|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-33#609 2007-08-18 01:48:09
Re: BAC , BAC , BAChttp://subiecte2007.edu.ro/bacalaureat/ … aspunsuri/ Nothing happens without a reason... Offline #610 2007-08-18 01:49:05
Re: BAC , BAC , BACDa,corect,aveau pe-acolo si indicatii si raspunsuri...sunt prea nervoasa ca sa mai judec limpede... Offline #611 2007-08-18 01:49:20
Re: BAC , BAC , BACeu te sfatuiesc sa nu dai biologie . e chiar nasol ca nu sunt repere concrete de rezolvare.. Ultima oara a fost editat de marissa (2007-08-18 01:50:06) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #612 2007-08-18 11:31:33
Re: BAC , BAC , BAC
Doamneee exista asa ceva? yo cred k as muri de plictis mai intai dekt sa ma apuk sa fac ceva de genu asta... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #613 2007-08-18 11:34:24
Re: BAC , BAC , BACcam asa e mult prea devreme sa te apuci de ele...sincer eu de invatat m-am apucat prin aprilie si am luat si cu nota mare...crede-ma ca vei avea timp un an intreg cu tot cu meditatii Offline Publicitateloading...
#614 2007-08-18 11:59:36
Re: BAC , BAC , BACeu sincer la biologie am inceput din ocrombrie sau noiembrie ca aveam mult si era si greau am dat 11-12 boi asa am invatat relaxata si nu am avut nici un stres la bac la bio VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #615 2007-08-18 12:04:45
Re: BAC , BAC , BACnu te stresa ca asa am fost si eu dar abcul mi sa parut destul de ushor dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #616 2007-08-18 13:53:31
Re: BAC , BAC , BACpe mine ma ingrozeste gandul ca am de invatat la atatea obiecte:(( nu ca nu as sti materia, dar tintesc si ff sus cu facultatea si nu-mi permit sa risc:(...toata lumea zice ca e prea devreme sa ne apucam de invatat dar eu prefer sa fiu precauta:D Nothing happens without a reason... Offline #617 2007-08-18 16:41:13Re: BAC , BAC , BACsi eu la fel; + ca as vrea sa intru la ase la finante banci... la stat daca s-ar putea! si prefer sa mai misc cate ceva de acum... ca am ani buni de cand n-am mai invatat klumea... mi-am ieist din mana de atata frunzarit si a venit vremea sa devin iar om serios; pt ca e vb de viitorul meu! si nu ma apuc de invatat... vreau doar sa icep sa-mi mai amintesc una, alta... azi sunt f mandra de mine ca am facut 3 compuneri de la franceza oral de anul asta si chiar am chef de munca... ms mult pt raspunsuri... ne mai auzim cand o sa incepem cu adevarat pregatirile pt bac
care pt mine e bio... ca la restul e durere acum... intre IX-X si XI-XII... nush ce sa aleg as tinde spre IX-X dar nu sunt foarte hotarata Ultima oara a fost editat de annna (2007-08-18 16:48:14) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #618 2007-08-18 16:47:03
Re: BAC , BAC , BACnu va mai plangeti ....... bacu e nimic......o sa realizati asta in facultate Offline #619 2007-08-18 17:14:45
Re: BAC , BAC , BACbacu e nimic,dar fara el nu poti ajunge la facultate! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #620 2007-08-18 19:09:05
Re: BAC , BAC , BACsi eu fac comentarii la romana:D ca alea imi aiu muuuult timp...si mai invat la chimie organica...nu ca nu stiu materia, insa la probleme scartai:( Nothing happens without a reason... Offline #621 2007-08-18 22:17:35
Re: BAC , BAC , BACfelicitari celor kre se apuca de pe acum d invatzat....hai sa nu fim "rele" cu ele si dak ei/ele vor sa invetze de akum e absolut ok....eu am dat bacu anul acesta si pot zice k eram foarte relaxata.....cu invatzatul.....ce sa zic....asa si asa.........dar am trecut cu medie destul d mare si acu sunt studenta ...... Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare. Offline #622 2007-08-18 23:31:35
Re: BAC , BAC , BACyo ingras porcu in ajun..intotdeauna... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #623 2007-08-19 00:48:16
Re: BAC , BAC , BAC
asa e!!!!!!!!!!mare adevar graiesti...daca ati stii ce va asteapta bacu e frumos ,e un vis...sa vezi sesiunea...te haleste de nervi,stres,bani,timp etc Offline #624 2007-08-19 12:47:20
Re: BAC , BAC , BACsi totusi la mine in liceu cel putin n-a fost deloc floare la ureche. nimeni nici macar nu a miscat.. si pe mine ma sfatuia toata lumea sa nu ma stresez ca-i floare la ureche, si nu-i chiar asa. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #625 2007-08-19 12:49:12
Re: BAC , BAC , BACpai floare la ureche nu insemna ca se poate copia... inseamna ca, in comparatie cu ce urmeazaq la facultate in sesiuni, subiectele sunt f usoare cred ca asta vor fetele sa zica. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #626 2007-08-20 12:15:54
Re: BAC , BAC , BACnici daca m-ar plati cineva n-as mai da odata bacu da sunt sigura ca asa am sa zic si dupa ce termin facultatea engleza-franceza....omg Offline #627 2008-01-10 19:49:42Re: BAC , BAC , BACeheeee vrand nevrand... ne-a venit si noua vremea! din cate am observat eu suntem destule care dam bacul anul asta si ma gandeam ca ne-ar fi mai usor daca ne-am ajuta, sfatui, intreba... si chiar povesti ce mai invatam, unde am ajuns cu materia... la ce facultati dam si chestii de genul asta! asa ca va astept cu mic cu mare big_smile sa ne ajutam sa trecem cu bine prin examenele care ne asteapta El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|