|
Nu esti logat.
Parul-28#514 2011-05-25 20:31:56
Re: parulehe, am incercat. am si perie rotativa, face cam acelasi lucru, problema este ca o data iesita in soare, la caldura se tufleste. hai sa zicem cu indulgenta ca rezista o zi, insa a doua zi n-am sanse. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #515 2011-05-25 21:06:52
Re: parulaaaa, pai nici mie nu-mi rezista de la o zi la alta mai ales ca prin casa mi-l prind cu o clema . dar in fiecare dimineata cand ma trezesc, primul lucru mi-l pun pe un bigudiu de ala mare cu scai si numa' bine nu se uda cand ma spal pe fata si ma dau cu tot felul. daca e mai murdarel (a doua sau a treia zi) il spal la robinet, il usuc cu peria si il pun pe bigudiu pana termin cu restul pregatirilor si ies din casa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #516 2011-05-25 21:55:33
Re: paruluite ma crezi ca la faza cu udatul nu m-am gandit? mereu ma ofticam ca trebuie sa imi pun bentita cand ma spal pe fata si asa isi strica forma. nici prin cap nu mi-a trecut sa imi pun bigudiu uite maine o sa incerc doamneeee sa scap de bentita ca tare nu o suport!! saru manaaaaa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #517 2011-05-25 22:06:50
Re: parulA inceput cosmarul pentru parul meu! Transpir noaptea,si a doua zi parca s-au batut gainile pe capul meu Ar trebui sa il spal zilnic Offline #518 2011-05-25 22:34:25
Re: parulla fel rezolv si eu problema bretonului cu ajutorul bigudiului . Offline Publicitateloading...
#519 2011-05-25 23:29:34
Re: parulmi-am facut masca pt par din 3 oua, 3 linguri de ulei de masline si 2 de otet de mere .. iar la ultima clatire, 2 capaceele de otet la jumate de lighean .. Mi-a facut parul stralucitor, si l-am indreptat mai usor "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #520 2011-05-25 23:44:47
Re: parulvai, eu il incarc cu spuma si fixativ si tot nu sta bat cum as vrea iar voi nu stiti cu ce sa mai dati sa inmuiati parul nu e corect Offline #521 2011-05-25 23:47:22
Re: parulinseamna ca eu sunt ciudata ca il iubesc asa cum e (ca textura, lungime, desime, aspect, numa de n-ar fi gras ) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #522 2011-05-25 23:50:24
Re: parulehh, nu pot sa zic ca sunt nemultumita atata timp cat am gasit solutii sa arate ok, atata doar ca parul meu natural e ca puful ala de pe porumb...extreeem de moale si electrizat, il usuc cu spuma, bretonul primeste placa si fixativ si 4 zile nu mai am treaba pana il spal si altye operatii nu aplic, chiar stau linistita 4 zile Offline #523 2011-05-26 09:25:04
Re: parulal meu se ingrasa repede si pierde din volum dupa 1 zi maxim 2..desi il usuc cu spuma,cu capul in jos..deja e o rutina sa il spal aproape zilnic. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #524 2011-05-26 09:27:53
Re: parulnu cumva il ajuta si spuma sa se ingrase mai repede ? Offline #525 2011-05-26 09:31:02
Re: parulsi fara spuma se ingrasa la fel doar ca e mai pleostit..e si vina mea ca stau cu mana in el toata ziua,dar nu suport sa il las sa stea in 10 directii. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #526 2011-05-26 09:34:46Re: parulEu m-am obijnuit de el asa cum este Si il consider frumos Momentan nu am avut probleme cu el de la soare, doar ca in perioada asta mi se deschide foarte mult culoarea varfurilor, in general Offline #527 2011-05-26 09:56:07
Re: parulnu sunt multe ca am parul cam pana la breteaua de la sutien, si e des, si totodata fin .. si masca asta i-a dat si volum "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #528 2011-05-26 12:34:23
Re: parulFetelor, ati incercat vreodata sa puneti in par pudra de talc ca sa absoarba sebuumul? Am auzit chestia asta la multa lume, dar imi e tema sa incerc, sunt si bruneta, si nu cred ca as reusi sa scutur toata pudra aia, mi-e sa nu se vada aiurea rau Presupun ca e pe acelasi principiu ca samponul uscat. Offline #529 2011-05-26 13:46:56
Re: parulmel, am citit si eu mai de mult pe net un articol in care zicea despre pudra de talc, acum banuiesc ca nu ti-o torni pe toata in cap Offline #530 2011-05-26 16:55:53Re: paruliti pui pe maini ,dupa care iti bagi mainile in par.si eu sunt bruneta si nu mi-a ramas parul alb,doar ca trebuie sa freci putin parul cu un prosop 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #531 2011-05-27 09:45:35
Re: parulatunci trebuie sa incerc neapart Offline #532 2011-05-28 21:41:19
Re: parulmica intrebare intrebatoare m-am vopsit cam acum o luna, fix inainte de paste. azi am descoperit ca am un deget de par crescut la radacina in general eu ma faceam cam dupa 3 luni ca atunci aveam 1-2 degete crescute. chiar e posibil de la gaz sa fi crescut mai repede? sau e doar vopseaua proasta si autosugestia buna? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|