, deci de sapte ani in fiecare zi. Ne-o si demonstram bineinteles. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2007-06-10 21:51:11
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?Al meu mi-a spus dupa aprox 3 sapt.Eu nu il iubeam atunci si a mai durat inca vre-o luna pana i-am spus.Dupa 2 luni de relatie m-a cerut in casatorie:D.De spus imi spune zilnic ca ma iubeste,si la tel cand vb,nu tin minte sa imi fi spus doar te pup,fara te iubesc.Eu spun mai rar,chiar daca el imi spune,nu ii rasp decat in 10%din cazuri pt ca eu sunt mai rece.Cateodata ii mai spun eu prima si atunci el imi rasp ca el mai mult.Este un dulcic puisorul meu:) #24 2007-06-10 22:57:24
)tare replica! Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-10 23:02:28
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mi a spus din a doua sapt si akum dupa aproape 8 luni ne spunem si ne demonstram iubirea unu altuia de n ori pe zi.....asta cand nu suntem departe unul de celalt dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #26 2007-06-10 23:58:51
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mi'a spus dupa vreo 2 luni si ne spunem mereu "te iubesc" de fiecare data cand vb la tel intr'o zi si cand ne vedem Avem 1 an si 5 lunite Offline #27 2007-06-11 00:35:25
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mie mi-a zis dupa o saptamana jumate..cand ne intalneam pentru a 3-a oara...eu am pufnit in ras...s-a simtit ft aiurea..eu lui i-am zis dupa 5 luni ...suntem impreuna de un an si aproape 8 luni Offline #28 2007-06-11 07:54:33
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?. Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-12-08 12:55:11) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #29 2007-06-11 09:55:43
Apropo de asta,era o tipa nebuna tare,se certa oarecum cu prietenul ei la telefon si ala i-a zis "Te iubesc",iar ea a zis "Si eu.Avem ceva in comun,ne iubim amandoi pe mine ". Offline #30 2007-06-11 13:18:55
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?nu imi mai amintesc exact insa dupa aproximativ 18 luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-06-11 15:13:31
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?dupa doar 2 saptamani...am ramas muta...si suntem impreuna de 3 ani...dar acum imi spune mai ra...pacat! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #32 2007-06-13 14:44:53
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?Hehe..la noi a fost mai ciudat... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #33 2007-06-13 15:07:21
dupa 2-3 saptamani cand eram in parc.eu ii raspund si eu te iubesc.dar am observat ca in general cand ii spun eu te iubesc el imi raspunde tot cu te iubesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-06-13 18:01:54
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?tzutzu meu de acu ...nuj,cred k printr-un sms...dupa cateva zile Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2007-06-13 18:06:37) Sim y Offline #35 2007-06-17 13:39:26
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?mie prima oara dupa 2 luni si...face to face..k pe hi5 mi-a dat mes cu cateva zile inainte sa ne combinam....si am zis k nu va fi nimic..nu prea imi placea de el,desi tot se ruga de mn sa ma int cu el.......dar ce ma enerveaza e k el nu zice te iubesc ci te yuby,sau iubex.sau love.......am impresia uneori k nu simte asta,desi knd a ziso face to face s-a uitat adanc in ochii mei,si yo am incremenit nu stiam ce sa raspund..in rest yo mai zic in mesaje sau asa.....dar nici yo nu am mai zis te iubesc si la fel k el cu ubesc:)))!!!!! "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline #36 2007-06-17 23:09:29
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?daca ma gandesc bine..in afara datzilor cand ne certam.... 6 ani de dragoste Offline #37 2007-06-17 23:15:22
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?te iubesc mi se par 2 cuvinte care imi dau putere zi de zi si dak le aud mai eds de al iubitumeu cu atat mai bine dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #38 2007-06-18 23:54:12
Re: dupa cat timp v-a spus ca va iubeste?sincer cel mai mult imi doream k un bayat sa nu imi zica,ci mai mult sa arate...acum el imi demonstreaza mereu..dar de zis,mai rar...si iar nu imi convine...park trb sa si aud:(....!!! "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|