|
Nu esti logat.
Parul-14#248 2011-04-29 22:36:55
Re: parulcora..nu iti recomand extensii... strica radacina firului de par, eventual daca iti iei din acelea Clip-on, care se pun destul de greu si astea din romania nu prea sunt de calitate. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #249 2011-04-30 09:02:11
Re: parulmersi tare mult hi5 s-a schimbat oricum coafura de atunci, am breton si nu mai e asa rasucit in exterior desi mi-ai dat o idee buna, tot azi voiam sa il coafez mai special, il fac asa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #250 2011-04-30 13:04:03
Re: parulok, azi m-am spalat iar. am stat 3 ore jumate cu ulei in par si apoi m-am spalat si clatit cu gaz. ma ustura pielea capului ca naiba am pus 5 litri de apa si cam 3 capacele de sticla de apa, am dat si cu apa curata dupa putin si tot ma ustura. sper sa nu ajung sa imi nenorocesc scalpul si parul Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-30 13:04:22) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #251 2011-04-30 13:07:16
Re: paruloai, undi gasesc gaz de asta ? Offline #252 2011-04-30 13:40:07
Re: paruljac la noi se gaseste in benzinarii, e gaz lampant. poate gasesti si la tine Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-30 13:41:03) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#253 2011-04-30 14:38:29
Re: parulApropo de apa de Cluj [ sa spunem asa ]..eu nu cred ca are neaparat o problema...[depind si in ce cartier stai va jur...de exemplu in zorilor...Bleah`..nu pot bea apa aia sub nici o forma]...cred ca tine de parul fiecaruia....poate al unora ne este mai rezistent...altora nu...si depinde si cum e obisnuit...eu de exemplu nu am nici o problema...probabil de ce e obisnuit cu apa de aici. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #254 2011-05-01 13:41:17
Re: parulcora, deci gaz lampant din benzinarii? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #255 2011-05-01 14:23:17
Re: parulda poke, exact. pe net am gasit multe metode de utilizare, majoritatea implica amestecarea cu ulei de ricin si pus la radacina (versiune care am incercat-o si eu) insa mi-a ingrasat parul foarte mult, contrar asteptarilor (toti spuneau ca tocmai, parul nu se ingrasa dela asta). asa ca am ramas doar la uleiul de ricin la radacina si gaz la clatire, versiune de care sunt foarte incantata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #256 2011-05-01 15:08:32
Re: parulcoraaaa, inseamna ca trebuie sa incerc si eu Offline #257 2011-05-01 15:40:17
Re: parulsi eu o sa ma bag Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #258 2011-05-01 15:46:28
Re: parulsoph nu sunt acasa cand ajung dau un buzz Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #259 2011-05-01 18:12:01
Re: parulda da e foarte bun gazul fetelor .. in cluj nu a gasit nimeni gaz lampant? ca eu de acasa mi-l aduceam ... si vreau iar sa ma bag la o cura din 7 mai... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #260 2011-05-01 18:40:11
Re: parulam ajuns acasa intrebare: azi as vrea sa ma spal iar pe cap caci dupa o noapte in club parul..nu arata asa de bine, e imbacsit de la fum si transpiratie. o avea ceva daca ma spal si ma dau iar cu gaz? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #261 2011-05-01 20:32:11
Re: parulnu e nicio problema cu cat mai des, cu atat mai bine (din privinta gazului)... doar sa nu ti se ingrase din cauza spalarii la timp relativ scurt, altceva nu e. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #262 2011-05-02 13:18:09Re: parul
Si mai exact cum faci ? Tii uleiul de ricin o noapte ? Si apoi dimineata te speli cu gazul lampant ? Offline #263 2011-05-02 19:29:27
Re: parulNu tin uleiul de ricin noaptea pentru simplul motiv ca dorm foarte chinuita si m-as trezi toata uleioasa si mozolita Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #264 2011-05-02 19:35:16Re: parulCora, multumesc foarte mult !!! Am si eu acum acasa o sticluta de 100ml de ulei de ricin, o sa incerc sa imi pun acum in par si poate ma spal pe la 10 [pentru ca mai tarziu scade presiunea apei :-L ] O sa imi iau si vitamina A si gaz lampant si o sa urmez sfaturile voastre > Acum ma apuc de niste varinate la fizica Offline #265 2011-05-02 19:52:47
Re: parulmult succes denise poti sa iti pui ulei si pe varfuri daca vrei sa previi varfurile despicate, uleiul de ricin este foarte bun pentru tot Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #266 2011-05-02 20:41:45
Re: parulfetelor..vitamina A unde pot gasi? ca oriunde intreb mi se spune ca nu se mai fabrica... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|