|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-36#666 2008-01-12 18:16:39
Re: BAC , BAC , BACasa eram si eu..am avut cu 2 luni nainte niste pb d sanatate si pure si simplu nu am putut invata...mai citeam eu dar degeaba...iar in saptamana aia libera dinainte d bac am invatat toata materia la romana...la engleza nu aveam pb...la matematica stiam cat d cat...la istorie mai stiam d la scoala...ecologie am invatat inainte cu o zi si mi`am luat bacu pana la urma cu 2 note d 10 la rom si engle `si restu mai micute...am fost asa d fericita ..si ai mei...pt k eram sigura k o sa pic ori la istorie ori la ecologie si a fost bine pana la urma #667 2008-01-12 19:16:58
Re: BAC , BAC , BAC
ai citit pe net? sau la tv? sau unde? Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #668 2008-01-12 23:55:28Re: BAC , BAC , BAC
daca ar fi asa ar fi mult mai bine... ca nu mai stau sa ma chinui cu comentariile alea infernale si deci se pune mai mult accentul pe etxt la prima vedere, cum era si normal! unde ma descurc
scumpa... ce editura e cartea, sau un autor ceva... apar editii anual cu programa pe fiecare an:)? Ultima oara a fost editat de annna (2008-01-12 23:56:36) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #669 2008-01-14 13:25:58
andreea,nu e vb de copiat,ci e vorba ca prea schimba sistemul asta,in fiecare an adauga ceva,cand am zis baiatie de joc,nu m-am referit la faputl ca nu se poate copia si la faptul ca a intrdus aceste variante,numai sa ne dea de tot peste cap,ca si asa nu avem cand sa le facem pe toate.si faptul ca se extrage 3 variante,pentru fiecare parte este o metoda de rahat,pt ca poate iesi o bombo de varianta,adica toate 3 partile sa fie atat de grele incat sa nu poti sa tragi nici macar o nota de trecere.eu zic ca daca nu stii cum e situatia,sa nu incerci sa te dai cu pararea,sunt multe schimbari anul asta la bac. Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2008-01-14 13:28:02) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #670 2008-01-14 16:19:02
Re: BAC , BAC , BACeseul ? aa..pai aia o am si eu ...da nu mam uitat in ea Ultima oara a fost editat de dida (2008-01-14 16:19:37) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#671 2008-01-14 19:36:07
Re: BAC , BAC , BACeu cred ca de aia vorbeste dida.si e destul de buna cartea. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #672 2008-01-14 19:42:42
Re: BAC , BAC , BACatunci tre sa rasfoiesc si eu ce carti am it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #673 2008-01-14 19:45:46
Re: BAC , BAC , BACDap, aia e.. eu am editia 2006, desi am dat bac in 2007... dar e tare tare buna! Nu cuprinde chiar tot. Daca aveti nevoie de vreun comentariu anume, intrebati si caut.. dar din pacate cred k le-am dat pe toate Dar mai am carti... Mai am una destul de ok prin care m-am uitat pt scrisoare, cv si ce porcarii mei erau la partea a II-a la scris.. si mai are si nijte chestii pt partea 1 oral.. E de la editura ICAR, 11 lei am dat pe ea.. Scrisa de nicolae chiru... Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-14 19:46:27) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #674 2008-01-14 19:49:07
Re: BAC , BAC , BACscrisoare si cv si astea nu mai is la partea 2 ...deci tot ii de bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #675 2008-01-14 19:58:43
Re: BAC , BAC , BACdaca au aparut subiectele dati-mi si mie linku, pls.. sa fac comparatia cu anu` trecut k am incteles k se da mult mai usor.. ce bafta pe voi Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #676 2008-01-14 19:59:57
Re: BAC , BAC , BACinca nu ... mai incol numa ...prin martie parca it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #677 2008-01-14 20:01:32
Re: BAC , BAC , BACEu am invatat de pe Eseul si cartile de Badea si am stiut suficient incat sa ma opreasca o profesoara pentru ca stiam prea mult Offline #678 2008-01-14 20:04:31
Eu tin minte k noua anul trecut ni le-au dat pe 10 februarie.. si pe cele "corectate", (pe dreaq!) definitive, prin martie... Credeam k a fost asa tarziu k am fost noi generatia cobai... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #679 2008-01-14 20:05:53
Re: BAC , BAC , BACpai anu asta so facut mai rai .. si o sa fie altfel... o sa fie cate 100 de variante pt fiecare parte ...si o sa fie combinate la final ..la examen pt a crea o varianta finala ... rahat ...cica asa nu o sa se mai copieze it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #680 2008-01-14 20:07:55
Re: BAC , BAC , BACse da mai usor? ce tare sunt atatea comentarii de invatat, nu mi se pare corect k astia de la mate info sa dea romana la fel de multa si de grea k aia de la filologie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #681 2008-01-14 20:08:25Re: BAC , BAC , BAC
e super buna cartea o am si eu de la iubi care a rasfoit-o si a invatat cateva idei si a luat 9 la bac la scris El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #682 2008-01-14 20:09:15
Re: BAC , BAC , BACete n-o sa se mai copieze! La mine la romana s-a putut copia dar n-am avut ce k nimeni din sala nu a stiut la ultima parte. Supraveghetoarele erau 2 invatatoare mai in varsta.. de treaba, dar si pee ele le depasea... In rest toti bagasera chestii dupa bazinele de la wc-uri, unii au avut chiar si telefoane la ei si le trimiteau fratii dupa cartile cu sub rezolvate.. creca d-aia va dau sub asa tarziu, sa nu mai aiba aia timp sa scoata carti... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #683 2008-01-14 20:10:47
Re: BAC , BAC , BACpoate si deaia ... nush ... oricum daca tot vrei sa copiezi copiezi deci ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #684 2008-01-14 20:13:03
Re: BAC , BAC , BACeu zic sa nu va chinuiti cu invatatul comentariilor...daca cititi cartile, sau, ptr care sunt imposibile comentarii de pe net, si stiti pasii teoretici-argumentare, caracterizare, etc. n-aveti cum sa nu luati nota mare...eu n-am citit nici macar 1 comentariu ptr bac si am luat oralul cu 10 si scrisul 8,80...mi-am facut subiectele alea cu mana mea si asta a fost tot invatatul meu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|