|
Nu esti logat.
Parul-12#210 2011-04-28 19:59:41
Re: paruleu foarte rar il prind, nu suport Offline #211 2011-04-28 20:25:01
Re: parulfetelor, parul poate sa inceapa sa cada de la AC? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #212 2011-04-28 20:40:02
Re: parul
Cat de lung il ai? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #213 2011-04-28 20:57:46
Re: parulm-am tuns si eu, nu-l mai suportam asa lung cum il aveam ... de cazut nu prea mai imi cade, ca nu mai are de unde insa cararea e aproape cheala si nici parul meu nu e flexibil, sa mut cararea ... imi trebuie ceva sa il regenerezez, clar ... Offline #214 2011-04-28 21:07:04
vai ce am ras Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#215 2011-04-28 21:21:25
Re: paruleu am niste elastice destul de moi si cu alea il prind - si pt ca sa nu-l stranga prea tare, dar si pt ca sa nu-mi faca urme de alea de elastic ca nu le suport. cat sa-l tina locului sa nu migreze pe pernele din vecini Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #216 2011-04-28 21:21:29
Re: paruluneia dintre colegele de apartament a inceput sa ii cada parul ingrozitor de cand s-a mutat la cluj. Inainte se spala pe cap doar cu apa de izvor (din fantana de fapt) si avea un par bogat si frumos. De cand sa mutat la cluj, la faculta si se spala cu apa de aici, a inceput sa ii cada parul si sa ii fie slab in volum. vopsitul nu are treaba, ca si acasa se vopsea. are firul gros.. doar ca i-a mai ramas o codita ce poti sa o prinzi intr-o mana. se poate sa fie de la apa cu clor si calcar de aici? sau de la AC? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #217 2011-04-28 21:24:05
Re: parulapa se declorineaza tinandu-se intr-un recipient cu gura larga timp de 24-48 de ore. insa conteaza foarte mult duritatea care nu o poti scade in nici un fel, poate doar prin osmozor dar ar fi culmea acum.... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #218 2011-04-28 21:26:03
Re: parulstiti cum e apa din bv ? pentru pielea si parul meu a fost crima "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #219 2011-04-28 21:32:40
Re: parulne luam un acvariu si un osmozor, iar in loc sa tinem pesti ne bagam noi parul Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-04-28 21:33:03) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #220 2011-04-28 21:33:57
Re: paruleu am acvariu, de aia stiu si duritati, si declorinari si tot Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #221 2011-04-28 21:47:08
el e pana pe la jumatatea spatelui insa este ondulat si sta mai sus cu o palma...desi nu se vede atarna greu si ma enerveaza uneori ca mi se incolaceste pe gat, uneori simt ca imi ia foc ceafa insa nici prins nu il suport mai mult de 30 minute (la dus de exemplu sau daca gatesc ceva) Offline #222 2011-04-28 21:51:25
Re: parulmersi mult cora... ea vrea sa inceapa iar sa se spele cu apa fara clor, dar nu poti sa mergi la izvor cu butoiul cand apa iti curge din perete When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #223 2011-04-28 21:57:02
Re: parulah clar mie ideea de spalat la lighean cu apa masurata imi repugna, imi aduce aminte de reviziile la apa calda care durau din mai pana in septembrie Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #224 2011-04-28 21:59:38
Re: parulInteresant topic `spun eu..mai aflam una alta...idei noi Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #225 2011-04-28 22:29:48
Re: parulcolega asta a mea prefera sa se spele in lighean decat sa aiba probleme cu parul. oricum nu o sa ii fie greu, si acasa facea la fel. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #226 2011-04-29 09:26:21
Re: parulMie imi place apa de Cluj In comparatie cu asta de aici e Evian daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #227 2011-04-29 10:34:20
Re: parulmie nu imi place apa de la cluj... nici colegei mele... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #228 2011-04-29 14:55:37
Re: parulNu sunteti obisnuite cu apa din Cluj...mie mi se pare fte` normala ...de`o viata o folosesc....si e perfecta ..in schimb cand merg in alt oras...sau la bunici...nu`mi place apa...nici de baut...daramite pt dus` Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|