|
Nu esti logat.
Intrebare...-2#20 2007-06-17 09:42:35
Re: Intrebare...eu mai faceam glume pe seama asta cand ma enerva sau ceva..ii ziceam vezi k-l stresezi p bebe:))( cu toate ca iau antibebe).. doua puncte ics:D Offline #21 2007-06-21 15:24:16
Re: Intrebare...mersi nashira, alexia si ivy nu o mai bag sapun...unik stai linistita nu ai cum sa ramai insarcinata in ziua in care ai luat ultima pastila si nici in pauza de 7 zile esti protejata la fel cum o zis si tzontzonik...uneori mai trebuie sa ii stresam pe baietii, daca stiu k folosim tot timpul pastile li se urca la cap... Offline #22 2007-06-21 15:26:36
Re: Intrebare......totusi,nu mi-a zis nimeni..la baieti candida nu se manifesta?...adica el chiar daca ar avea nu ar stii, pentru k nu are nici un efect asupra lui? Offline #23 2007-06-21 15:47:00
Re: Intrebare......si inca o intrebare...stie cineva un ginecolog kalumea din timisoara sa ma duc si eu...eu iau logest fara recomandarea medicului...nu am avut probleme deloc, le iau de aproape 3 luni, dar vreau sa fiu sigura k e ok...preferabil ar fi sa fie femeie:)... Offline #24 2007-06-22 13:47:49
Re: Intrebare...innkyy, daca vrei sa stii daca e ok sa iei pastilele astea, mergi la planning, nu la ginecolog.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-29 08:12:01
Re: Intrebare.....doctoressa, fara suparare, am fost la planning,nu poti sa zici k se implica atat de mult si nu dau decat marvelon...e singurul anticonceptional care il au si ala il dau la toti, chiar daca e bun pt organismul tau chiar daca nu, doctorita a zis k spera ca la anul lucrurile sa se schimbe si sa putem sa luam si alte anticonceptionale la un pret mai mic, yeah, right, nu avem decat sa asteptam... Offline #26 2007-06-29 10:55:08
Re: Intrebare...pai i-ai spus ca esti dispusa sa iti iei ac de la farmacie, contra cost? eu asa am facut. si nu am promit marvelon. Nobody home Offline #27 2007-06-29 11:13:17
Re: Intrebare.....da, nashira, am zis, dar ei nu au...au zis k o sa incerce sa aduca de la anul, sa ne luam mai ieftin alte ac inafara de marvelon, pana atunci eu nu au nici contracost alte ac si dau numai marvelon, aia pe gratis..hai ca nu credeam k da chiar pe gratis logest, dar sa dea cu reducere la planning, dar astia nu au nimic.. Offline #28 2007-06-29 11:40:27
Re: Intrebare...nu au ce? asa ceva nu am ami auzit...eu as merge la un alt cabinet. Nobody home Offline #29 2007-06-29 12:13:43
Re: Intrebare...nu au contraceptive la cabinet....asta e...se gasesc la farmacie, care e problema? Sa iti dea reteta si cumperi de la farmacie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-08-09 12:39:25
Re: Intrebare...RASPUNDETI-MI REPEDE VA ROG:((Doctorita de la cabinetul de planning mi-a dat 3 fasii de marvelon ca sa am pe o perioada mai lunga . Erau cele din seria care scriau k expira in iulie. eu ieri am terminat ultima fasie din acestea, adik 8 august. am intrebat-o atunci dak nu e bai k socotisem si a zis k e ok sa le iau linistita k isi fac efectul.... e posibil sa raman insarcinata >? eu am intretinut relatii sexuale pana pe data de 6 august... astept un raspuns va rog. cele care le am acum sunt valabile pana in iulie 2009.. astept raspuns dak e posibil ca acelea ultimele 8 sa nu-si fi facut efectul!! Ultima oara a fost editat de mony_kdulce (2007-08-09 12:47:40) Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza. Offline #31 2007-08-09 13:21:59
Re: Intrebare...stai linisita, nu expira la ora fixa. Nobody home Offline #32 2007-08-09 13:26:08
Re: Intrebare...stiu dar ma gandeam k poate aici nu mai raspunde nimeni:) ma gandeam k poate nu are legatura cu topicu.scuze ! deci nu exista nici un pericol??acuma astept sa vina mosu saptamana asta d epauza..si atunci is tranquilla .ms mult:) Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza. Offline #33 2007-08-09 13:31:29
Re: Intrebare...da, e ok. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|