|
Nu esti logat.
Parul-23#419 2011-05-16 20:05:34
Re: parulBuna fetelor.Am urmarit topicul de ceva vreme.Si eu aplic ulei de masline pe par de cateva luni si imi place foarte mult cum il face.Am parul natural,des,ondulat si lung cam pana la sutien,in spate.Inainte mi se ingrasa foarte repede,dar dupa ce am facut un tratament pentru acnee a devenit uscat si aspru.Cu uleiul de masline este chiar asa cum vreau,moale,matasos.Il spal de 2 ori pe saptamana.Acum 2 saptamani am incercat si faza cu gazul.stiam de la bunica mea ca este bun.Imi dadea si mie,pe par cand eram mica si ea foloseste si acum dupa fiecare baie,il aplica pe parul ud si ii creste foarte repede.Dupa ce am incercat de 2 ori cu gaz,am observat ca imi cade si mai mult par decat imi cadea inainte.N-am mai incercat cu gaz.ma gandesc ca-mi cade asa mult din cauza lui sau nu stiu ce sa zic.m-am cam speriat dupa baie cand am vazut ca am ramas cu o groaza de par pe maini.voi ce ziceti? e din cauza gazului? I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #420 2011-05-16 21:06:02
Re: paruleu stiu ca gazul nu se aplica direct pe par, ci trebuie diluat. e posibil si de la gaz sa iti cada daca a ajuns sa iti arda scalpul.. sau pot fi multi alti factori. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #421 2011-05-16 21:47:15
Re: parulPrima data l-am aplicat pe parul ud,imediat dupa ce am iesit de la baie,mi-am udat mainile de 2 ori si am dat prin par,a doua oara la o saptamana distanta am diluat 2 capacele de gaz intr-un lighean cu apa si m-am limpezit cu ea,iar la o jumtatate de ora am intrat la dus pentru ca nu suporta prietenul mirosul de gaz.(mi-e imi place ) si de atunci am observat ca imi cade mai mult par!! ce sa fac acum? exista vreun remediu? sau cu timpul n-o sa mai cada? I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #422 2011-05-16 21:50:36
Re: parulfetelor cu parul fin si gras, va recomand sapunul care l-am cumparat din toata inima ieri s-a spalat sora mea si are un volum si azi de invidiat. azi m-am spalat eu, nu m-am dat cu gaz ca sa vad cum reactioneaza singur, insa am dat cu balsam, l-a facut aspru si tare, eu care am par ca de matase. volum, wow! din ce opinii am citit pe net se ingrasa parul mai greu, nu mai cade, devine mai rezistent. am sa va spun daca si la mine merge (nu renunt la gaz, doar azi de testare ) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #423 2011-05-16 21:59:37Publicitateloading...
#424 2011-05-16 22:06:23
Re: parulo sa imi caut si eu neaparat samponul asta, ma incanta ce spui, coraline iubesc si sunt iubita Offline #425 2011-05-16 22:11:03
Re: parulfolosesc balsam leave in insa tot este acolo. asta e, cred ca va trebui sa miros a lampa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #426 2011-05-16 22:12:37
Re: paruldar tie ti se ingrasa repede? cam la cate zile il speli? iubesc si sunt iubita Offline #427 2011-05-16 22:13:13
Re: parulpai...cam la 3 zile se ingrasa, la 4 zile il spal. volumul, supletea le pierde dupa vreo 2 zile. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #428 2011-05-16 22:13:22
Re: parulPe mine ma intereseaza cat de repede ti se ingrasa parul dupa, Cora. Ca al meu cat o fi de sanatos pe lungime, se ingrasa la radacina destul de repede si ma tenteaza sapunul asta de care zici... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #429 2011-05-16 22:17:31
Re: parulva anunt si eu sper ca am descoperit minunea, insa joi vom afla daca e bun sau nu daca joi inca arata bine, eu il recomand el se vrea a fi bio, eco bla bla bla. sper insa problema cu stralucirea sa se rezolve cumva, ca parca prea e mat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #430 2011-05-16 22:26:02#431 2011-05-16 22:31:06
Re: parulpresupun ca daca pun si gaz o sa isi revina sormea are stralucire, nu stiu al meu ce are dar mereu am avut par fitzos Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #432 2011-05-17 10:08:09
Re: parul
eu asa am procedat:
uscat, cu cateva ore inainte de spalare. Offline #433 2011-05-17 10:10:00
Re: parulanca, de unde ai cumparat samponul? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #434 2011-05-17 10:12:15
Re: parulwow, suna de-a dreptul ireal ce zici tu, anca Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-05-17 10:23:28) Offline #435 2011-05-17 10:23:04
Re: parulam gasit aici: Offline #436 2011-05-17 10:24:35
Re: parulare 1l, sa zicem ca ar iesi la 50 ron 250 ml = cantitatea dintr-un sampon obisnuit Offline #437 2011-05-17 10:26:12
Re: parulda asa ar fi ok ca oricum dau cam 16 lei pe l`oreal insa nu imi permit sa dau 200 dintr-o data Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|