|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-60#1122 2008-05-24 21:07:03
Re: BAC , BAC , BACeu la romana sunt praf praf praf.... nu stiu absolut nimic. si culmea e ca am si o scarba oribila pt materia asta Dragostea nu se stă, se face. Offline #1123 2008-05-24 22:09:18
Re: BAC , BAC , BACam alergare de viteza in 8 secunde 50 m parca, apoi am ales abdomene sa fac in 30 sec parca 23 de abdo,sar capra si am ales handbal.nu mi-am ales acel exercitiu la sol deoarece am incercat sa-l fac de cateva ori si nu mi-a iesit asa ca am ales capra. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1124 2008-05-24 23:07:42
Re: BAC , BAC , BACeu la viteza scot 7.8, la sol e bine, baschetul e usor si abdomene fac de cand ma stiu la romana merge cel mai greu. dau franceza oral si nu prea ma descurc nu stiu ce voi face Offline #1125 2008-05-24 23:12:21
Re: BAC , BAC , BACeu sar lejer peste 2 m asa ca nu m`am complicat cu abdomenele pana la urma Dragostea nu se stă, se face. Offline #1126 2008-05-26 00:11:57
Re: BAC , BAC , BACPot sa scriu la roman al experientei despre Ultima noapte...? Offline Publicitateloading...
#1127 2008-05-26 09:04:14
Re: BAC , BAC , BACVai, exista un topic unde pot sa ma plang ca nu am invatat comentariile la romana Aici ma abonez A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1128 2008-05-26 11:19:20
Re: BAC , BAC , BACDa,am si eu cartea aceea..Una dintre autoare( Monica Columban) este chiar profesoara la mine la scoala,dar din pacate nu e profesoara mea.Profesoara mea spune ca nu e bine pentru ca doar partea a doua din roman e chiar experienta traita.In fine..voi vedea eu ce fac. Offline #1129 2008-05-26 11:48:49
Re: BAC , BAC , BACNa... acum nu stiu ce sa zic... ca eu abia ce m-am apucat de invatat comentarii Dar nici nu as vrea sa ma bazez asa tare pe S III, adica sa le fac eu bine bine pe I si II, si la III sa fie bine, nu excelent. Ma gandesc ca o sa-mi ridice media totala restul probelor, si nici nu imi trebuie BAC-ul la admitere, asa ca prefer sa invat o lectie la bio pt admitere decat un comentariu la romana. Eh, om trai si om vedea... patru saptamani s A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1130 2008-05-26 12:44:39
Re: BAC , BAC , BACmerge ultima noapte la roman al experientei. eu asa stiu Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1131 2008-05-26 14:01:47
Re: BAC , BAC , BAC
mda subscriu invat calumea sa fac perfect prima si a doua parte si comentariul daca primesc un punct sunt multumita.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #1132 2008-05-26 14:53:01
Re: BAC , BAC , BACnu primim mai nimic fetelor.knd mi-a explicat profa cum esti corectat la sange..si a zis k la prima parte se indoieste k va lua cineva punctaj maxim,indiferent de cat de bine a scris,pentru k tine de subiectivismul fiecaruia,si asa si la a2a parte.asa k puneti (sau punem ) mana sa invatamm si cate ceva din eseuri ,k altfel........ Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1133 2008-05-26 17:30:15
noua profa a zs k nu se corecteaza la sange...din contra in favoarea elevului....iar la sub 2 cica se tine cont fff mult de structura argumentativa...tr sa ai cati mai multi conectori.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1134 2008-05-26 18:59:31
Re: BAC , BAC , BACfetilii mele s-au schimbat subiectele la romana oral . asa am auzit. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1135 2008-05-26 19:02:36
Re: BAC , BAC , BACa da??? Offline #1136 2008-05-26 19:19:25
Re: BAC , BAC , BACnu stiu asta fac si eu acum, vreau sa caut sa vad.mi-am auzit colegele ca au dezbatut pb asta azi. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-05-26 19:19:41) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1137 2008-05-26 19:21:56
Re: BAC , BAC , BACaha...stiam k exista posiblitatea...nu am gasit nik pe net Offline #1138 2008-05-26 20:10:14
Re: BAC , BAC , BACdeci daca e pe bune ca s-au schimbat subiectele la oral dati si voi un link cva,daca gasiti va rog mult. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #1139 2008-05-27 07:16:25
La noi aici, la Craiova , mi-a zis o profa corectoare,ca ei fiind asa de plistisiti si cum vor sa scape de noi asa de repede... Corecteaza S. I asa... mai exigent, la S. II multi profesori nici nu stau sa vada ce argumente ai, vor decat sa vada ca esti de acord cu cel care a scris citatul si vor sa vada alea: "In opinia mea...", "In primul rand,...", "In al doilea rand,...", "In concluzie...", sa scrii frumos si sa pui paragrafele ca lumea, si ala esti. Iar la S.III mi-a zis ca ea urmareste sa atingi macar toate cerintele, chiar daca doar aduci aminte de ele, si sa ai cateva exemple si sa stii naibilui despre ce vorbesti acolo . Acum... fiecare cum i-o fi norocul. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1140 2008-05-27 08:33:46
Re: BAC , BAC , BACeu stiu ca la S III la romana e important si sa scrii dspre opera, chiar daca tu ai caracterizarea personajelor. daca atingi alea 2 pagini si esti pe opera, chiar daca pe langa subiect iei punctele pt redactare sigur...si alea sunt super importante..din 3 p, 1.8 sunt cele pt redactare... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|