|
Nu esti logat.
Intrebare...#1 2007-06-12 12:15:22
Intrebare......Am si eu o scurgere de culoarea alba, ca si alte persoane, ca am tot citit pe forum,si eu am tot umblat la ginecolog, am cheltuit o gramada de bani si nici un rezultat. Dupa analiza de la lama, a iesit k am candida. O am de pe la varsta de 16 ani, acuma am 20. Cauza cred k o stiu. Parintii mei au uitat sa mentioneze faptul k te stergi din fata in spate si eu am aflat chestia asta abia din reviste. Oricum chiar daca acuma ma sterg corect,si am tot folosit o gramada de tratamente, pot spune cu regret ca m-am obisnuit cu ea. In comparatie cu alte persoane, eu nu am avut niciodata mancarimi, usturimi,nici probleme sexuale ci doar scurgerea. Acum am o relatie destul de stabila,mai folosim prezervativul, dar dupa ce am avut cateva incidente, am hotarat sa trec pe pastile,mai exact logest. Vreau sa stiu, daca poate avea candida efecte negative la partenerul meu.Mentionez k noi n-am avut niciodata probleme cu sexul din cauza candidei. Mersi mult de tot, Offline #2 2007-06-12 12:17:46
Re: Intrebare...nu orice secretie alba e candida....daca insa e candida, cu insistente multe o poate lua si el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-12 12:21:24
Re: Intrebare...Poate ca nu mai ai candidoza, dar ai doar o secretie ceva mai abundenta - candida o avem toate in organism in stare latenta, se declanseaza doar la anumiti factori (antibiotice, stress,anticonceptionale...) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #4 2007-06-15 21:07:13
Re: Intrebare.....eu de avut sigur am pentru k mi-am facut analizele, am zis k am umblat pe la ginecolog mult si ma facut multe tratamente....e asimptomatica?...adica el nu pateste nimic, nu?...si mai am o intrebare....ieri m-am culcat cu prietenul meu si eram pe ciclu, el s-a terminat in mine...exista posibilitatea sa raman insarcinata?.. Offline #5 2007-06-15 21:09:40
Re: Intrebare...din cate stiu eu, se poate, chiar daca esti pe stop... dar mai asteapta pareri! Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-15 21:30:00
Re: Intrebare.....se poate?...si daca iau anticonceptionale?...adica a fost perioada in care tre sa fac pauza de 7 zile k eram pe stop si nu am mai luat logest...so nush?....so ar fi posibil? Offline #7 2007-06-15 21:34:56
Re: Intrebare...daca iei anticonceptionale, sigur nu sunt sanse. (cred ca le-ai luat corect.) Nobody home Offline #8 2007-06-15 21:37:58
Re: Intrebare...
cum adica?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-06-15 21:42:30
Re: Intrebare.....ivy, adica atunci cand iei anticonceptionale, dupa ce termin nr de 21 de pastile faci o pauza de 7 zile in care trebuie sa iti vina ciclul si a 8-a zi incep alta fasie....ei bine eu eram in pauza aia de 7 zile si eram stop a 2*a zi cand am facut-o cu prietenul si s*a terminat in mine...e posibil sa raman insarcinata? Offline #10 2007-06-15 21:51:30
Re: Intrebare...aaaa scuze, am inteles eu gresit n-am stiut ca iei pastile... pai atunci n-ai cum sa ramai insarcinata ca esti protejata si in pauza Ultima oara a fost editat de ivy (2007-06-15 21:55:20) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-06-16 16:42:04
Re: Intrebare......ahh mersi mult ivy, nu eram sigura daca esti protejata si in pauza...si in legatura cu problema mea...deci la el chiar daca ia candida nu are simptome, adica el daca ar avea nu ar stii?....si inca ceva...am citit, a scris doctoressa k nu ai voie decat cu anumite sapunuri sa te speli...eu folosesc dove...e bun?...si cand ma spal, ma spal si un pic cu dove si in interiorul vaginului...e ok asa? Offline #12 2007-06-16 16:42:48
Re: Intrebare...nu mai baga sapun in vagin. Nobody home Offline #13 2007-06-16 16:43:23
Re: Intrebare...e bun dove, dar nu mai introduce in vagin, e interzis! Iti usuci flora si favorizezi aparitia candidozei. Offline #14 2007-06-16 18:28:26
Re: Intrebare...si eu folosesc tot dove, dar numai la exterior Just like a tattoo I'll always have you... Offline #15 2007-06-17 09:21:14
Re: Intrebare...am si eu o intrebare, se poate sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat in ziua in care am luat ultma pilula anticonceptionala? luand in vedere faptul k spermatozoizi au o durata de viata de cateva zile...? Offline #16 2007-06-17 09:26:11
Re: Intrebare...pey esti protejata si-n perioada de pauza aceea de 7 zile asa ca nu-ti face griji:D doua puncte ics:D Offline #17 2007-06-17 09:28:12
Re: Intrebare...hmmm...eu stiam k in pauza acea de 7 zile trb sa fol prezervativ, oricum ms mult Offline #18 2007-06-17 09:37:41
Re: Intrebare...probabil ca stiai ceva de o pauza de 7 zile...(in care te protejezi)...ei bine faci asta numai daca nu ai luat pastile din prima zi a menstrei...insa in pauza esti protejata! doua puncte ics:D Offline #19 2007-06-17 09:40:03
Re: Intrebare...yey...o sa profit cu pr meu de asta el e mai stresat k mn, ba chiar, dk ii zic k am greata sau ma doare ceva ma pune sa fac un test de sarcina....saracutu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|