|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-35#647 2008-01-10 23:54:31
Re: BAC , BAC , BACbacul nu maik e ce a fost...adik se aranjeaza in multe dintre liceee.directorul suna diriginti claselor si ac vb cu profesori.eu am dat la medicina asa ca nu mi trebuia media,,oricum am luat o nota frumusix.si da e adevarat mult colegi care erau bomba(nu scoateai u cuvant de la ei,sa nu mai zis ca nu veneau cu zilele la scoala au luat note mai mari de si imaginau ei)pt bac nu m am medtat decat la mate, bine in sala nu am miscat decat l mate..era ditamai harmalaia (cum3 ani cand l am dat)sa nu va fie frika la oral. bagatai de la voi important e sa nu taceti:) take me as i am or watch me as i go! Offline #648 2008-01-11 00:01:44Re: BAC , BAC , BACmai nush.. teoretic imi dau seama ca nu e cine stie ce... dar e primul examen din viata mea constient (capacitatea a fost pistol cu apa... si oricum inconstienta era la putere atunci )... multumim de sfaturi... oriceee e binevenit Ultima oara a fost editat de annna (2008-01-11 00:02:24) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #649 2008-01-11 02:33:23
Re: BAC , BAC , BACLa romana invatati comentariile din cartea aia albastra. E cea mai tare carte, sunt super bine facute, nu mai trebuie nici sa cititi, nici nimic. Oricum ar fi o pierdere de timp in momentul asta sa va apucati de citit opere, astea trebuiau citite la timpul lor... Eu inafara de morometii citisem tot in 9-11 si in a 12-a am cam frecat-o.. am invatat comentarii, am facut toate variantele si chestii de genu`. Daca nu aveti cartea albastra si aveti, totusi, nevoie de vreun comentariu imi spuneti si va scanez. Eu aveam toate comentariile sintetizate pe coli dar le-am dat unei tipe care da acum... Oricum, eu ma ofer sa va ajut la romana, istorie si filosofie.. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #650 2008-01-11 08:28:27
Re: BAC , BAC , BAC
moama si io parca sunt invers parca eram mai constienta la capacitate, acu ma doare fix in fund si nu imi vine de nici o culoare sa ma apuc sa invat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #651 2008-01-11 08:31:19
Re: BAC , BAC , BACasa eram si eu anul trecut la romana am invatat tot in ultima luna.... Offline Publicitateloading...
#652 2008-01-11 08:52:26
Re: BAC , BAC , BACFetelor nu va speriati. Nu e bacul chiar asa de greu. Asa eram si eu pe vremea cand dadeam bacul. Dar va spun din experienta ca nu e chiar asa cum se spune. Iar profesorii nu fac altceva decat sa va streseze. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #653 2008-01-11 09:55:58
Re: BAC , BAC , BACasta vroiam si eu sa zic,andreea_andy2. Este de ajuns sa fi citit romanele..si sa stii sa legi ideile intre ele. Eu am luat 9.35 la scris,si 10 la oral,si nu am invatat nici un comentariu..De fapt,fiind la real,nu mi s'a parut niciodata logic sa invat pe de rost comentariile,si nici nu aveam memoria necesara Offline #654 2008-01-11 13:27:40
eu parca vad ca nu o sa se poate copia anul asta nimic.pt ca a schimbat sistemul...variantele alea acum nu mai sunt ca anul trecut,numerotate si gata.acum o sa extraga 3 variante care nu vor avea numar,pentru fiecare parte,partea 1,2,3.o sa fie de rahat....bataie de joc cu ministrul asta. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #655 2008-01-11 13:45:37
De ce e bataie de joc? Ca nu afiseaza variantele sau ca face in asa fel incat sa nu se mai poata copia. Parerea mea estca e mult mai corect fara copiat, asta venind din partea cuiva care a terminat a 12-a cu 9,50. Nu vreau sa va suparati pe mine, dar cred ca e mai corect sa ia fiecare nota pe care o merita. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #656 2008-01-11 13:56:58
Re: BAC , BAC , BACyo am avut intr-a 12 niste emotii de nu stiam ce e cu mine.. si toti care il dadusera imi spuneau ca ma stresez degeaba ca dupa ce trec o sa rad de cat m=am stresat, ca asa facusera si ei si kiar asa a fost. o sa treaca si bacu asta cu bine.. trebe invatat si sa nu puneti la suflet toate magariile si nedreptatile pe care o sa le vedeti(daca sunteti de partea corecta).. bafta multa la bac si spor la invatat fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #657 2008-01-11 15:15:07
Re: BAC , BAC , BACsi eu sunt constienta ca dupa ce o sa treaca o sa spun ca m'am stresat degeaba, dar pana atunci e imposibil sa nu o fac. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #658 2008-01-11 20:55:19
Re: BAC , BAC , BACam urat bacul din tot sufletul!!! la noi in liceu a fost f prost organizat, iar supraveghetorii mai mult decat severi! cum miscam cat de putin si nu ca sa copiem, incepeau sa ne ameninte ca ne scot din examen, prostii! plus modul de corectare la bac sau la capacitate este execrabil de cele mai multe ori. Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2008-01-11 20:56:14) Offline #659 2008-01-11 22:45:43
Re: BAC , BAC , BACTrece el si asta cumva..si abia astept sa treaca Parca vad ca dupa o sa mi se para si mie bacu o nimica toata Cam asa se intampla de fiecare data. Important e sa treaca cu bine. La ce aspir eu ii o nota peste 9. Nu-mi tre 10 ca stiu ca ar fi prea mult. Amu sa vedem ce iasa. Mai am de asteptat. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #660 2008-01-12 13:14:36
Re: BAC , BAC , BACsi eu am bac de dat.si de invatat,cred k astept toamna,k nu am nici o tragere de inima sa ma apuc.abia ce stiu la istorie kte ceva Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #661 2008-01-12 13:31:17
Re: BAC , BAC , BACde ce toamna rrammonna? Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #662 2008-01-12 15:30:25
Re: BAC , BAC , BACpai toamna,pentru k atunci se va finaliza toata treaba cu bacu'.si va fi prea tarziu Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #663 2008-01-12 15:35:20
Re: BAC , BAC , BACNu cred ca are rost sa astepti toamna ramona. Eu am fost la fel inainte de bac. Dar asculta la mine: nu e chiar asa greu incat sa nu se poata lua. Sincer daca ai invatat constanta in cai 4 ani de liceu si daca mai recapitulezi acum un pic, nu exista posibilitatea sa pici. Asa ca ai incredere in tine. Nu iti mai face ganduri de genul asta ca nu sunt constructive deloc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #664 2008-01-12 15:38:21
Re: BAC , BAC , BACmersi pentru sfat.promit k recapitulez inainte sa vina toamna (glumesc) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #665 2008-01-12 18:01:24
Re: BAC , BAC , BACapropo de bac...s-a schimbat radical structura la romana:...toate cele 3 parti au punctaj egal: adica 3 puncte text la prima vedere la care vom avea de raspuns la 5 intrebari, 3 puncte pentru argumentare de text pe o teza, citat de demonstrat, si 3 puncte la partea cu opera literara:-S Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|