|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-58#1084 2008-04-25 16:31:39
Re: BAC , BAC , BACpffff, ce aiurea-s textele la romana.... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #1085 2008-04-25 16:42:08
Re: BAC , BAC , BACdeci eu ma uit ca vitelu la poarta noua la subiectele astea de la oral Offline #1086 2008-04-25 16:42:36
Re: BAC , BAC , BACpai nu ai ce sa intelegi din ele.sunt varza Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1087 2008-05-01 19:51:37
Re: BAC , BAC , BACfetele, oare ce carte de variante rezolvate la romana sa iau? am cautat pe net si am gasit m multe variante. profa mea zicea de aia de la all da nu am gasit pe net Offline #1088 2008-05-08 22:53:31
Re: BAC , BAC , BACfetelor la mate v-ati luat acea carte cu rezolvarile?pe net sunt rezolvarile dar f pe scurt... Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-05-08 22:56:08) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#1089 2008-05-08 23:23:47
Re: BAC , BAC , BACeu la romana mi-am luat de la editura sigma, variante + rezolvari mi se pare ok, oricum toate crek sunt in acelasi stil http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1090 2008-05-08 23:35:57
Re: BAC , BAC , BACpt romana o sa facem comanda de la editura nomina [parca asa se numeste ] ca cica autorii sunt aia care au facut subiectele si rezolvarile sunt exact dupa barem..acum sa vedem.. si mate am luat de sigma, si nu e maaare diferenta intre ce e pe net si ce e in carte (poate n carte unele enunturi sunt putin mai detaliate, dar nimic mai mult). de romana inca nu m'am apucat de invatat, vreau de weekendu asta, insa sunt mandra ca am mai invatat ceva pe la bio Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1091 2008-05-09 12:55:06
Re: BAC , BAC , BACsi eu am la romana de la provita, de astea ne-a zis profa de romana, da nu inteleg mare lucru de acolo, ca is foarte complicat facute. Exact la romana unde e cel mai nasol..si nici nu m-am apucat de faut nimic la romana. La mate nu am nevoie de carte ca ma uit la net la raspunsuri numa, acolo merge treaba. Si la chimie mai am de facut 20 de variante. Le termin in 2 saptamani, si dupa ce termin cu chimia ma apuc de romana. Acolo bataie de cap 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #1092 2008-05-09 13:53:02
Re: BAC , BAC , BACsunt mandra de mine ca am reusit sa invat 3/4 din materia de istorie in 2 zile restul e floare la ureche...macar de istorie sunt sigura. la romana ma apuc sa fac variantele ca am cartile de rezolvari ma mai uit pe acolo ..la psiho imi e cam frica abia astept sa treaca. Dragostea nu se stă, se face. Offline #1093 2008-05-15 21:12:30
Re: BAC , BAC , BACMi-e frica..Simt ca n-am invatat destul(n-am invatat aproape deloc) dar m-a apucat o nepasare totala fata de bac.Nu stiu ce se intampla cu mine...Ati trecut prin situatia asta? Offline #1094 2008-05-15 21:15:15
Re: BAC , BAC , BACsi eu eram asa..dar pana la 1 mai..de atunci m'am apucat de invatat ca zilele se duc prea rpd pn la bac ar trebui sa te apuci si tu de invatat..ca sa nu te oftici n vara Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1095 2008-05-15 21:21:03
Re: BAC , BAC , BACm-am uitat de curiozitate ce se da acum la bac la oral si mi s-a impleticit limba in gura cititnd ...buei frate...nu mai poti barbologi nic..numa' dacia literara si alte nazdravanii...bine, presupun ca le-ati facut si v-a tocat scoala cu ele...da' la noi erau max 10 subiecte de astea si restu' subiecte ca si la scris... mami de minuni Offline #1096 2008-05-15 21:23:02
Re: BAC , BAC , BACpai..textele alea pe care le'ai citit..ni le'au afisat fara cerinte..noi c putem face e doar sa le citim..nu avem idee ce intrebari ne pot pica au facut un mare rahat din bacu d anu asta.. la scris a ramas forma clasica, numa la sub II au bagat texte argumentative, filosofie curata...au scos scrisoarea, cererea.. e nasol.. Ultima oara a fost editat de pends (2008-05-15 21:23:14) Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1097 2008-05-15 21:40:56
Re: BAC , BAC , BACmda...suna ciudat...dar presupun ca la scoala ati facut niste teoretice intrebari pe textele astea...hai ca o sa fie ok. insa nu inteleg de ce schimba astia in fiecare an metodologia... mami de minuni Offline #1098 2008-05-15 21:42:28
Re: BAC , BAC , BACeee..la scoala inca nu am facut nimic in legatura cu astea de la oral pana p 13 iunie sper sa facem ceva sunt niste handicapati..ei ne cred cobai nu elevi..ihh ..asa sper si eu sa fie.. bine Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1099 2008-05-21 18:55:17
Re: BAC , BAC , BACsa dea naiba in bacu lor cu tot..cu ipocritii ministerului....de parca ei sunt mai breji ca noi..in fiecare an se gandesc ei ce sa mai schimbe si ce sa mai lase. hai ca-mi "place"..ma apuca dracii.am bv cu profa mea de ro si mi-a zis ca maine se va decide daca subiectele la oral se vor schimba sau nu.... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1100 2008-05-21 19:01:09
Re: BAC , BAC , BACa da? doamne ce tampiti, k altfel nu le pot spune. de ce nu se gandesc inainte? dupa ce k scot variantele f tarziu, abia dupa ce le publica isi dau si ei seama k sunt prea grele? dar de ce nu realizeaza de la inceput? Offline #1101 2008-05-21 19:22:06
Re: BAC , BAC , BACiti zic eu de ce..pt ca sunt idioti si inculti!!!ma ia cu calduri de nervi...eu am o probelma foarte mare la sport... mi-e frica de capra .. n-o pot sari,alerg ce alerg si cand sa sar ma opresc in fatza ei...la inceput mi-a fost frica..si am reusit cu chiu cu vai sa o sar apoi nushu ce s-a intamplat ca mi s-a fct frica....desi colegele imi spun ca o sar f bine. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1102 2008-05-21 19:23:05
Re: BAC , BAC , BAC sunt la mate info...iar sub de mate sunt cele mai nashpa...ne-a dat teza zilele trecute si abia am reusit sa scot in jur de 7 in conditiile in care am avut o varianta usurica (var 72-pt cunascatori:P ) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|