|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-63#1179 2008-06-02 15:32:16
Re: BAC , BAC , BACda pai asa zicea si profa noastra la multe exercitii si noi eram in pom:)) teoretic am facut 75% dar practic.... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #1180 2008-06-02 15:36:07
Re: BAC , BAC , BACmi se pare mai grele botanica decat anatomia... eu am ales sa dau la chimie organica, aia mi s-a parut mie cel mai lejer. Dar si eu am gandul sa repet in weekendul ala, si sa invat in 2 zile cat altii in 2 luni A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1181 2008-06-02 15:38:28
Re: BAC , BAC , BACda,si mie mi se pare grea botanica,fiinca are multi termeni grei de retinut,dar nu mai pot sa dau inapoi.si eu vreau sa invat rpd la bio,am incercat,dar peste cateva zile nu mai stiu nimic din ce am invatat... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #1182 2008-06-02 15:40:31
Re: BAC , BAC , BACDar cu romana, domne... cum faci tu cu romana, ca eu disper si nu alta, pt ca efectiv nu imi vine sa invat, nu pot sa invat, si daca invat uit A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1183 2008-06-02 15:53:25
Re: BAC , BAC , BACpai la romana in primul rand trebuie sa stii rezumatul,si cateva trasaturi pentru ce fel de opera e.sa stii trasaturi ale caracterizarii.chestii dastea.oricum nu sunt foarte multe de invatat,pentru ca se repeta multe.de exemplu 30 de eseuri sunt numai la morometii.vreo 10 la enigma otiliei.inca 10 la basm.si deja ai rezolvat 50 de subiecte cu 3 opere invatate. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
#1184 2008-06-02 16:00:57
Re: BAC , BAC , BACOf... ma duc sa ma culc putin ca ma innebuni profa de bio azi la meditatie, si dupa aia ma apuc de ceva romana sau cred ca o sa fac pe la chimie sau mate orice, numai romana nu A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1185 2008-06-02 16:03:50
Re: BAC , BAC , BACsomn usor.eu zic sa te linistesti,pentru ca la romana se poate invata mult mai usor Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #1186 2008-06-02 16:05:05
Re: BAC , BAC , BACasa sa ne ajute Dumnezeu A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1187 2008-06-02 16:07:29
Re: BAC , BAC , BACtrebuie sa ne ajute Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #1188 2008-06-02 17:24:56
Re: BAC , BAC , BAChaideti mai fetelor ca nu e grea biologia botanica ma rog si eu dau si nu am invatat nimic, in afara de regnuri si celula dar am rezolvat ce am stiut din toate variantele si apoi am facut rost de rezolvari si am mai completat.. si o sa le citesc de 1-2 ori si atat. poate la eseul ala o sa invat cate cv..tot din alea rezolvate. in rest mi se pare frumoasa biologia. si la romana am invatat cam 7 opere din 20 cate sunt..sper sa ma tin sa invat una p zi si pn luam vacanta le termin. la mate sunt probleme si la franceza tre sa mai repet putin. vai cat am scris bafta la toate o sa vedeti ca o sa fie bine Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #1189 2008-06-02 18:06:09
Re: BAC , BAC , BACsa dea Domnul sa trecem cu bine peste asta... mi-e ca va fi jale.incerc sa fiu optimista dar cdn vad subietele alea la romana oral si mate am apuk pesimismul... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1190 2008-06-02 18:20:49
Re: BAC , BAC , BACsi eu sunt pesimista,dar de frica ce mi-e de bac nici nu-mi arde de invatat,asa ca stau f prost la capitolul invatat..sper sa reusesc sa ma 'inspir'... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #1191 2008-06-02 20:03:10
Re: BAC , BAC , BACsper ca la romana sa cada basmul, e cel mai usor. uneori e prea frumos ca sa fie adevarat..fetelor va sfatuiesc (si p mine la fel) sa trageti tare saptamanile astea, stiu ca porcul nu se ingrasa in ajun dar deh...cu toate ca fac meditatii (si la mate si la romana) mi-e frica. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1192 2008-06-02 20:06:05
Re: BAC , BAC , BACmi`e o scarba de romana de nu mai pot . prefer 1000000 de variante la istorie Dragostea nu se stă, se face. Offline #1193 2008-06-02 20:10:07
Re: BAC , BAC , BACdak voi va plangeti de romana,eu ce sa zic de latina,unde kiar sunt bomba? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1194 2008-06-02 20:11:10
Re: BAC , BAC , BACla romana scot un 7-8 in momentul asta. Dragostea nu se stă, se face. Offline #1195 2008-06-04 17:58:54
Re: BAC , BAC , BACla mate sa zicem k am acoprit cam 40% din variante- da iau pest 7.50-bineinteles depinde de varianta Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1196 2008-06-05 13:19:57
Re: BAC , BAC , BACfetelor cum a fost ultimu clopotel la voi? niste idei de organizare ceva? va rog mult Dragostea nu se stă, se face. Offline #1197 2008-06-05 13:51:11
Re: BAC , BAC , BACs-a strigat catalogul si cum veneam ni se punea o fundita in piept si o coronita de flori pe cap, am cantat gaudeamus, au vb profii - noi fiind si prima generatie cap-coada waldorf din tara (adica 1-12) au fost discursuri mai speciale, am avut si noi un speach fiecare, am tras o tigara pe dupa colturi si am plecat acasa mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|